Mentőexpedíció

The Martian

2016.06.28 portal91

Érdekes lett szeretem az efféle sci-fi-t, talán egy kicsit hosszúra sikeredett, de nem mondanám, hogy voltak benne nem odaillő unalmas részek, inkább talán meg lehetett volna oldanii rövidebben is, de akkor meg nem lett volna hatásos.

2019.09.23 imreacs82

Izgalmas, jó humorú és látványos film, szerethető és hiteles karakterekkel, ahol minden színész egytől egyig mondhatni, hogy a "helyén van". Szívesen ajánlom.

2017.09.01 Zsuzsy

Látványos, izgalmas film. Magával ragadó a története. A főszereplő Matt Damon nagyon hitelesen alakít benne, jól hozza a karaktert. Izgalmas és érdekes film.

2016.11.08 kicsimano

Ridley Scott a Mentőexpedícióban is hozta a tőle elvárható magas minőséget, még azt is merem állítani, hogy olyakor felülmúlja az alapul szolgáló regényt. Ez utóbbi köszönhető egyrészt a kiváló színészeknek, másrészt a rendkívül jól megírt forgatókönyvnek.

2017.05.02 Wolowitz

Igazán megérte megnézni. Nehezen vettem rá magam a de a végére kicsit sem bántam, hogy belefogtam mert egészen izgalmas történetet hoztak össze a készítők.

2016.07.05 Pock

Izgalmas, cselekményes és pörgős film, ami egyáltalán nem volt unalmas. Látványos és izgalmas volt, amiben végig pörögtek az események. A szereplők hitelesen alakítottak.

2016.04.11 BallEr

Ez a film már egész kényelmesre sikeredett. Teljesen megérte a belé fektetett pénzt és stabil filmet hoztak létre. Ami talán gyengesége akadt, hogy néhol nem tetszett a zenei aláfestés.

2016.07.20 K.bogi

Nagyon jó film kerekedett ki a végére belőle. A főszereplőt csak dícsérni tudom. Nagyon izgalmas pedig szinte végig csak egy ember életbenmaradási kîsérleteit követhetjük nyomon. Nagyon izgalmas és eredeti történet. A kőnyvet is bátran ajánlom.

2016.04.27 ukla

Egészen szórakoztató és látványos film.De egy kicsit érdektelenre sikerült.Lehet izgulni Matt Damonért , de inkább a sok poénkodással sajnos elveszti azt az érzést, hogy komolyan vegyük.Persze maga a szinész nagyot alakít ennek ellenére a többiek na... Több

2016.08.29 GaraiV

Látványos és izgalmas film. Végig pörgős, fenntartja az érdeklődést, leköti a nézőt. Jó színészt választottak a főszereplő karakterébe, hitelesen alakít.

2016.07.27 Homer

Zseniálisan okos és humoros film egyszerre. Végigizguljuk első perctől az utolsóig a filmet, hogy a főszereplő esélytelen karakternek végül sikerül e életben maradnia és megmenekülnie. A könyv nem tetszett de a film annál inkább jobbra sikerült.

2017.02.25 Péter

Sajnos a könyvet még nem volt lehetőségem elolvasni, de a film az nagyon tetszett, teljes értékben lekötött és olykor meg is nevettetett. Ezek után egészen biztosan elolvasom majd a regényt is.

2016.05.05 irodalmialkotas

Nagyon látványos! Minden másodpercben fent tudta tartani a figyelmem! Szuper alkotás, ahogy küzd a fenttartásáért! Ajánlani tudom! Soha nincs lehetetlen! Fordulatos!

2015.10.26 krysn95

Abszolút kiváló alkotás. Megfelelő a harmónia a dráma, a tudományos vonal és a humor között. Igazán élvezhető, populáris darabot csiszolt Ridley Scott a könyvből. A Gravitációhoz nagyon hasonló, bár sokkal kevesebb mindent bíz a nézőre. Ami számom... Több