Pillangó-hatás

The Butterfly Effect

2016.08.22 Mliklós29

Remek igazi gondolkodtató film. A története pazar és Ashton is brillírozik benne.

2015.10.29 Faarkaas

Ezek az időutazó filmek nekem nagyon bejönnek és ez is nagyon tetszett. A misztikum keveredik a drámával és érzelmileg is megfogott és elgondolkoztató.

2016.04.24 johnny87

Na ez a film teljesen elvarázsolt engem.Egy olyan történetet mesél el amin szerintem mindenki elgondolkodik, hogy mit is tenne ha lenne lehetősége megváltoztatni olyan dolgokat amiket megbánt.Mit változtatna meg és hogyan.Szerintem legjobb alakítás Ashtonnak.

2017.07.16 kadvan95

Ez a film mély, komoly hatást gyakorol az emberre. Nem lehet egykönnyen feldolgozni, és továbblépni. A döntéseink befolyásolják az életünk. De hogy ennyire? Az időutazás nem sétagalopp. Viszont itt még rádobnak pár lapáttal, aztán még megcsavarják. Ez valami elképesztő!

2018.03.01 Jeanny

Nehéz igazán értékelni... Az egyik legérdekesebb film volt, amit életemben láttam. A teóriában, amelyre építettek, teljes mértékben hiszek. Vad volt, misztikus, de mégis vannak benne logikai buktatók, amelyek miatt képtelen vagyok kerek egészként tek... Több

2022.04.26 Lovas János

Az amúgy igen gyenge főszereplő ebben a filmben remelkel, el sem tudom képzelni, hogy egy rendes valódi színész mire lett volna képes, a szerintem valaha írt egyik legjobb forgatókönyv mellett.

2016.02.16 Ancsika

Nagyon elmes film.vegig agyalnod kell hogy tudd kovetni a filmet,mert folyton egymast kovetik az idok es a terek valtakozasa,de gyszeruen kivalo a film.en tobbszor is megneztem

2015.03.22 Unique

Jól felépített misztikus film. Aston Kutcher legjobb filmje. Eleinte gondolkozik az ember, hogy mi miért történt, de aztán szépen kitisztul a film.

2015.03.23 antoska

A film egészében tökéletes. Jól épült fel a történet, bírtam a misztikus vonalat benne. Igazi kultuszfilm.

2015.03.02 Atsop

Nagyon jó film, bátran ajánlom. Végig izgalmas, fordulatokkal teli, meg van a feszültség. A sors és a végzet kijátszása és elkerülhetetlensége a film fő motívuma.

2015.03.01 norbikess

Egy nagyon-nagyon jó film, bátran ajánlom Mindenkinek. Nagyon jól felépített story, amiben megfelelően van adagolva a dráma..nem akar túl sok lenni, hanem éppen annyi amennyi kell. Tipikusan az a film, amit ha megnézel, utána napokig kattogsz rajta.

2015.01.31 Fakesz

ez a film sokadik nézésre is érdekes és mindig képes újat mutatni, a film nézése után is órákat lehet gondolkozni a történeten és történéseken

2015.02.23 joker

Abszolút jó film, nincs túlbonyolítva, de egy kicsit könnyedebb valamire számítottam. Nekem egy kicsit megrázó volt a vége. Egy szemszögből happy end, másikból meg nehezen feldolgozható és elég mélyreható kérdéseket feszeget.

2015.06.29 acey

Veszel egy ütős, gondolkodós elméletet, ami bárki fantáziáját megmozgatja, összekevered Ashton Kutcherrel, aztán gondolkodsz, miért nem működik. Egyszerűen nem elég sokoldalú, karakteres színész ahhoz, hogy egy ilyen komplex személyiséget hitelesen meg tudjon jeleníteni.