Macskafogó

Számos filmrajongó álma válik valóra szeptember 13-tól: rövid időre visszatér a mozikba minden idők legjobb magyar rajzfilmjeinek egyike, az 1986-ban készült Macskafogó! Ternovszky Béla rendező és Nepp József író minden korosztály számára egyaránt szórakoztató alkotása tökéletesen egyesíti… Több

Forgatókönyvíró: Nepp József
Ország: Kanada, Magyarország
Premier (HU): 2018.09.13.

2025.08.04 Leslie77

Ternovszky Béla kultikus animációs filmje, amely zseniális karikatúráként ötvözi a gengszterfilmek, kémfilmek és sci-fik stíluselemeit egy abszurd, mégis követhető univerzumban. A stílus felejthetetlenül szellemes, a vizuális és verbális humor generá... Több

Szuper. Ismételten egy kifogástalan magyar rajzfilm. Ebben a műfajban nagyon otthon vagyunk, és ezt időről időre be is bizonyítjuk. Többször nézős, megunhatatlan kis gyöngyszem.

2019.03.19 indingo

Felnőtteknek szóló mese, amit mindenkinek legalább egyszer látnia kell, hogy kiválaszthassa, melyik karakter bőrébe bújna szívesen.

2016.08.05 mamiéstöti2

Nagyon jó mese, megüti a magyar szintet. Mindenképp ajánlani tudom a mai fiatalságnak is.

A film összbevétele 14 937 dollár volt (imdb.com).

A filmet első alkalommal 1986-ban mutatták be a hazai mozikban. Szerző: Gergo Horvath

Értékelés: 1/10
(2018. 09. 21.)
Mit lehet írni egy több mint három évtizedes kult és egyben klasszikus rajzfilmről, ami ugyan csak Magyarországon világhírű, de itt nagyon? Például azt, hogy újra a mozikba kerül a Macskafogó. Digitálisan felújítva, ami dicséretes, nem annyira lényeges, mint az, hogy újra nagy vásznon láthatjuk sokunk kedvencét. Több