Kingsman: A titkos szolgálat

Kingsman: The Secret Service

2015.02.09 dtrix

Nem csalódtam az előzetes elvárásaimban. Mikor beültem egy vicces akciófilmet vártam, ami kellően izgalmas és egyedi, azt gondolom ezt hozza a film. Aki szereti az akció és a vígjáték keverékét az szeretni fogja ezt is. Néhol erőltetettnek tűnt, de é... Több

2017.02.24 borii

12 évesen azt mondták h ne néztem meg mert nem nekem való. Persze h megnéztem! És azt kell h mondjam h tévedtek. Mivel az ilyen tipúsú filmeket szoktam nézni ezért is tetszik nagyon.

2015.03.14 LionScot

Egy újabb James Bond alapú film! De... ez nem rontotta el a hangulatát!! Izgalmas és érdekes, remek humorral, tökéletes kikapcsolás!! Ajánlom másoknak is!!

2015.03.01 janosmester

Volt szerencsénk megnézni a filmet moziban, és azt kell mondanom, hogy nagyon jól szórakoztunk mindannyian. Pörgős, vicces, látványos, jó a zenéje, jók a karakterek és a verekedős jelenetek eszméletlen ütősek. Mindenkinek ajánlom! 9/10

2015.02.21 Norbi

Nagyon jól szórakoztam akció film a javából, vicces , szórakoztató izgalmas ! Nagyszerű alakítás Samuel L. Jackson! Szuperjó Bond Film irány a mozi nézzétek meg!

2015.02.16 szabo801120

Sokkal jobb, mint a Bond filmek, plusz szórakoztató is. Kell ennél több? :)

2015.03.25 casio_betti

Nem hittük hogy ilyen jó lesz. Izgalmas, és nagyon vicces. Rengeteget nevettünk. Nem szabad kihagyni, az utóbbi évek legjobb, khm, akció-vígjáték-paródiája. Zseniális!

2015.03.14 gaalerzsebet

Colin Firth munkásságának egyik legjobb darabja lett ez a film. Remek alakítást nyújt, amikor kell kellőképpen vicces, amikor kel pedig kőkemény titkos ügynök. A film története is magával ragadja a néző figyelmét. Még a fő gonoszt is meglehet szeretni. Nem lehet rosszat mondani erről a filmről , nagyon jól sikerült. 4/5

2015.03.13 tothtibor5

Nagyon jól sikerült akciófilm, egy kis humorral megfűszerezve!Nagyon szórakoztató akcióvígjáték. A főszereplők hozzák az elvárt minimumot és még többet is nyújtanak. Van benne egy két történeti csavar amire érdemes odafigyelni. 4/5

2015.03.01 molzol84

Az volt a legjobb az egészben, hogy hasonlított a Bond-filmekre. Tetszett a stílusa, de kicsit elmaradt attól az izgalomtl és akciótól, amit egy Bond-filmben megszoktam, de lehet csak túl sokat vártam. :/

2015.02.14 orevivien

Akcióval teletűzdelt poén orgia! Régen nem láttam ennyire vakmerő és új kémfilmet! Ajánlott!

2015.03.31 feri921219

Átlagos vagy kicsit átlag feletti fiuból csinálnak nagy embert az mindig jó film :) Ez a film megérte a várakozást. Pörgős jelenetek jó poénok! 10/10

2015.03.17 kotipeter

Az idei év legjobb filmje, amit eddig láttam. Nagyon szórakoztató és akciódús film, remek karakterekkel és látvánnyal, + viccel megfűszerezve. Tökéletes szórakozás volt.

2015.03.14 galambi

Nagyon szórakoztató film volt, végig röhögtem és izgultam. Ennyire jól eltalált filmet tényleg régen nem láttam. Jól keveri a stílusokat, mindenkinek ajánlom, idei eddigi legjobb film.