Egyáltalán nem csalódtam benne, hozta azt a szintet, amit várni lehetett. MacFarlane-től én valami ilyesmire számítottam, humoros, laza, szórakoztató.
Nem volt olyan rossz film,de nem az az igazán jó vígjáték. Pár résznél picit mosolyogtam,de nem volt szórakoztató és elég össze vissza lett a történet is. Színészek közül is csak Liam és Amanda karaktere tetszett többi gyenge volt.
McFarlane nagy rajongójaként ez a film óriási csalódás. A sok altáji poénkodás egész egyszerűen ízléstelen és alpári, néhány jelenetet leszámítva (Giovanni Ribis-Sarah Silverman duója, a hallucinációs jelenetet) semmi eredetit nem láttam ebben a film... Több
A Family Guy meg a Ted után nekem ez nagy csalódás volt :( Reméljük a Ted 2 jobb lesz..McFarlane tud ennél jobbat is.
Szinte minden hiányzott ebből a filmből, ami miatt a rendezőt szeretni lehet, de leginkább az ütős párbeszédek. Ez a film nem több, mint egy nagyon is közepes vígjáték, amit legfeljebb a Ted rajongóinak lehet nyugodt szívvel ajánlani, de akik szerint... Több
Nagy durranásra számítottunk a Family Guy miatt, ahhoz képest pedig csalódás a film. Szórakoztat és megnevettet, de a Family Guy szintet nem hozza.
MacFarlane első filmje, ahol nem csak hangot ad. Ez a film is, a Tedhez hasonlóan, pontosan olyan, mint a Family Guy, csak élőszereplősben. Hasonló humor, hasonló csattanók, nagyon szórakoztató. Szerintem a színészek is jól ki lettek választva, illenek a szerepekhez. Én tudom ajánlani, bár tény, hogy Ted sokkal jobb.
Barátokkal tökéletes szombat délutáni kikapcsolódás volt. Seth MacFarlane-nek persze van egy sajátos humora, ami ha eddig sem jött be nem igazán érdemes próbálkozni ezzel a filmmel sem. Egy kis részlet a filmből: -Késtél! - Miről? - Az is igaz!
A cím lefordításáról, jobb ha nem is beszélünk. Egyébként a film elég rosszra sikeredett. Pedig nagyon jó szereplőket sikerült beletenni, vicces is lehetett volna. Csak azt nem értem, hogy egy olyan zseniális komikus mint Seth, hogy adhatott ki ilyet a kezei közül?
Szerintem szörnyű.. Moziban láttam, egyszerűen kész. felénél úgy éreztem, hogy "basszus mire ültem én be". Igazából 1x nehezen végig lehet nézni, nem egyszerű, de végiglehet.
McFarlane végre felkavarta a hollywoodi tucatvígjátékok állóvizét, és bár van ezzel még munka bőven, az irány nagyjából rendben van. Ezt kell, csak többet és jobban, utána már sínen leszünk.
A tavalyi év egyik legjobb vígjátéka. Remek és vicces poénokkal tarkított komédia. Mindenképpen ajánlott megnézni akár többször is :D