Moziban néztük, %gazán szórakoztató sci - fi , de a könyvbe is beleolvastm utólag , ilyen jó alapanyagból nem is olyan nehéz jó ilmet készíteni . Ettől függetlenül nem az év filmje , de ez a többi filmet dícséri inkább.
Remek a film látvány, nekem leesett az állam. Azok a jelenetek tetszettek a legjobban, ahol a főhős Matt Damon egyedül szerepel.
Imádom az összes űrrel kapcsolatos filmet, ez ezzel sem volt másképp. Jó az alapkoncepció, az ötletek benne nagyon tetszettek. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, remek film.
Nagyon jó film. Láttam már többször is, de nem tudom megunni, hiába tudom mikor mi következik, vagy hogy mi lesz a film vége. Nagyon jól ki lett találva, talán erre a szerepre a legmegfelelőbb színésszel. Végig izgalmas, nagyon leköti az embert, nekem nagyon tetszett!
Ez egy látványos és izgalmas film. Vége valami különlegesség ebben a műfajban. Tetszett, ahogy bemutatja az ember túl tudja élni a leglehetetlenebb és legkilátástalanabb helyzeteket is.
Egymásután nézem azokat az űrben játszódó filmeket, amik legalább 6,6 pontra értékel az IMDb, ez ott 8as. A történet választás tetszik, egy véletlen baleset miatt egyedül marad hősünk. Mivel egy okos ember (na meg éppen egy kertész), ezért a krumplikat ügyesen megtermeli, így van mit egyen, de a vízről nem sok szó esett, különösen a baleset után, amikor a fólia tönkrement. Azután jön a menekülés rész. Hát ez innentől inkább meseszerű (óóóóó). Úgy értem a rögtönzés az elkapásos jelenetben de már előtte a fóliás kupola, a 8G sebesség, úúúúúú! Romantika szerencsére szinte zéró, mindössze egy csók csattan egy sisakon! A film vége egész jó, a szereplők a földön nézik a TVben ahogy újabb csapat indul, én már nem is tudom hova. Nálam ez a film a technikai eszközök és a nagyon jó diszlet miatt 6 alá, de semmiképpen nem több!
Az emberi kitartásról szól ez a film, és arról, hogy vannak, akik nem esnek pánikba, bármennyire is kilátástalan a helyzetük!!! A többi csak rendhagyó körítés. Azzal viszont vitába szállnék, hogy ez valós helyzet is lehet egy Földön kívüli bolygón, m... Több
Szerintem izgalmas, fordulatos, de legfőképpen látványos. Mindenképpen érdemes megnézni. Lehet belőle tanulságot levonni, hogy az ember mennyire találékony tud lenni, ha a szükség ráviszi.
Azt kell mondjam roppant szórakoztató film végig fenntartja az ember érdeklődését a történet iránt. Matt Damon halál laza jók a poénok jók a látványelemek van mondani valója a filmnek. Sci-fi rajongóknak kötelező de aki nem szereti a műfajt az is tehet vele egy próbát.
Moziban volt szerencsém látni, vártam nagyon. Nagyon tetszett is végül a film , én sem olvastam az alapjául szolgáló regényt , de nincsen hiányérzetem , nagyon élvezetes sci-fi. (Utólag belenéztem a könyvbe, nagyon jó stílussal van megírva, méltó alapanyag volt).
Látványos, izgalmas, drámai, és valami elképesztően látványos. A zörténet nem a klasszikus értelemben izgalmas, hanem folyamatosan szurkol az ember a főhősnek.