Látványos film de semmi több. A története nulla, a színészek sablonosak. A látvány miatt egyszer nézhető, de könnyen felejthető film. Közepes kategória, sablonfilm.
Látványos és pörgős film, de a sztoriban nincs semmi extra, sőt igaziból nincs is nagyon mondanivalója, története a filmnek. Moziban látványos volt, de nem nézném meg újra.
Annyira jól indult, de sajnos az én ízlésemnek az akciójelenetek túl véresek és naturálisak. Nem gondoltam, hogy egy Tarantino-szerű filmre ülök be. Akinek ez nem gond, az nézze bátran, remek kémparódia.
Samuel L. Jackson érdekes beszéd stílusa szerintem kicsit erőltetett és nem is illik neki, VISZONT a film nagyon szórakoztató! Végre egy film ami jól összerakott verekedős részekből áll. Szuper.
Ez az egyik kedvenc filmem és a szereplőket is imádom!!! Remélem lesz második része viszont attol tartok azt elrontanak igy megelegszem ezzel az eggyel is!
Nagyon sok volt a filmben a hókuszpókusz, nekem kicsit sok volt. Látvány szempontjából lenyűgöző film és a szereplők karaktere modern. A sztori lehetett volna tartalmasabb.
Látványos és modern feldolgozású film. A szereplők nagyon karakteresek, érdekesek.A sztori pörgős, de igaziból inkább az akcióra és a látványra mentek, mint a sztorira, ezért közepes.
A szereplők jók benne. Jó a küldetés lényege. Poénos a vége. Tetszik,ahogyan a modernséggel keverik a régies eszközöket. A kutyák is cukik benne. A fehérház mindent visz a filmben.
Jó kis James Bond paródia. Vicces, csak érteni kell a humorját. Mindent túlzásba visz a James Bond filmekben megtalálható elemek közül. Ha szereted a Bond paródiákat, nézd meg.
Még csak május, de már rengeteg a minőségi film, és ez is közéjük tartozik. Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. Nem semmi gárdát sikerült összehozni, a nagy öregek hozzák is a kötelező színvonalat. Firth tökéletes gentleman kém, Sam Jackson igazán ... Több
Az ilyen filmeknél sokszor elmondható a tény, hogy sablonokra épül, amik általában nem nagy változtatásokon esnek át a történetszálakat tekintve. Ez részben erre a filmre is igaz, de sikerült sok olyan elemmel is kikerekíteni a történetet, ami üde színfoltot hozott az alap történetbe.
A film határozottan James Bond feeleingű, a harcjelenetek nagyon tetszettek és a használati tárgyak is, amiket a Kingsman- ek alkalmaznak. A kutyás részen jót röhögtem, de ahol semmikép nem bírtam ki röhögés nélkül, az minden olyan momentum, ahol a p... Több