Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
31
Szereplők
17
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Pandorum
 
Tamás T\'Boy Pomaházi   2018. 12. 25.

legújabb vélemény

Egy megunhatatlan, ezer féle képpen feldolgozott alapból, íme, lehet még lenyűgözőt alkotni. Dennis Quaid hatalmasat alakít benne, és a végén a fordulat....ESZMÉLETLEN! Kötelező darab! :)

 
Deku   2017. 09. 13.

Röviden szólva kiváló lett. Nincs erre jó szó és kár is belé, összetett volt a történet, a szereplők is tudták, hogy mi a dolguk és persze ne felejtsük el a zenéjét és egyéb finomságokat. Nagyon tuti.


 
respect the movies   2018. 03. 05.

Szerintem nem volt annyira rossz film, csak én személy szerint többet vártam tőle, sokkal többet... Amikor először megláttam a film előzetesét, már előre dörzsöltem a kis kezemet "hogy végre megint találtam egy kiváló sci-fi horrort"! Talán pont ez volt a legnagyobb gondom is a filmmel, mert talán túl magasok voltak az elvárásaim a filmmel (bár ez a film előzetese alapján érthető lett volt)! Nem egy Halálhajó című filmre számítottam, de nem is egy űrbeli Resident Evil filmre, de valahol mégis e két film egyvelege lett! A története érdekes volt (bár azért egyáltalán nem mondhatni egyedinek) de hát kevés eredeti ötletbe lehet már belefutni e műfajon belül is! A színészi alakítások egész jók voltak! Dennis Quaid és Ben Foster ismét bebizonyították, hogy bármilyen műfajú filmben számíthatunk a kiváló alakításukra! Technikailag sem volt rossz film, viszont ami nagyon nem tetszett benne, az a vágások voltak! Tudom hogy "nagy divat" a filmekben a nagyon gyors vágások, de ennél a filmnél sokszor már túlzásnak éreztem amit láttam, ami a látványvilág kárára volt! Azok számára akik szeretik a sci-fi horror műfajt, azoknak mindenképp megérdemel a film egy megtekintést, viszont azt a bizonyos lécet ajánlott nem túl magasra helyezni a filmnél!

 
harnas1207   2018. 12. 06.

Nem sokon múlt, hogy ne egy félelmetesen jó örök alkotás legyen. Sajnos ez a mutánsos, menekülős rész nem igazán illett a film elejéhez. Sokkal jobb lett volna folytatni a ki-kivel van pszicho horrort. A végén a csavar nekem nagyon tetszett, bár nem kiszámíthatatlan.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Dennis Quaid jól játszik ebben a félelmetes scifi horrorban.A hátán viszi a filmet.Semmi gond, a mű szórakoztat és megijeszt is egyben, azt teszi,amiért leforgatták...mi pedig nézzük, és ámulunk, és megijedünk. Ajánlott!

 
Mindent összevetve, a Pandorum egy szórakoztató alkotás, amely annak ellenére, hogy nem írta be magát nagybetűkkel a sci-fik történelmébe, egyszeri-kétszeri megtekintésre tökéletes. Értékelés: 7/10 több»

A film összbevétele 10 330 853 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezőjének a lánya is feltűnik egy rövidke jelenetben! Ő a gyermek a vadászok hordájában!

(respect the movies)
 

A filmben több fontosabb karakternek egyszer sem hangzik el a neve! A nevüket csak a végső stáblistában olvashatjuk!

(respect the movies)
 

A filmben egy rövid szerepben feltűnik Norman Reedus színész is a The Walking Dead egyik sztárja!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.