Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
57
Vélemények
45
Képek
13
Videók

Vélemények: Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész (2015)

 
hemish Nézhetetlen  2022. 07. 09.

legújabb vélemény

0
Nézhetetlen

Megnéztem mindegyik részt, de már egyáltalán nem emlékszem rá. Vagy bealudtam rajta, vagy kikapcsoltam; már erre sem emlékszem. Hogy miért volt erre ekkora hype, az is rejtély nekem. Valahogy nem tudtam egyik szereplőt sem megkedvelni, sőt megutálni se. Full közömbös és érdektelen volt számomra minden karakter. Jennifer Lawrence karakterének a nevére se emlékszem, de arra igen, hogy az egész sztori szerintem teljes agyrém. Gyerekeket egymásra ereszteni és mindezt a tömeggyilkosságot "aratásnak" hívni? 12 éveseket kiállítani 18-19 évesek ellen halálig? Baromság az egész, ahogy van. Kb. olyan kifacsart bolondéria az egész mint az a másik baromság, a szürke X árnyalata, vagy mi. Egy unatkozó elme kitalációja. Ennyi.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Az előző résszel nekem teljesen összefolyik. Ebben a részben is alig történt valami, azon kívül, hogy kaptunk egy bénácska befejezést. A romantikus szál lezárásának sem örültem. v


 
GedyPapa   2017. 04. 06.

0

Nem tette magasra a lecet az első része a profitmaximalizáló befejező duplarésznek, így még ki is tudtak hozni egy picivel többet belőle. Volt egy fél óra, amiért érdemes volt megnézni, bár egy ilyen hosszú alkotásnál ez édeskevés.

 
Szilonka   2016. 04. 14.

0

Általános vélemény a trilógiáról, ami négy részes. Az első film alapozta meg a sikert, valami újat hozott történetben egy új világot teremtett és meg is ugrotta a megvalósítási feladatokat. A második rész még tartotta a szintet érdekes volt, de azért... több»

 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

0

Megható, akciódús befejező része lett a trilógiának. Méltó befejezés , bár személy szerint a vége nekem a könyvben valahogy szebbnek, jobbnak és érzelmesebbnek hatott. De még így is maradandó és klasszikus film lesz. Peeta+Ketniss

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

0

Összességében befejező résznek jó volt, bár úgy az egész film kicsit politikai lett a végére. A részek színvonala folyamatosan esett és azt sem értettem, hogy miért a Pita gyerekkel jött össze a végén.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

0

Csodálom, hogy az előző rész sikertelensége után ezt még moziba tudták lehozni a készítők. Történetben dög unalom az egész, látvány kicsit javított rajta.

 
VvV   2018. 12. 04.

0

Egyszerre a legjobb nézni az összes részt, sok idő de így élvezetesebb. Izgi történet, jó karakterek.

 
Lonka   2016. 02. 19.

0

Egy jó volt a filmben, hogy ez már az utolsó. Kész, vége, lezárják nem lesz több. Szerintem így is indokolatlanul hosszúra húzták, szinte már divat egy trilógia kötetlből 4 részes mozit csinálni, pedig a történet nem követeli meg. Egyetlen jelenet maradt meg, amikor az a fekete olaj(?) hömpölyög.

 
Timcsi   2016. 06. 19.

0

Történetben gyenge, néhol unalmas. Nem üti meg az első két rész szintjét. A vége pedig nagyon giccses lett.

 
petraszab   2019. 05. 17.

0

Amilyen jól indult a történet az egész világgal amit teremtett, annyira leült a story az utolsó két részre. Hozzátartozik a történethez, de én más befejezést képzeltem el.

 
Alexa   2016. 03. 27.

0

Szerintem az osszes rezs kozul ez volt a legunalmasabb,e s legkiszamithatobb. Szamomra csalodas volt a befejezes, pedig jol indult az elso 2 resszel.

 
kevelin   2019. 06. 02.

0

Ebben a filmben szerettem meg Jennifer Lawrence-t. Nagyon tehetséges színésznő, imádom. A film szintén egy mai társadalomkritika, hogy a hatalomért még a saját gyerekeiket is képesek megöletni az emberek..

 
TribeBubu   2015. 11. 22.

0

Jó film volt, jó befejezése a történetnek (bár kissé kiszámítható,) méltó a korábbi részekhez. Mindazonáltal megjegyezném, hogy szerintem (akárcsak a hasonló sokrészes filmnél,) felesleges volt az utolsó kötetet kettényesni. Nem olvastam még a könyv... több»

 
VFTS   2016. 08. 03.

0

A befejezés könyvben is borzalmas volt, filmen is az lett. Ez már inkább a tipikus amerikai tucat filmekre emlékeztetett, így sok minden nem volt, ami lekötött volna. Egyszer azért nézhető.

 
Annuska   2016. 04. 04.

0

A színvonal egy jobban ment le a részek alkalmával a végét pedig tök felesleges volt 2 részre osztani. Nem igazán történik benne olyan sok minden, hogy indokolt volna a duplázás. Ez a rész annyira unalmas volt, hogy csak na.

 
Loborg   2016. 04. 25.

0

Kíváncsi voltam rá, hogy mit fognak kihozni a végére, a harmadik könyvről már régebben hallottam, hogy elégéé rossz lett, így nem olvastam. Végeredményben egész kellemes befejezés volt, de azért az egész történet eléggé kifáradt a végére.

 
szoljhozzam   2016. 04. 19.

0

Egész jó kis film lett, nem is gondoltam volna. A története nagyon tetszik, maga ezek a viadalos részek is nagyon tetszetősek és a gondolata is jól ki lett dolgozva. Az első és második rész viszi nálam a pálmát, de a többi is teljesen rendben van.

 
Ragemarci   2016. 03. 20.

0

Mostanra számomra teljesen kifulladtak ezek a YA mozik. Annyira súlytalan, lélektelen a rendezés, felszínes minden és mindenki, hogy a sok halál és dráma is csak lóg a levegőben, nem ráz meg. Vannak ennél jobb játékok is!

 
Vágottszemű   2019. 03. 24.

0

Nekem nem nyerte el annyira a tetszésemet, mint a többi film, de attól még egész élvezhetőre sikeredett szerintem. Simán meg lehet nézni és élvezni. Ajánlom!

 
hejnekem   2016. 07. 11.

0

Sajnos méltatlanul fejezték be, és fölöslegesen elhúzták ezt a filmsorozatot. Kiszámítható, nem túl érdekes az utolsó rész, nem volt elég nagy a "tüzijáték" a végén. Sajnálom, pedig az első két rész nagyobb tetszett, a tinis-szabadulós műfaj legjobbjai voltak.

 
wooderman   2017. 02. 04.

0

Minden részét láttam, de azt hiszem ez volt a leggyengébb mind közül.A többi része tetszett, de ez sajnos elég laposra sikerült.Több fordulatot, nagyobb csattanot vártam a végére ! :(

 
Mithrel   2016. 01. 15.

0

Ez a film magasan felülmúlta az elvárásaimat. Az, hogy az előző rész mennyite tetszett vagy mennyire nem az most nem ide tartozik, viszont azt elmondom, hogy sosem hittem volna, hogy ilyen színvonalon, a könyvhöz ennyire méltó módon sikerül megvalósí... több»

 
norbi0102   2016. 02. 10.

0

Akcióban dús, pörgős, látványos film karakteres szereplőkkel és végig pörgős eseményekkel. Nem hagy unatkozni, minden perce lekötött. érdemes megnézni a műfaj kedvelőinek!

 
szkodvig   2017. 06. 05.

0

Hát nem szomorkodtam,hogy végre vége. Már nagyon elnyújtott volt és bitang erőltetett is de ettől függetlenül egyszer talán érdemes megnézni főleg ha megakarjuk ismerni a sztori végét.

 
valery   2017. 01. 15.

0

Látványos és izgalmas, jó a sztori, de az első két részhez képest gyengébb. Jó a színészi játék, a dramaturgia, de összességében sok újat nem mutatott az előző részekhez képest. A befejezése látványos, ötletes.

 
Gecko   2016. 05. 21.

0

Ha van rossz film akkor ez az. Egyáltalán nincs benne semmi más csak dráma, rossz színészi játék és nagy krokodil könnyek, egy piás fazon és összesen a 4 részben 3 perc csatajelenet, a többi kínlódás és bajkeverés. Nem ajánlom!

 
feketerigous   2016. 07. 25.

0

Nagy izgalommal ültem be, a moziba és néztem meg a befejező részt. Nagyon sajnáltam, hogy Sam Claflin meghalt benne, azok után, hogy a főszereplők életét többször is megmentette az előző részekben. Ennek ellenére, nem mondom, hogy rossz rész, sőt mindenkit bíztatok, hogy nézze meg, h még nem látta. :)

 
irodalmialkotas   2016. 05. 04.

0

Katniss képtelen alkalmazkodni ezekhez az elvárásokhoz: ez az elején hátráltatja, később kiemeli a többiek közül. Bátorságának és „alkalmatlanságának” köszönhetően ő lesz a felkelőfélben levő forradalom vezéregyénisége, a „Fecsegőposzáta”. Az Éhezők... több»

 
időjós   2017. 02. 24.

0

Az első részt is gyengének éreztem, de végeredményben azért mégiscsak élvezhető, érdekes volt. Nekem ez a film nagyon vontatott, nem tudta fenntartani a figyelmemet.