Sokszor fogom megnézni! Nagyon rég láttam ennyire jó filmet és biztos, hogy még egy párszor újra fogom nézni. Zenében és karakterekben nagyon erős film. Nyugodtan nézd meg!
Láttam már jobb filmet is Kurt Russellel. Erős kezdés után ellaposodik a film, majd megmarad ebben az unalmas mederben. A vége azért tartogat meglepetést.
Tarantino egyik gyengébb filmje, de ennek a fő oka a második "adag" csajszi, akik iszonyú idegesítőkké tudnak válni. Tudom, hogy végül is ez volt a cél, de ez nem jól sült el. Az utolsó üldözés viszont az egyik legjobb, amit valaha láttam. Kurt Russel pedig a film csúcspontja, rég volt ennyire jó.
Tarantino trash filmje brutálisan szórakoztató, magán viseli a ZS-kategóriás filmek és a rendező minden jellegzetes vonását, így a rajongóknak egyszerűen kötelező darab. Persze aki minden előzmény tudta nélkül leül megnézni a filmet jó eséllyel semmit nem fog érteni abból, hogy ez mégis mitől jó, pedig nagyon is az.
Tarantino egy kedvenc rendezőm, ez biztos! Viszont sosem tudok elfogult lenni még a legközelebbi barátommal SEM! Teljesen lényegtelen a Rendező személye, nagysága, múltja, érdemei, ha egy kacat hulladék, amit létrehoz az X-edik filmjében.... -azaz, k... Több