De így, idősebb fejjel is többször a megnézem. Nagyszerű mese, aranyos mondandója is van. És a szörnyek tökéletes grafika nagyszerű történet nézze meg mindenki
Ezerszer láttam már ezt a mesét. Nagyon tetszett, elejétől a végéig lekötött, és magaménak éreztem minden szereplőt. Aranyos mese, aranyos szereplők. Ajánlom mindenkinek :)10/10
jaj, a Szörny Rt. a pixar újabb zseniális ötlete, hogy hogyan közelítsék meg egyedi látószögből, azt amikor gyerek korunkban egy sötét szobát teleképzeltünk szörnyekkel, és a többi rejtélyes élőlényre is magyarázatot szolgál (pl yeti). És még a folytatás is jó.
Eleinte féltem ettől a mesétől, de ahogy elkezdtem nézi úgy szerettem meg, a 2. részt meg már vártam , Szerintem mind a 2 rész nagyon jó lett.:D
Kiskorom kedvence, mint szerintem sok más gyereknek is az én generációmból. Egy különleges világot tár elénk és egy olyan érdekes útját az energiatermelésnek, ami eddig senkinek sem jutott eszébe (mivel a való életben valószínüleg megvalósíthatatlan,... Több
Aranyos mese, és jók a szörnyek benne, a vizuális megvalósítás is kiváló, akárcsak a film humora. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a könnyed de igényes animációs filmeket.
Aranyos, szerethető mese remek karakterekkel, és teljesen egyedi ötlettel!! Minden évben legalább egyszer megnézem annyira jó! 10/10