Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész

Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One

2023.12.05 Zsuzsanna395645

....

Párommal megoszlik a véleményünk, neki a Titkos nemzet tetszik legjobban, nekem még mindig a nyúllábas sztory, mert az nekem valami újszerű volt, valami más és valami jobb, mint az előzőek. Illetve még a következő rész is szeretem. De ez a mostani... igen... olyan erőltetett, és hiába csinálja Tom Cruise tisztességesen végig, valahogy mindig azt érzem, hogy ez a film neki, miatta készül. Nekem nagyon furcsa volt, ahogy kiírták a szereplőket, Ving Rhames, ahogy eltűnik egy időre, a nagyon kedvelt női főhősünk itt szinte meg se szólal, az a nő, aki Tommal végigvitt nem egy részt... csak úgy van, hogy ki lehessen írni a sorozatból. Nem tudom, mi történik ott Tom háza táján, de valami érezhetően nem stimmel a stábban, egyre-másra mennek el a szereplők. Talán már nem bírják a sok felkészülést vagy Tomot. És sajnos voltak olyan időszakok a filmben, amikor elkalandozott a figyelmem. Ez azt jelenti, nem is volt olyan jó néhol.

2023.10.15 Tibor397141

Úgy látom, én adom a legalacsonyabb pontszámot... Vártam ezt a filmet nagyon, és a megnézése után még mindig várom. Amit láttam... hát nem is tudom... nem történt semmi. Talán a második részre időzítenek majd mindent. Ahhoz pedig túl hosszú az első rész. A csajok azért nagyon jók!

2023.10.17 King Leonidas Nézhetetlen

Kaptunk egy fél filmet 145 percben. Ezt így még értékelni sem lehet.

2024.05.05 László

Érdemes kivárni

Talán a filmzene miatt is, de a rendkívül jól sikerült nyitójelenet után a film kicsit lassú lesz, és majdnem az unalomba fullad. De ha nem alszol el, akkor a film második fele kárpótolni fog, és kiváló szórakozást fog nyújtani, hűen a film címéhez.

2025.06.15 Heinz Thorvald

Ellentomndások, de izgalmas kivitelben

Tetszett, de sokat rontott rajta, hogy valamiféle entitást tesznek minden mögé, amely az AI voltaképp, és amely mindent uralni próbál, miközben beállítják irányíthatónak is, hiszen a nagyhatalmak azért fenekednek érte, hogy megkaparintsák. Senki nem lát ebben ellentmondást? Ezen túlmenően viszont látványos és izgalmas.

2023.07.15 Maver17

MI:7

Zseniális film lett megint Tom Cruise és a többiek részéről! Elejétől kezdve akció pörög ezerrel .Történet is nagyon jó, egy komplex akciófilm.

2024.04.08 Bence377940

Halálos iramban, csak kicsit jobb

Nem hittem a szememnek, amikor beültem rá. Mindenki dicséri a filmet, de szerintem egy vicc ez a rész az előzőekhez képest! Nem volt benne elég látványos elem, amit vártam, a film közepe felé a rendőrautós-üldözős jelenetnél pedig nettó Halálos iramban feeling fogott el. Semmi izgalmas nem volt benne, csak kocsik mennek jobbra meg balra, és ez megy perceken keresztül. Konkrétan elkezdtem unni, és nem értettem, hogy ezt hogy gondolhatták komolyan. A történet és karakterek elmennek, de akciófilmnek ez nagyon gyenge lett, márpedig ennek az akcióban kell(ett volna) jeleskednie! A többi rész mestermű, de ez sajna egy talicska C kategóriás marhaság. Sorry.

2024.07.06 Tiki22

Rendben volt

Hozta a szokásos Mission: I.-filmek színvonalát. Fantazma történet látványos elemekkel. Kicsit azért Tom Cruise kezd kiöregedni. De még mindig látványos és szórakoztató akcióhős. Szóval rendben van. Várjuk a kövi részt.

2023.07.11 ZooL

Még mindig nagyon jó

Őszintén szólva nem nagyon emlékeztem már a korábbi részekre, csak annyi maradt meg bennem, hogy nagyon látványos, nagyon izgalmas, egyike a legjobb akciósorozatoknak. Szerencsére nem nagyon kell emlékezni az előzményekre, enélkül is élvezhető, kicsit lassabb, kicsit öregesebb, váratlanul szellemes, néha még érzelmes is. Összességében még mindig nagyon jó, méltó felvezetése a franchise utolsó, egy korszakot lezáró részének.

2023.10.05 Galambocska

Tudom, hogy ua. a sztori, de mégiscsak Tom Cruise!???