Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
35
Képek
1
Videók
Solaris
 
Puncs   2019. 10. 29.

legújabb vélemény

Zűr az űrben

Régen láttam már ennyire unalmas, vonatott filmet, e tekintetben talán csak a Gravitáció képes felülmúlni. Ez is, az is az űrben játszódik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem olvastam a regényt, és a hetvenes években készült orosz filmet sem láttam, de ennél mindkettő csak jobb lehet. Adott egy remek alaptörténet. A George Clooney által megformált Dr. Chris Kelvinnek az otthonától távol, a Prometheus nevű űrállomáson kell szembenéznie szomorú, fájdalmas múltjával. Ennek ellenére a több mint másfél órás játékidő alatt semmi igazán drámai nem történik. Kelvinnek ismét át kell élnie felesége elvesztését, de ez különösebben nem viseli meg. Kicsit szomorkodik, kicsit dühöng miatta, aztán tudom... több»

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

A történet szájba rágósabb, de rövidebb, mint a szovjet verzióban. Könnyebben emészthetőbb. Szerintem nem volt rossz.


 
hunfolker   2016. 08. 03.

Dobjuk be Zsorzs Klúni-t és minden megvan oldva, mint a Gravity-ben? Ez a film szinte nézhetetlen, bármilyen sci-fi érdekel, de igazából nem jutottam el a végéig. "Csak rajongóknak" :D

 
tony6   2016. 03. 29.

Steven Soderbergh nagyon értette a dolgát a film kapcsán. Teljesen jót rakott össze, emelem a alapom. Kezdte az egészet egy már tökéletesre vitt forgatókönyvvel, majd folytatta az igényes szereposztással és egy nem tökéletes, de ügyes operatőri munkával.

 
Sniper   2015. 09. 11.

Naagyon ott van ez a film és naaagyon jó!!!!! Szerintem azonban nem lett volna ennyire kerek, ha egyrészt nem Clooney játssza a főszerepet, másrészt pedig nincs az elődje, a Tarkovszkij-féle verzió. Ez egy igazán jól sikerült remake.

George Clooney

A film összbevétele 14 970 038 dollár volt (imdb.com).

 

Gibarian mondata, a "Nincsenek válaszok, csak választások." Nietzsche "Nincsenek tények, csak interpretációk." mondásából ered.

(erare)
 

A Clooney által megformált főhős neve (Kelvin) az abszolút nullára utal, mint ahogyan a hőmérséklet SI-egységének esetében.

(erare)
 

A filmben egy alkalommal verset szaval Clooney; a költemény Dylan Thomas tollából született (And Death Shall Have no Dominion).

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.