Az egyik legjobb akció-vígjáték, annak megfelelő keveréke, amit láttam az utóbbi időben. Izgalmas is volt és vicces is, jó színészekkel. Mi kell még? Igazán szórakoztató film, ajánlom mindenkinek.
Nagyon király, van pár elég jó akciójelenet, néhol kicsit elszálltak a történettel, de az is jó, Colin Firth nagyon jó volt nem béna szereplőként, Samuel L. Jackson meg egészen zseniálisan hozta a karaktert. Nagyon jól szórakoztunk rajta.
A maga kategóriájában jó szórakozást kínál. Rendkívül fordulatos és vicces film, nem igazán tudok mondani még csak hasonlót sem az elmúlt évekből. Egy igazi kuriózum!
Rendkívülit alkotott ez a film. Számomra nagyon izgalmas végig, ahogyan vezetik a szálrendzeakat. Szeretem a színészeket is, de a rendező is szuper munkát végzett. Ezen kívül a film látványvilága is említésre méltó.
Nagyon jó volt szerintem, végig lekötött..Colin Firth meg zseniális :)Ritka jó film, csak ajánlani tudom, az önfeledt szórakozás garantált.
A Kingsman az utóbbi évek egyik legviccesebb és legszórakoztatóbb kémfilmje. Colin Firth igazi akcióhős - a maga angol kifinomultságával és tartásával tölti meg Harry karakterét. A film igazi főszereplője is ő, habár az eléggé ismeretlen Taron Egerto... Több
A film kellően humoros, jól kidolgozott, élvezhető alkotás lett! Érdemes megnézni , moziban az igazi! 9/10
Vicces, szórakoztató és iszonyúan laza. Remekül parodizálja James Bond és úgy általában a kémfilmek stílusát. Colin Firth egy rá abszolút nem jellemző szerepben is ugyanolyan jól játszott, mint máskor is szokott. Igazán meggyőző és stílusos az angol ... Több
Már most ki merem jelenteni, hogy ez az év egyik legjobb filmje. Tökös és laza, egyszerre tisztelgés és paródia a régi Bond filmek előtt, miközben az egész mozi totál modern eszközökkel dolgozik. A színészek zseniálisak, a cselekmény végig pörög, a p... Több
A film titka,hogy egyáltalán nem szabad komolyan venni. Ez egy paródia..Az akciójelenetek viszont nagyon jól meg vannak csinálva, főleg koreográfiailag. Colin Firth jó:)