Szerintem ez lett a leggyengébb része a sorozatnak, nagyon leegyszerűsítették, a könyvhöz képest, de ettől függetlenül ez sem rossz, csak izgalomban kicsit hiányt szenved.
Erről a részről nem sokat tudok,de itt egyértelművé vált,hogy ebben a részben kezdenek felnőni. Talán még izgisebb, mint az 1. pár rész,de A véleményem meg tartom,hogy tulzás a sok gonoszkodás varázslás.
Innentől már élesben megy a kűzdelem Voldemort ellen hiszen Voldemort megtestesül a film végén. Jól sikerült a film bár néhol indikolatlanul eltér a regénytől.
Sosem várhatjuk el, hogy egy könyvadaptációs film 100%-ig könyvhű legyen, de a Harry Potter szériákban nem csalódtam. Ha nem is volt könyhű egy- egy résznél vagy kihagytak belőle valamit én nem éreztem a film alatt. Szép munka.
Évek óta a kedvenc filmeim a Harry Potter filmek. Imádom a szereplőket. A történet utánozhatatlan! Elképesztő a grafikája. Az biztos, hogy még nagymama koromban is fogom nézni ezeket a filmeket, mert annyira imádom!
Nem sikerült eltalálni ezt a filmet. Szerintem ez lett a leggyengébb része a sorozatnak, nagyon leegyszerűsítették, és szerintem aki nem olvasta, az nem is nagyon értette, hogy mi történik. Anno moziban láttam, elmaradt az élmény.
Egyedül a zene tetszik. Akció dús tini romkom. Ez tetszik a legkevésbé a HP filmek közül. A színészek játék sem hagy maradandó nyomot, bár Ron és Harry barátságának próbája még érdekes is lehetne, de unalomba fullad sajnos.
Szerintem ez kiemelkedőre sikerült. Izgalmasabb, több feszültséggel. Itt már komolyabb konfliktusok vannak és sötétebb gondolatok. Számomra ez a választóvonal az egész storyban. Imádtam!
Bár imádom a Harry Pottert, talán ez az egyetlen olyan rész, amit a mai napig nem annyira szeretek megnézni. Nyomasztóbbnak találom, mint a HP 7/2-t, bár ez lehet azért van, mert míg az egyfajta happy end lezárással végződik, addig a 4-ben semmi olya... Több
Közepes lett ez a rész, nagyjából visszaadta a könyvet, a színészek hozták a kötelezőt, de mégsem fogott meg a szériának ezen része annyira.