Nagy rajongótáborral bír idehaza a Csillagok között, holott egy végtelenül lehangoló és kevéssé hihető alapsztorit vázol fel, nagy ívűnek tűnő, valójában közepes alakításokkal. Elsőre sem tetszett, de újranéztem a nagy hype és egy barátom miatt, akinek máig a legkedvesebb filmje. De másodszorra is három csillagos film számomra. Végtelenül lehangoló, és nekem hiteltelen is. Százalékban maximum 60%-ot tudnék rá adni. Harmadszor akkor sem nézném meg, ha pisztolyt nyomnának a fejemhez. De valszeg én vagyok ebben a dologban a kisebbség.
Nekem ez a film nagyon tetszett, imádom az olyan filmet ahol agyalni is kell. Nagyon sok mindennel játszik egyszerre és ez tetszetős. Bírom ezt az úgynevezett körforgást hogy egymásba csatolódik nekem nagyon bejött.
A film egy 2014-es amerikai sci-fi, amelyet Christopher Nolan rendezett és írt. A történet egy apát és lányát követ nyomon, akik az emberiség jövőjét próbálják megmenteni az űrben. A filmben felfedezhetőek a sci-fi műfaj klasszikus elemei, mint példá... Teljes kritika
érdekes film lett. egyszerre próbál érzelmi és tudományos síkon is mozogni, és elég jól össze is jön neki. nagyon jól vezeti a történetet, elgondolkodtató. többszöri megnézéssel sem lesz unalmas
Számomra nagyon érdekes hogy megosztó film lett, mert nekem nagyon tetszett. Én nagyon szeretem a fizikát, főleg a csillagászati oldalát és amilyen fekete lyukat odaművelnek az zseniális. Ráadásul Anne Hathaway a kedvenc színásznőm.
Elég jóra sikerült a film! A tudományt, az emberi tulajdonságokat, a belső megérzéseinket, és a spiritualizmust egy egész összefoglalóba gyúró történet kerek egészét képzeli el ! Megáll az idő úgy telik el a 3 óra!! Megéri megnézni többször is! ;)
Jól indul a film cselekménye a problémafelvetéssel: az emberiség új bolygót kell hogy keressen, mert a Föld egyetlen generáció múlva lakhatatlan lesz az elsivatagosodás miatt. Hősünk (Matthew McConaughey) részt is vesz egy küldetésben, mely egyetlen (!) űrhajóval indul lakható bolygók után kutatva. Korábban több tudóst is felküldtek több ígéretes égitestre, hogy jelezzék, ha lakható bolygót találtak. Az ő nyomukba indul a friss csapat. A terv azonban kudarcot vall kétszeresen is: egyrészt eltékozolnak vagy 20 földi évet egy lakhatatlan vizes bolygón, másrészt egy olyan helyen is leszállnak, ahol a kiküldött tudós becsapja az érkezőket. Azt hazudja, hogy jó a bolygó, csak elvigyék onnan. Végül hazatérnek, és közben valamiféle idegenek okozta beavatkozás révén hősünk inverz világban látja a Földet (és szeretteit). A végeredmény számomra egy logikátlan katyvasz, amellyel a probléma ott kezdődik, hogy miért egyetlen űrhajót indítanak a Föld kb. legfontosabb küldetésére. Értékelés kettő csillag. Nekem nem jött be sajnos egyáltalán.
Első nézésre fel sem fogható alkotás. Nagyon összetett és érdekes történettel. Misztikus és szövevényes történetvezetés, remek szereposztásban.
Ha van lehangoló film, ami ugyanakkor fantáziadús és elgondolkodtató is, akkor az az Interstellar. Ambivalens érzésekkel nézi az ember, nehezen eldöntve, hogy mit is érez valójában: meghökkenést, rácsodálkozást vagy szimplán ledöbbenést. Azért Matthe... Több
Christopher Nolan egy remek rendező és író, kiváló filmet hozott össze. Igazán elgondolkodtató film A színészek nagyon jól játszanak, a látványvilág is jól kidolgozott.
Nagyon furcsa film, amin sokat kell gondolkodnia az embernek, hogy rendbe tegye magában a dolgokat. Mindenkinek mást jelent a film és talán ettől különleges.
Nagyon odaütött ez a film, ahova kell. Kevesebbet nem is adhatnék egy négyesnél. Nem is beszélve akkor már a színészekről. Szerintem igazán szerethető a történet is, így nincs semmi baj vele. Leköti az embert.
Kevés szomorúbb hangvételű filmet láttam. Sokaknak tetszik, és kétségtelenül egy népszerű darab, nálam mégis inkább csak közepes. Az alapsztori nekem logikátlan: másik lakható bolygót keres veszettül a főszereplők csapata, miközben évtizedeket herdálnak el az életükből. Közben meg kiderül, nélkülük is megoldották a dolgot az otthoniak, találtak átmeneti megoldást (egy űrbázist) és másik égitestet is. A fő karakter feleslegesen rontotta el az egész életét és kapcsolatát lányával. Kicsit értelmetlen így az áldozata. Aztán bekavarják az idegeneket is, akik egy másik dimenziót mutatnak meg, teljes katyvaszként tálalva a dolgokat. Nem nagyon értem azokat, akik az egekbe magasztalják az Interstellart, mert ez sehogyan sem jó film. Matthew McConaughey átlagos, de szenvedni nagyon tud. A zárás nekem lehangoló, és kicsit gagyi. Szóval engem nem tudott megfogni a film, tőlem három csillagot kap, bár az IMDb-n 10-ből 5 csillagot állítottam be nem olyan régen. Így azt mondanám, 50-60%-os főleg a látványelemek miatt.