Az előző résszel nekem teljesen összefolyik. Ebben a részben is alig történt valami, azon kívül, hogy kaptunk egy bénácska befejezést. A romantikus szál lezárásának sem örültem. v
Nem tette magasra a lecet az első része a profitmaximalizáló befejező duplarésznek, így még ki is tudtak hozni egy picivel többet belőle. Volt egy fél óra, amiért érdemes volt megnézni, bár egy ilyen hosszú alkotásnál ez édeskevés.
Megható, akciódús befejező része lett a trilógiának. Méltó befejezés , bár személy szerint a vége nekem a könyvben valahogy szebbnek, jobbnak és érzelmesebbnek hatott. De még így is maradandó és klasszikus film lesz. Peeta+Ketniss
Általános vélemény a trilógiáról, ami négy részes. Az első film alapozta meg a sikert, valami újat hozott történetben egy új világot teremtett és meg is ugrotta a megvalósítási feladatokat. A második rész még tartotta a szintet érdekes volt, de azért... Több
Összességében befejező résznek jó volt, bár úgy az egész film kicsit politikai lett a végére. A részek színvonala folyamatosan esett és azt sem értettem, hogy miért a Pita gyerekkel jött össze a végén.
Egyszerre a legjobb nézni az összes részt, sok idő de így élvezetesebb. Izgi történet, jó karakterek.
Egy jó volt a filmben, hogy ez már az utolsó. Kész, vége, lezárják nem lesz több. Szerintem így is indokolatlanul hosszúra húzták, szinte már divat egy trilógia kötetlből 4 részes mozit csinálni, pedig a történet nem követeli meg. Egyetlen jelenet maradt meg, amikor az a fekete olaj(?) hömpölyög.
Szerintem az osszes rezs kozul ez volt a legunalmasabb,e s legkiszamithatobb. Szamomra csalodas volt a befejezes, pedig jol indult az elso 2 resszel.
Történetben gyenge, néhol unalmas. Nem üti meg az első két rész szintjét. A vége pedig nagyon giccses lett.
Amilyen jól indult a történet az egész világgal amit teremtett, annyira leült a story az utolsó két részre. Hozzátartozik a történethez, de én más befejezést képzeltem el.