Szerencsére a készítők mertek kockáztatni, így volt benne pár csavar és meglepő fordulat, ami mellesleg rengeteg potenciált hagyott egy esetleges folytatásra. Utóbbin meg sem lennék lepődve, hiszen váratlan módon lett hihetetlen sikeres, így aki még ... Több
Hát, számomra meg a haverok számára is ez volt az egyik legszórakoztatóbb mozi tavalyról. Iszonyat jó, egy tipikus szórakoztató film. Jó kis sztori, vicces, jó zenék, jó főgonosz csaj, imádtuk. :D
Tipikus akciófilm látványos jelenetekkel, de a sztori kissé lapos, semmitmondó. Moziban a látvány miatt érte meg megnézni, de összességében nem ragadott meg.
Nagyon izgalmas film remek színészekkel és szuper látványvilággal. Nagyon modern és korszerű. Élvezetes volt nézni. Kellően volt humoros és komoly. Egyszerűen remek!
Rég szórakoztam filmen ennyire jól!!! A szereposztás valami fergeteges, az akciók, a poénok, egyszerűen zseniális egy film! Nálam benne van a tavalyi év top 5-ében az tuti! Ja és aki még nem látta, de meg akarja nézni, mindenképpen a vágatlan verziót nézze!!!
Jó kis kémfilm,kicsit több akciót elbírt volna. A kütyük jók voltak benne. Egy-két darabot jól tudnék hasznosítani én is. :) Az akciók lehettek volna látványosabbak,meg több is lehetett volna belőlük. A vége nem tetszett... :(
Nekem annyira nem jött át ez a kategória. Látványos, akciódús film, de a sztorija nem mond sokat, inkább a képi világ a lényeg. Modern, újszerű film látványos effektekkel.
Top 10, pedig nem szeretem a kém filmeket, de ez zseniálisan van kitalálva. És az angol elegancia illata, ami végig körbeölelt... ühm!~
Látványos, pörgős film, inkább akciófilmnek mondanám. Nekem nem annyira jött be a stílusa, de kategóriájában jó film. Sok benne az akció jelenet. Azért nem volt rossz!
Hatalmas film, nagyon örültem, hogy adták már premier előtt a hétvégén. Látványos akciójelenetek, beteg poénok, hibátlan akció-vígjáték. Nálam 10/10.
Eléggé fiús film, sok benne a lövöldözés és a kémkedés. Az a rész tetszett, amikor a kiképzésen voltak az emberek, izgalmas volt nézni, ki és miért esik ki. Ezen kívül elég feledhető volt.
Huu nagyon jóó akció film volt.Imádtam Clint ebben a szerepben,jól játszott,jól állt neki.Néha még vicces is volt.A film témája is megfogott engem.Egyszerűen érdemes megnézni.