Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

A seregély (2021)

The Starling
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Timothy Olyphant
Melissa McCarthy
Kevin Kline
Skyler Gisondo
Timothy Olyphant
Chris O'Dowd
Daveed Diggs
Loretta Devine

Videók (1)

 
HannaK   2022. 01. 19.

legújabb vélemény

1

Nagyon fájdalmas történet, amit nem is lehet más stílusban közvetíteni, mint ahogy a film tette. Többször nem tervezem megnézni pont a története miatt.

 
Crystaldeer   2021. 11. 03.

1
Többet is ki lehetett volna hozni belőle

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ritkán nézek meg előzetest, most ennél a filmnél megtettem, és nagyon vártam, úgy éreztem zseniális film lesz... Sajnos csalódnom kellett. Úgy gondolom, nagyon jó kis forgatókönyvet ki lehetett volna hozni belőle, mert a téma adott volt: összekapcso... teljes kritika»

 
indingo   2021. 10. 11.

0

A téma kemény. Az elvesztés, az elengedés nem egy egyszerű téma. A film helyenként nekem lassú volt, és nem jutott el a szívemig.

 
Klauka89   2021. 10. 08.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerintem ez a film nagyon gyenge. Már furán is kezdődik. A férj szinkronja piszok idegesítő. Próbáltam beleképzelni magam Melissa helyébe, szörnyű lehet az, ami vele történt. De ez a kínlódás a madárral, meg a férje a diliházban. Igen, mindenki másképpen gyászol... De én egy óra után kikapcsoltam.

 
Takács Tünde   2021. 09. 26.

1
Ha sírni akarsz kicsit

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kicsi kételyek közt hagy a film, hogy pontosan mi is történt a házaspár kisbabájával. Nem tudjuk meg, mennyit vártak rá, bizonyára sokat, már csak a koruk miatt is. Nem tudjuk meg, mennyi idős volt, amikor meghalt. De kiderül, hogy több mint 1 év után sem tudnak továbblépni a veszteségből. Mindketten megrekedtek azon a ponton, hogy abból a babából már sosem lesz pedikűrös vagy hentes... Aki élt már át hasonlót, az pontosan érteni fogja, mi megy bennük végbe. És csodásan szép a kifele vezető út. Külön érdekes sztori a pszichiáteré. Megérne egy saját filmet.

 
Tiszai Renáta   2021. 09. 26.

1
Sírtam itt-ott

Tegnap este néztük meg. Aki valaha is elvesztette egy szerettét, annak katartikus élmény lesz a film. És a finomra hangolt helyzetkomikum még szerethetőbbé teszi, főleg, mert Melissa Carthy hozza őket. Szeretem film lett.

 
Dorkateo   2021. 09. 24.

0
Gyászról őszintén, keserédesen

Nagyon egyszerű film a gyász feldolgozásáról. Mégis mélyen megérint, mert a szimbolikája teljesen érthetővé teszi, hogyan lehet felépülni egy nehéz helyzetből. Kevin Kline-t nem lehet megunni, és Melissa McCarthyval jó együttérezni. Azért nem lennék seregély a kertjében, amikor bot van a kezében :)