Azt kell mondjam roppant szórakoztató film végig fenntartja az ember érdeklődését a történet iránt. Matt Damon halál laza jók a poénok jók a látványelemek van mondani valója a filmnek. Sci-fi rajongóknak kötelező de aki nem szereti a műfajt az is tehet vele egy próbát.
Moziban volt szerencsém látni, vártam nagyon. Nagyon tetszett is végül a film , én sem olvastam az alapjául szolgáló regényt , de nincsen hiányérzetem , nagyon élvezetes sci-fi. (Utólag belenéztem a könyvbe, nagyon jó stílussal van megírva, méltó alapanyag volt).
Látványos, izgalmas, drámai, és valami elképesztően látványos. A zörténet nem a klasszikus értelemben izgalmas, hanem folyamatosan szurkol az ember a főhősnek.
Inkább a Gravitációra hasonlít, mint sci-fi nem az elvont Interstellarra és ami a legjobb nem csináltak belőle Ryan közlegényt sem. Gyönyörűek és élethűek a képek és Damon is kellően hozza az őrült/laza tudós karaktert.
Nagyon jó film, végig leköti a figyelmet. Az extrán látványos képi világhoz remek zenét írt Gregson-Williams, nagyon együtt él minden eleme a filmnek. Bár igen hosszú, de így is többször nézős film, mind eredeti, mind magyar hanggal teljes élvezetet nyújt.
Ha egy szóban kéne véleményeznem ezt a filmet, akkor: WOW!! :) Elképesztően jó film, teljesen más élményt adott, mint amire számítottam, minden percét élveztem! Na és a hangulatkeltések ezekkel a zenékkel az Nr. 1. A '90-es évek diszkóslágerei a marson egy űrjáróban, hát ilyet sem láttam még, nagyon tetszett!
Egy nagyon izgalmas film, ami az amerikai hősies filmek tipikus üzenetét hordozza, mint a remény és azt hogy meg tudjuk csinálni. A főszereplő nagyon jót alakít, sokszor vicces, is úgyhogy ezzel együtt 2015 egyik legjobb filmjének tartom.
Jó alapanyagból csakis jó film születhet. A könyvet is imádtam de a filmet még jobban, persze ehhez hozzájárul az is, hogy imádom Matt Damon-t. A feszültség és a tudományosság aránya egyszerűen remek, a humoros részek is elérték a kívánt hatást, úgyhogy nekem hatalmas élmény volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nem sok minden maradt meg számomra a filmből, ami komolyabb emléket hagyott volna. Rendkívül rossz időzítésnek tartom, hogy a Csillagok között utáni évben máris jött a Mentőexpedíció, ami mind elgondolásban, mind történet, mind színészi játékban sem ... Több
Első látásra nem gondoltam, hogy ez a film nekem való, de el kell ismernem tévedtem. Pedig a hasonló stílusú filmeket általában messziről kerülöm, de párom hatására végül megnéztem vele moziban. Nagyon izgalmas, akciódús és végig izgultam, hogy vajon túléli e a főhős. 10/10
Sokkal jobb volt, mint számítottam rá. Kellően humoros, izgalmas volt és tartalmazott újdonságokat is.
Mivel zseniális az alapanyag, nem volt nehéz jó filmet csinálni belőle. :D Jó, azért elmondható az is, hogy amit még hozzá lehetett tenni, azt hozzátették az alkotók, színészek. Maga a történet nagyon izgalmas és érdekes, a hangulata hol komoly, hol ... Több