Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
35
Képek
1
Videók
Solaris
 
sipiarpi   2016. 09. 05.

A történet szájba rágósabb, de rövidebb, mint a szovjet verzióban. Könnyebben emészthetőbb. Szerintem nem volt rossz.

 
hunfolker   2016. 08. 03.

Dobjuk be Zsorzs Klúni-t és minden megvan oldva, mint a Gravity-ben? Ez a film szinte nézhetetlen, bármilyen sci-fi érdekel, de igazából nem jutottam el a végéig. "Csak rajongóknak" :D


 
tony6   2016. 03. 29.

Steven Soderbergh nagyon értette a dolgát a film kapcsán. Teljesen jót rakott össze, emelem a alapom. Kezdte az egészet egy már tökéletesre vitt forgatókönyvvel, majd folytatta az igényes szereposztással és egy nem tökéletes, de ügyes operatőri munkával.

 
Sniper   2015. 09. 11.

Naagyon ott van ez a film és naaagyon jó!!!!! Szerintem azonban nem lett volna ennyire kerek, ha egyrészt nem Clooney játssza a főszerepet, másrészt pedig nincs az elődje, a Tarkovszkij-féle verzió. Ez egy igazán jól sikerült remake.

George Clooney

A film összbevétele 14 970 038 dollár volt (imdb.com).

 

Gibarian mondata, a "Nincsenek válaszok, csak választások." Nietzsche "Nincsenek tények, csak interpretációk." mondásából ered.

(erare)
 

A Clooney által megformált főhős neve (Kelvin) az abszolút nullára utal, mint ahogyan a hőmérséklet SI-egységének esetében.

(erare)
 

A filmben egy alkalommal verset szaval Clooney; a költemény Dylan Thomas tollából született (And Death Shall Have no Dominion).

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.