A sorozat legkevésbé érdekes része szerintem, de ettől függetlenül a képi világ és a film egésze nem lesz sokkal gyengébb a többi részhez mérten.
Ez a rész zseniális atmoszférájával az egyik ha nem a kedvenc HP részem. Jó rendező kellett volna az egész szériának.
Ez egész Harry Potter-es világ elvarázsolt engem is, és nem enged szabadulni a fogságból. Nagyon jóra sikerült ez a rész is, varázslatokban, és kellő sötét hangulatokban gazdag volt. Imádtam.
Kicsit talán elfogult is vagyok de szerintem is akárcsak az összes többi ez is ugyanúgy csodás és elvarázsolóra sikeredett. Az ember nem is akar kilépni ebből a világból ha belekerült.
Számomra ez volt a fordulópont a Harry Potter filmek életében., itt nőtt fel és komolyodott meg a teljes frenchise. Nagyon jót tett neki szerintem, hirtelen villámcsapásként érintett ez a változás. :)
Látszik, hogy más rendezte, mint az előző kettőt. Chris Columbus filmjei ugyan gyermekibbek voltak, de mégis misztikusabbak, és számomra izgalmasabbak. Ebben a filmben nem volt olyan rész, ami nagyon érdekes lett volna. 6/10
Hihetetlen film, akárcsak az összes többi része. Nekem azonnal ez a sorozat ugrik be ha megkérdezik melyik a kedvenc filmem. Minden meg van benne ami kell, varázslatos világ tárul a szemünk elé.
Nagyon jó film, bár majdnem mindegyik Harry Potter filmről elmondható ez. Jót tett a történetnek, hogy behozták Harry Potter sejtelmes és kezdetben gonosznak hitt Sirius-t. A részek folyamán jól kiegészítik egymást Harry-vel a harc folyamán. Az animá... Több
Régebben nem tetszett ez a rész, az idő múlásával viszont ma már azt mondanám, talán a legjobb rész a filmek közül. Ajánlom mindenkinek. Kicsit fura a képi világa az első két rész után, ezen kívül más negatívumot nem tudok mondani.
Izgalmas és kellően látványos lett ez a rész is, mint igazából az összes. A története lendületes, mindig történt benne valami, nem volt idő unatkozni.
Ez a Harry Potter-film szerintem nagyrészt hozta azt a fílinget, amit a könyv olvasása közben éreztem. A hangulat megvolt, megmaradt a varázslatos atmoszféra, a karakterek is maradtak olyanok, amilyeneknek megismertük őket, a sztoritól sem tértek el túlzottan (sajnos ez már a következő részek nem mindegyikéről mondható el).