Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
35
Képek
3
Videók

Vélemények: Kémecském (2020)

 
qwer   2020. 12. 17.

legújabb vélemény

2

Könnyen feledhető, igénytelen akció-vígjáték rengeteg klisével, még több túlzással és nulla eredetiséggel. Az izomagyú kém még izomagyúbb, és rengeteg kínos helyzetbe keveredik, a kocka elemző még kockább, a kislány cuki, okos, ügyes és talpraesett i... több»

 
indingo   2020. 10. 03.

1

Már egy kicsit unalmas, hogy a titkosszolgálat emberei egyszerűen bénák. Még egy gyerek is leleplezi őket. A történet sem valami újszerű, közepes film.


 
VvV   2020. 09. 20.

1

Nem volt ez olyan rossz. A zenék kifejezetten jók voltak, és néhány jelenet is szórakoztató volt. A történetnek voltak hibái, de elnéztem neki.

 
Bedecs.hu   2020. 09. 28.

3
Egyszer nézős...

Nem olyan borzasztóan rossz, de az egész film alatt az volt az érzésem, hogy majdnem ugyanezt a filmet mintha láttam volna már.

 
hp   2020. 11. 15.

0

Afféle ártalmatlan, de nem is éppenséggel emlékezetes vígjáték. Kristen Schaal magasan viszi a prímet, de ahol ő felbukkan, ott általában működnek is a dolgok, és a Kémecskémmel is nagyjából ez volt a helyzet. Bautista hozza a kemény figurát, ami tes... több»

 
7ETEDIK   2020. 03. 15.

0

Ez a film annyira vicces, mint egy gyökérkezelés. Szánalmas vergődés és kliséhegyek, Bautista is csak szenved bugyuta szerepében. Peter Segalnak vannak jó és kritikán aluli filmjei, ez egyértelműen az utóbbi...

 
stevepisti   2020. 10. 04.

0

Nem igazán tudok mást írni, mint amit az előttem véleményezők. Sablonos, klisésztori, mintha már láttam volna hasonlót kategória. De ne vegye el senkinek a kedvét, laza kis vígjátéknak elmegy.

 
Di Canio   2020. 09. 21.

0

Erőltetett ez az egész film nagyon, a szereplők sem szimpatikusak.

 
Félix   2020. 11. 20.

0
Dave Bautista és az elég gyengére sikerült alakítása

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az előzetes alapján már számítottam rá, milyen filmet fogok kapni; egy akció-vígjátékot. Erre egy nem túl konkrét történettel rendelkező akármit kapok. A poénok sem sültek el annyira jól. Nem vagyok valami nagy Dave Bautista rajongó. Ezen az alkotásán sem voltam elájulva. Konkrétan szerintem nem is Dave Bautista kellett legyen a főszereplő. Legszívesebben Gerald Buttlertre bíztam volna ezt a szerepet. A kis csaj szimpatikus volt. Róla, hát nem lehet sok mindent mondani. A verekedős jelenetek rendben voltak, de szerintem voltak hibái ennek a filmnek. A cím se valami világhírű, Kémecském... Pedig szeretem az ilyen kémes filmeket, de a Kém a szomszédbanhoz képest ez egy nagy bénaság. A titkosügynökös filmek nagy rajongó vagyok, de ez a film nem maradandó. Mindössze 75%-ra tudom ezt a filmet értékelni.

 
Mrsx   2020. 10. 04.

0
Kínos kémes!

Ez a film se hozott semmi újdonságot az életembe. Ezerszer láthattuk már ugyanezt a felállást, csak más színészekkel. Dave Bautista a Marvel filmekből ismert Drax szerepével ugrott be a magyar köztudatba. Aztán én személy szerint azt gondoltam, hogy egyéb filmekben is kedvelni fogom, de sajnos eddig egyet se tudnék igazán említeni, amelyikre nyugodt szívvel azt mondhatnám, hogy ezt bizony odatette. A Kémecském című film se hozza meg ezt a számomra várt hatást. Próbál nagy darab ügyetlen kém lenni, akin úgy érezzük, hogy ezért kötelező lenne nevetni, de érződik, hogy erőltetett az egész. A kislány szintén a már megszokott ragadós idegesítő szerepet hozza. Egyszóval sem karakterek terén, sem pedig történet terén nem kapunk semmi jót. Erre pedig kár is tovább vesztegetni a szót. Egyszer nézős, többet elő nem vevős film.

 
Ratroson   2020. 12. 05.

0
A hibákon kívül tök jó

Nagyjából csak Dave Bautista miatt néztem meg. Nem döntöttem rosszul, hogy megnéztem, mert egy egész nézhető családi vígjátékra sikerült a Kémecském. A poénok nem túl nehezek, de nem fejthetőek annyira. A verekedések, a robbanások is nagyon jól meglettek csinálva. Hogy ne dícsérjem túlságosan ezt a filmet, azt mondom, hogy nem a világ legjobb filmje. Kb. kétszer-háromszor lehet megnézni ezt a filmet. Eléggé lekötött, az akciójelenetek sem voltak annyira rosszak, sőt, tök jók voltak. A lány is JJ (aki hát ugye a főszereplője ennek a filmnek) mellett jófejnek tűnt, JJ párszor megnézte ugye. Dave Bautista most is elég nagyot alakított. Sophie (ugye ő is főszereplőnek tekinthető, mert hát ugye mindig ott van a kémmel, JJ-vel) sem alakított kicsit, pedig azt a női színészt nem ismerem. Annak ellenére, hogy a filmnek volt pár hibája, nincs benne káromkodás, az akciót sem tolták a producerek túl, poénokból sem raktak túl-túl sokat. Tökre nézhető darab lett, és ennek persze örülök, nem is kicsit. Dave Bautista nem a legjobb színész, ezért elnézem, hogy a filmnek voltak hibái, bár semmilyen film nem hibátlan. Ajánlom ezt a filmet a hibák ellenére. Tényleg. Nem bánjátok meg, ha megnézitek legalább egyszer. :)