Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter and the Goblet of Fire

2016.01.15 Cirmici

Szerintem ez lett a leggyengébb része a sorozatnak, nagyon leegyszerűsítették, a könyvhöz képest, de ettől függetlenül ez sem rossz, csak izgalomban kicsit hiányt szenved.

2015.11.01 Vivi02

Erről a részről nem sokat tudok,de itt egyértelművé vált,hogy ebben a részben kezdenek felnőni. Talán még izgisebb, mint az 1. pár rész,de A véleményem meg tartom,hogy tulzás a sok gonoszkodás varázslás.

2016.02.10 Svastitsd

Innentől már élesben megy a kűzdelem Voldemort ellen hiszen Voldemort megtestesül a film végén. Jól sikerült a film bár néhol indikolatlanul eltér a regénytől.

2015.05.01 Mozi22

Sosem várhatjuk el, hogy egy könyvadaptációs film 100%-ig könyvhű legyen, de a Harry Potter szériákban nem csalódtam. Ha nem is volt könyhű egy- egy résznél vagy kihagytak belőle valamit én nem éreztem a film alatt. Szép munka.

2015.05.20 Sissy

Évek óta a kedvenc filmeim a Harry Potter filmek. Imádom a szereplőket. A történet utánozhatatlan! Elképesztő a grafikája. Az biztos, hogy még nagymama koromban is fogom nézni ezeket a filmeket, mert annyira imádom!

2015.08.27 avocados

Nem sikerült eltalálni ezt a filmet. Szerintem ez lett a leggyengébb része a sorozatnak, nagyon leegyszerűsítették, és szerintem aki nem olvasta, az nem is nagyon értette, hogy mi történik. Anno moziban láttam, elmaradt az élmény.

2015.11.04 Ballerz93

Szerintem ez a film nem akkora alkotás, mint ahogy sokan azt hiszik. Legalábbis az én ízlésvilágomnak nagyon nem jött be. Persze ez egyéni vélemény, de nekem gyenge, erőtlen volt a játék. Talán a története az egész jó lett volna csak precízebben kellett volna kidolgozni az egészet.

2017.10.13 Bogii

Talán az egyik legrosszabb film a szériából, Robert Pattinsonnal...

2014.11.22 philboy

Egyedül a zene tetszik. Akció dús tini romkom. Ez tetszik a legkevésbé a HP filmek közül. A színészek játék sem hagy maradandó nyomot, bár Ron és Harry barátságának próbája még érdekes is lehetne, de unalomba fullad sajnos.

2019.07.04 DracoDormiens

Szerintem ez kiemelkedőre sikerült. Izgalmasabb, több feszültséggel. Itt már komolyabb konfliktusok vannak és sötétebb gondolatok. Számomra ez a választóvonal az egész storyban. Imádtam!

2016.03.26 Yoniki

Bár imádom a Harry Pottert, talán ez az egyetlen olyan rész, amit a mai napig nem annyira szeretek megnézni. Nyomasztóbbnak találom, mint a HP 7/2-t, bár ez lehet azért van, mert míg az egyfajta happy end lezárással végződik, addig a 4-ben semmi olya... Több

2016.03.02 Elizabeth

Az második kedvencem. Trimágus tusa...nagyon jó habár a könyvhöz képest kicsit más néhol.

2015.01.23 David

Közepes lett ez a rész, nagyjából visszaadta a könyvet, a színészek hozták a kötelezőt, de mégsem fogott meg a szériának ezen része annyira.

2020.02.09 Róbert Gyenes

Ettől a résztől kezdve kezd komolyodni a történet igazán. Találkozunk a halállal, az igazi Voldemorttal is. Az egyik legjobb rész.