Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter and the Goblet of Fire

2016.07.02 quentin

Fantasztikus lehetőségek rejlettek eben a filmben, a történet tele van izgalommal, fordulatokkal, van benne minden, ami egy jó kalandhoz kell: féltékenység, félelem, szerelem, bátorság, versengés, de valahogy nem sikerült a filmnek ezeket az érzéseket előcsalogatni. Átverve érzem magam, sokat ígért, de keveset adott.

2017.02.24 borii

Rengetegszer láttam az összes HP filmet de mind közül ez a kedvencem????. Imádtam a próbatételeket és Harry jószívűségét. Ja és nagyon örültem Voldemort visszatérésének!

2015.03.15 annaaleoop

A Harry Potter széria tökéletes része, nekem ez jött be a legjobban, jó volt a film atomszférája, az alakítások is teljesen rendben voltak, egy rossz szavam sem lehet rá. A kedvenc részem mikor megérkeznek a vendégek a többi iskolából.

2015.03.31 Bruno

Ez igen! túlszárnyalta a 3. részt is, bár könyvben is ez a legizgalmasabb. Nagyszerű film, remek sztorival és szereplőkkel, az első pillanattól kezdve beszippant, és nem is enged el a végéig.

2015.03.11 anemeth

Izgalmas, fordulatos, feszes rész lett, tetszik a kidolgozása. Abszolút megérdemli az öt csillagot, szuper szereplők, nagyszerű történet, én remekül szórakoztam.

2022.03.02 Loretta

A könyvekben ez a leglassabb rész, de itt nagyon jól eltalálták, látványos, érdekes, minden rendben van vele.

2015.02.22 FCSZ

Nagyon szeretem ezt a részt is; egész jól visszadaja a könyv tartalmát. Fordulatos, és izgalmas rész, remek zenével.

2015.02.04 Hamsti

Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Gyermekként fan voltam, imádtam illetve tudta is követni az első résztől egészen a negyedik részig, viszont utána valamiért képszakadás, és nekem már túl sok lett a film, mint ahogy ez a rész is. Kicsit... Több

2015.01.11 julisX

Nagyon vegyes érzéseim vannak a filmmel, a rendezéssel kapcsolatban. Vannak kiemelkedően jó jelenetek, szép megoldások, és van, ahol mintha valami tiniparódiába fulladna. Rengeteg a szál, a történet, amit próbál szépen elmesélni, de valahogy a hangsú... Több

2018.11.14 Dirk Bookman

A film jó volt, de nagyon sokat változtatott a könyvhöz képest.

2020.10.08 Kinga Nagy

Nagyon jó rész!