Nagyon jó film kerekedett ki a végére belőle. A főszereplőt csak dícsérni tudom. Nagyon izgalmas pedig szinte végig csak egy ember életbenmaradási kîsérleteit követhetjük nyomon. Nagyon izgalmas és eredeti történet. A kőnyvet is bátran ajánlom.
Egészen szórakoztató és látványos film.De egy kicsit érdektelenre sikerült.Lehet izgulni Matt Damonért , de inkább a sok poénkodással sajnos elveszti azt az érzést, hogy komolyan vegyük.Persze maga a szinész nagyot alakít ennek ellenére a többiek na... Több
Látványos és izgalmas film. Végig pörgős, fenntartja az érdeklődést, leköti a nézőt. Jó színészt választottak a főszereplő karakterébe, hitelesen alakít.
Zseniálisan okos és humoros film egyszerre. Végigizguljuk első perctől az utolsóig a filmet, hogy a főszereplő esélytelen karakternek végül sikerül e életben maradnia és megmenekülnie. A könyv nem tetszett de a film annál inkább jobbra sikerült.
Sajnos a könyvet még nem volt lehetőségem elolvasni, de a film az nagyon tetszett, teljes értékben lekötött és olykor meg is nevettetett. Ezek után egészen biztosan elolvasom majd a regényt is.
Nagyon látványos! Minden másodpercben fent tudta tartani a figyelmem! Szuper alkotás, ahogy küzd a fenttartásáért! Ajánlani tudom! Soha nincs lehetetlen! Fordulatos!
Abszolút kiváló alkotás. Megfelelő a harmónia a dráma, a tudományos vonal és a humor között. Igazán élvezhető, populáris darabot csiszolt Ridley Scott a könyvből. A Gravitációhoz nagyon hasonló, bár sokkal kevesebb mindent bíz a nézőre. Ami számom... Több
valamit nagyon tudtak a készítők, mert egy percig sem volt unalmas vagy vontatott a film. Érdekes a története, de nem az a túl tudományos fajta.
Könyvben is nagyon tetszett a történet és bár a film nem egy az egyben követi azt, mégis nagyon elégedetten jöttem ki a moziból. Látványos volt és humoros, tökéletes szórakozást nyújtott, úgyhogy elérte a célját.
Picit hosszú, de élvezhető, helyenként humoros film. Stohl szinkronja remek volt. A története nem mondom, hogy egyedi, de jól megcsinált.
Sajnos nehéz eldönteni,hogy ez a film egy komédia vagy inkább egy komoly sci-fi akar lenni. Úgy érzem sok a filmben a tudományos baklövés. Inkább érdemes könyvben elolvasni.