Szemfényvesztők 2

Now You See Me 2

2016.10.20 hsanya182

Méltó folytatása az első résznek. Szórakoztató, szemfényveszésre alakalmas bűvészek akciófilmje. Sokszor követhetelen információk tömkelege, de a végén azért a fő trükköt megmagyarázzák. Szerintem nem kell keresni a logikát, bele lehet bonyolódni ren... Több

2017.12.29 diumiu

Azt gondolom, hogy ez a rész egy picivel gyengébb lett, mint az első, de ennek ellenére tetszett. Látványos volt ismételten, illetve a stáb továbbra is jó lett összerakva.

2017.07.26 Lonka

Picit elmaradt az előzőtől, de nem is csodálom mert az hibátlan lett. Történetben azért még itt is tudtak újat mutatni és voltak nagyon látványosra sikeredett trükkök is.

2017.01.09 rainman

Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy bajom a filmmel, talán csak annyi, hogy az elsőm rész sem tetszett igazán, ez pedig még kevesebb élményt adott, mint az előző. Különösebb baj nincs a filmmel, nézhető, csak hiányérzet marad utána. Se nem izgalmas, se nem unalmas, olyan semmilyen. Nem az én filmem.

2017.12.15 Greeta

Annyira nem lett csavaros és kiszámíthatatlan a sztori, mint az első részben, de így sem volt rossz. A látványra itt is nagy hangsúlyt fektettek.

2016.10.14 lolita13

nagyon imádtam és nagyon örültem, hogy úgyanolyan jó lett ez a része is mint az első. Csodálatos trükköket láthatunk bár kicsit bántam, hogy le lett cserélve a csaj.

2016.06.15 TribeBubu

A második rész mindig rosszabb az elsőnél. Hazugság. Ez a folytatás nekem ugyanakkora élmény volt, mint az első. Sem felül- sem alul nem múlta elődjét, minden szempontból ugyanolyan volt, de nem majmolása az elsőnek, hanem egyszerűen egy nagyon is jó folytatás.

2016.06.19 Timcsi

Ez a rész sem volt rossz, de nekem az első valahogy jobban bejött. Nem elég kerek és a csaj szereplő szinkronja is elég idegesítő.

2017.10.14 kevelin

Az első rész nagyon tetszett és ebben sem csalódtam, látványos, tele van szemfényvesztésekkel, jó színészi teljesítmények. Nekem tetszett mindenkinek bátran ajánlom

2017.08.09 felicity

Irtózatosan jó film. Sajnos már csak kevés film ilyen jó. Kedvet kaptam a bűvészkedéshez. Ez a film szó szerint varázslatos. Aki még nem látta az gyorsan nézze meg!

2020.10.30 Annuska

Az első részhez hasonlóan szerintem ez is hozta a színvonalat. A karakterek most is ott voltak, és a története is izgalmas lett.

2017.09.27 SzFa

Nagyon szerettem a Szemfényvesztők első részét és a második részben sem csalódtam. Végig érdekes, teljes mértékben leköti a figyelmemet és megmozgatja a logikánkat.

2017.07.07 moviewer

Nálam ez a film volt olyan jó mint az első rész. Habár a kritikusok eléggé lehúzták, én nem csalódtam a folytatásban. A csavarok most is kicsit erőltetettek voltak, de nekem működtek.

2016.11.22 Borga

Akár csak az első film, a Szemfényvesztők 2 után is azt éreztem, hogy vissza akarok ülni a moziba, hogy még melegében újra megnézhessem ezt a szenzációs filmet. Szinte sajnáltam, hogy véget ért.