Sajnos a könyvet még nem volt lehetőségem elolvasni, de a film az nagyon tetszett, teljes értékben lekötött és olykor meg is nevettetett. Ezek után egészen biztosan elolvasom majd a regényt is.
Nagyon látványos! Minden másodpercben fent tudta tartani a figyelmem! Szuper alkotás, ahogy küzd a fenttartásáért! Ajánlani tudom! Soha nincs lehetetlen! Fordulatos!
Abszolút kiváló alkotás. Megfelelő a harmónia a dráma, a tudományos vonal és a humor között. Igazán élvezhető, populáris darabot csiszolt Ridley Scott a könyvből. A Gravitációhoz nagyon hasonló, bár sokkal kevesebb mindent bíz a nézőre. Ami számom... Több
valamit nagyon tudtak a készítők, mert egy percig sem volt unalmas vagy vontatott a film. Érdekes a története, de nem az a túl tudományos fajta.
Izgalmas, fordulatos akciófilm, tényleg végig pörögnek benne az események. Moziban igazán látványos volt és nagy élményt nyújtott. Érdemes megnézni a kategória kedvelőinek.
Könyvben is nagyon tetszett a történet és bár a film nem egy az egyben követi azt, mégis nagyon elégedetten jöttem ki a moziból. Látványos volt és humoros, tökéletes szórakozást nyújtott, úgyhogy elérte a célját.
Picit hosszú, de élvezhető, helyenként humoros film. Stohl szinkronja remek volt. A története nem mondom, hogy egyedi, de jól megcsinált.
Sajnos nehéz eldönteni,hogy ez a film egy komédia vagy inkább egy komoly sci-fi akar lenni. Úgy érzem sok a filmben a tudományos baklövés. Inkább érdemes könyvben elolvasni.
Összetett, jól összerakott film, aminek nagyon érdekes a sztorija. Megfogó, magával ragadó. Kiváló a színészek alakítása, nagyon profin szerepelnek, meggyőzőek.
Könyvben sajnos még nem volt alkalmam elolvasni, de a film teljesen levett a lábamról, odáig voltam érte, mikor először láttam. Kellő izgalom, feszültség és humor ötvöződik benne.
A film jóval könnyedebb hangvételű, mint az alapjául szolgáló könyv. Számomra egyébként élvezetesebb is volt, bár a könyv is szuper. Tetszett Matt Damon alakítása.
Ebben a filmben minden a helyen volt. Erdekes, lenyugozo jelenetek, profi szineszek, igenyes rendezes. Latvanyos es erdekes. En csak ajanlani tudom, moziban igazi elmeny.