Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A seregély (2021)

The Starling
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Timothy Olyphant
Melissa McCarthy
Kevin Kline
Skyler Gisondo
Timothy Olyphant
Chris O'Dowd
Daveed Diggs
Loretta Devine

Videók (1)

 
Fikatours_blogger   2022. 08. 12.

legújabb vélemény

0

Ez a film egy jó példa arra, hogy fordulatokban gazdag cselekmény nélkül is lehet jót alkotni. Kell hozzá egy ütős dramaturgia és néhány jó színész. Ebből a produkcióból egyik sem hiányzott. (Jó lett volna megismerni a "lódoktor-agykurkász" történetét is, de ne legyünk telhetetlenek.)

 
Crystaldeer   2021. 11. 03.

1
Többet is ki lehetett volna hozni belőle

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ritkán nézek meg előzetest, most ennél a filmnél megtettem, és nagyon vártam, úgy éreztem zseniális film lesz... Sajnos csalódnom kellett. Úgy gondolom, nagyon jó kis forgatókönyvet ki lehetett volna hozni belőle, mert a téma adott volt: összekapcso... teljes kritika»

 
indingo   2021. 10. 11.

0

A téma kemény. Az elvesztés, az elengedés nem egy egyszerű téma. A film helyenként nekem lassú volt, és nem jutott el a szívemig.

 
Klauka89   2021. 10. 08.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerintem ez a film nagyon gyenge. Már furán is kezdődik. A férj szinkronja piszok idegesítő. Próbáltam beleképzelni magam Melissa helyébe, szörnyű lehet az, ami vele történt. De ez a kínlódás a madárral, meg a férje a diliházban. Igen, mindenki másképpen gyászol... De én egy óra után kikapcsoltam.

 
Dorkateo   2021. 09. 24.

0
Gyászról őszintén, keserédesen

Nagyon egyszerű film a gyász feldolgozásáról. Mégis mélyen megérint, mert a szimbolikája teljesen érthetővé teszi, hogyan lehet felépülni egy nehéz helyzetből. Kevin Kline-t nem lehet megunni, és Melissa McCarthyval jó együttérezni. Azért nem lennék seregély a kertjében, amikor bot van a kezében :)

 
dandelion1983   2021. 11. 05.

0

Nagyon szép film, meghatóan mutatja be a gyász feldolgozásának szakaszait. Kevin Kleint jó volt újra látni, jól állt neki a szerep, de Melissa is tökéletes választás volt. Nem hibátlan film, de nagyon szerethető.

 
HannaK   2022. 01. 19.

1

Nagyon fájdalmas történet, amit nem is lehet más stílusban közvetíteni, mint ahogy a film tette. Többször nem tervezem megnézni pont a története miatt.