Nem csalódtam az előzetes elvárásaimban. Mikor beültem egy vicces akciófilmet vártam, ami kellően izgalmas és egyedi, azt gondolom ezt hozza a film. Aki szereti az akció és a vígjáték keverékét az szeretni fogja ezt is. Néhol erőltetettnek tűnt, de é... Több
12 évesen azt mondták h ne néztem meg mert nem nekem való. Persze h megnéztem! És azt kell h mondjam h tévedtek. Mivel az ilyen tipúsú filmeket szoktam nézni ezért is tetszik nagyon.
Egy újabb James Bond alapú film! De... ez nem rontotta el a hangulatát!! Izgalmas és érdekes, remek humorral, tökéletes kikapcsolás!! Ajánlom másoknak is!!
Volt szerencsénk megnézni a filmet moziban, és azt kell mondanom, hogy nagyon jól szórakoztunk mindannyian. Pörgős, vicces, látványos, jó a zenéje, jók a karakterek és a verekedős jelenetek eszméletlen ütősek. Mindenkinek ajánlom! 9/10
Nagyon jól szórakoztam akció film a javából, vicces , szórakoztató izgalmas ! Nagyszerű alakítás Samuel L. Jackson! Szuperjó Bond Film irány a mozi nézzétek meg!
Colin Firth munkásságának egyik legjobb darabja lett ez a film. Remek alakítást nyújt, amikor kell kellőképpen vicces, amikor kel pedig kőkemény titkos ügynök. A film története is magával ragadja a néző figyelmét. Még a fő gonoszt is meglehet szeretni. Nem lehet rosszat mondani erről a filmről , nagyon jól sikerült. 4/5
Nagyon jól sikerült akciófilm, egy kis humorral megfűszerezve!Nagyon szórakoztató akcióvígjáték. A főszereplők hozzák az elvárt minimumot és még többet is nyújtanak. Van benne egy két történeti csavar amire érdemes odafigyelni. 4/5
Az volt a legjobb az egészben, hogy hasonlított a Bond-filmekre. Tetszett a stílusa, de kicsit elmaradt attól az izgalomtl és akciótól, amit egy Bond-filmben megszoktam, de lehet csak túl sokat vártam. :/
Átlagos vagy kicsit átlag feletti fiuból csinálnak nagy embert az mindig jó film :) Ez a film megérte a várakozást. Pörgős jelenetek jó poénok! 10/10
Az idei év legjobb filmje, amit eddig láttam. Nagyon szórakoztató és akciódús film, remek karakterekkel és látvánnyal, + viccel megfűszerezve. Tökéletes szórakozás volt.