Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter and the Goblet of Fire

2017.05.29 Zoer8993

Nekem nem csak filmben de a könyvekben is ez volt talán a kedvenc részem. Nagyszerűen ráfókuszáltak a főszálra ami ugyebár a Tusa megrendezése, kicsit módosítottak rajta de ez nem zavaró.

2015.06.23 padfoot8925

Nagy kedvencem volt könyvben is ez a rész hisz még több izgalmat rejt a Roxfort a benne megrendező esemény miatt. Tetszett ahogy megfilmesítették. Lett volna még mit belerakni de ettől eltekintve is szintén hozza a formát a film.

2017.10.01 Bibabac

Az első olyan HP film, amitől tényleg féltem. Nagyon hangulatosak a jelenetek, habár a mellékszereplők szerintem hagynak némi kívánnivalót maguk után. A történet kicsit túl egyszerű, szerintem túl sok benne a töltelékjelenet, amiket alig bírtam végignézni.

2017.09.30 koba1996

Szerintem a sorozat csúcsa. Több szempontból is. Sok sikertelen kísérlet után visszatér a legnagyobb gonosz, és azért ez nem kis fordulat. Végre nem csak egy kísérlet, hanem egy egész világot feje tetejére állító változás.

2017.05.02 Wolowitz

Ez a rész is mint a többi a kedvenceim közé tartoznak. Az tény, hogy mint olyan sokkal több dolgot is belerakhattak volna és akár ez is lehetett volna két részes film mivel a könyvből sok elemet nem vettek át. Ettől függetlenül egy nagyon jó és fantasztikus film.

2015.06.20 neeta92

Az egyik kedvence részem volt. Tetszett a varázslények kidolgozása és hát ha már varázslényeknél tartunk imádtam, hogy végre sárkányok és sellők is feltűnnek. Bár annyi hiányérzetem volt, hogy a labirintusból kihagyták a szfinx-et.

2015.06.02 tamas84

Az egyik kedvenc részem, izgalmas, fordulatos, jók az idegenből jött mágus növendékek, passzol a zene is. Brendan Gleeson fantasztikusat alakít, az egyik legjobb új karakter, kiráz a hideg is tőle. Radcliffe, Watson és Rupert Grint is hozzák a karakterüknek megfelelő játékot. Minden rendben van ezzel a résszel.

2015.06.16 Miss Rika

Szerintem nagyon jó lett a negyedik rész is. Két dolog volt amit hiányoltam az egyik természetesen nem negatívum hisz alapjáraton hiányzott a könyvből is ez pedig a Quidditch, a másik ami talán apró szépséghiba, hogy némely jelenetek lehettek volna k... Több

2015.06.19 szune40

Nos kissé kevesebb lett belőle mint vártam, a próbákat az én érzetem szerint elkapkodták kissé olyan tömör volt az egész. Ezen kívül viszont nagyon izgalmas és szórakoztató mint általában az összes film.

2015.06.05 era93

Nagyon izgalmas rész volt hisz tele van akcióval a Tusa miatt. Azért itt már felüti fejét a féltékenység is Ron és Harry között, Ron részéről. Első veszekedés a két barát között. Egyébként tökéletesen élveztem az elejétől a végéig.

2016.08.17 Macskínó

A tűz serlegét is megnéztem volna két részre bontva, de ebbe is sikerült a lényeget átmenteni. Az egyik legizgalmasabb könyv volt és a film is annak nevezhető, jók az animációk is. Érdemes megnézni családosan!

Nagyon,jól sikerült,talán jobb is az előzőknél,a Magyar menydörgő sárkány,nagyon szuperül néz ki,és persze,a többi próbatétel is jó volt Kár hogy a többi harc jelenet,nem került bele a filmbe pl Cedric vs Sárkány stb..

2022.12.22 EP

Nem tudom, ez az egyetlen Harry Potter rész, amit nagyon nem szeretek. Annyira vontatott, és nem is HP-s hangulata van sokszor. De a vége, az nagyon tetszett. Egy gyenge 6-ost adok 10-ből.

2017.01.07 des.tiny59

A könyvekben talán a leginkább kedvencem volt ez. Tele van izgalommal, ugyebár a Trimágus Tusa hatalmas szórakozást ígért. Viszont ez az első rész amiben van némi negatívum számomra. Még pedig az, hogy itt már elég sok dologban eltér a könyvtől. Sok ... Több