88% 2069 szavazat

Harry Potter és az azkabani fogoly

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

2021.10.11 Képkockák

A sorozat legkevésbé érdekes része szerintem, de ettől függetlenül a képi világ és a film egésze nem lesz sokkal gyengébb a többi részhez mérten.

2016.03.12 citizenfour99

Ez a rész zseniális atmoszférájával az egyik ha nem a kedvenc HP részem. Jó rendező kellett volna az egész szériának.

2018.07.26 Norbi

Ez egész Harry Potter-es világ elvarázsolt engem is, és nem enged szabadulni a fogságból. Nagyon jóra sikerült ez a rész is, varázslatokban, és kellő sötét hangulatokban gazdag volt. Imádtam.

2016.01.17 beero88

Kicsit talán elfogult is vagyok de szerintem is akárcsak az összes többi ez is ugyanúgy csodás és elvarázsolóra sikeredett. Az ember nem is akar kilépni ebből a világból ha belekerült.

2016.11.27 MKristijan

Számomra ez volt a fordulópont a Harry Potter filmek életében., itt nőtt fel és komolyodott meg a teljes frenchise. Nagyon jót tett neki szerintem, hirtelen villámcsapásként érintett ez a változás. :)

2019.03.13 Timcsi

Engem a látványa lenyűgözött és a történet is hozott pár meglepetést. A zenék pazarak.

2018.08.23 kevelin

az összes filmet imádom. ez az egyik kedvencem. ez az egyetlen amiben nem hal meg senki és ez a legkevésbé sötét is mind hang mind képi világban és történetben is. 15 éve rajongók a harry potterért de úgy tűnik nem akar lejjebb engedni sőt akit lehet megfertőzök vele

2018.07.26 felicity

Izgalmas, mint az összes többi része. :) Csak ajánlani lehet.

2021.06.24 stewie_griffin_2005

Látszik, hogy más rendezte, mint az előző kettőt. Chris Columbus filmjei ugyan gyermekibbek voltak, de mégis misztikusabbak, és számomra izgalmasabbak. Ebben a filmben nem volt olyan rész, ami nagyon érdekes lett volna. 6/10

2017.04.18 bgnz367

Hihetetlen film, akárcsak az összes többi része. Nekem azonnal ez a sorozat ugrik be ha megkérdezik melyik a kedvenc filmem. Minden meg van benne ami kell, varázslatos világ tárul a szemünk elé.

2018.10.14 Csillagpor

Nagyon jó film, bár majdnem mindegyik Harry Potter filmről elmondható ez. Jót tett a történetnek, hogy behozták Harry Potter sejtelmes és kezdetben gonosznak hitt Sirius-t. A részek folyamán jól kiegészítik egymást Harry-vel a harc folyamán. Az animá... Több

2019.01.04 szabomarc

Régebben nem tetszett ez a rész, az idő múlásával viszont ma már azt mondanám, talán a legjobb rész a filmek közül. Ajánlom mindenkinek. Kicsit fura a képi világa az első két rész után, ezen kívül más negatívumot nem tudok mondani.

2020.10.10 belavagyok

Izgalmas és kellően látványos lett ez a rész is, mint igazából az összes. A története lendületes, mindig történt benne valami, nem volt idő unatkozni.

2016.02.08 doroffee

Ez a Harry Potter-film szerintem nagyrészt hozta azt a fílinget, amit a könyv olvasása közben éreztem. A hangulat megvolt, megmaradt a varázslatos atmoszféra, a karakterek is maradtak olyanok, amilyeneknek megismertük őket, a sztoritól sem tértek el túlzottan (sajnos ez már a következő részek nem mindegyikéről mondható el).