Toy story - Játékháború

Toy Story

2016.05.11 VvV

Egyik kedvenc mesém. Mindenkinek volt gyerekkorában olyan játéka, akit nagyon szeretett és valahogy ezeket az időket idézi fel bennem a film.

2016.08.29 Szivárvány1

Nagyon aranyos és érdekes mese. Érdekes belegondolni gyermek fejjel, hogy élnek tényleg valóságban a játékok. Még felnőtt fejjel is nagyon élvezetes volt a mese. Képzelem hogy gyermeki szemmel milyen jó lehet. Mindenkinek ajánlom.

2016.01.17 beero88

Az írók nagyon jól eltudták találni egy kisgyermek képzelgéseit és ezáltalán könnyen szerethetővé is tette annak a korosztálynak. Kis koromban láttam én is akkor tetszett mai fejjel azonban már csak mosolygok rajta. Szerettem.

2017.07.24 Lonka

Jópofa kis mese nagyon el lett találva a stílusa és aminek külön örülök, hogy a szinkronhangok is odatették magukat. A történet vicces és humoros.

2015.06.18 Dodi

Nagyon aranyos mese, rendkívül szórakoztató. A karakterek pedig kiválóak!

2016.09.26 Greeta

Ártatlan mese, nagyon formás karakterekkel, aranyos történettel.

2019.04.06 MidoD7

A filmipar nem is járhatott volna jobban, mint ezzel a nagyszerű és látványos filmmel. Rendkívül szórakoztató, lebilincseli a nézőt, míg fel nem villan a stáblista.

Merida, a bátor
Hol nézheted: TV
Némó nyomában
2003

2016.06.20 Timcsi

Remek kis mese, tetszik az ötlet és jól is valósították meg.

2019.04.23 petraszab

A végtelenbe és tovább! Az elmúlt 25 év legjobb ötletén alapszik a mese. Nagyon helyes kis történet, sok-sok szereplő és remek látvány.

2018.01.22 TribeBubu

Emlékszem, első megnézéskor mennyire lehengerelt a ma már kissé primitívnek számító 3D animáció. De ez volt az első 100%-ban 3D-ben készült rajzfilm, amit láttam, továbbá gyerekkoromban én is bolondultam a műanyag kacatokért, úgyhogy egyből belopta m... Több

2017.08.06 felicity

Biztos 1995-ben készült?? Nem úgy néz ki. Az összes része nagyon jó. Ez a film a legjobb animációs filmek közé tartozik.

2021.09.25 stewie_griffin_2005

Csak most jutottam el oda, hogy megnézzem a Toy Story filmeket. Szerintem jó film, bár az animációs filmek között vannak jobbak, amik felnőtteknek is jobban élvezhetők, de ez is kellemes élményt nyújt. A szinkronhangok is jók. A grafika mai szemmel i... Több

2018.10.21 Csillagpor

Zsenilális mese. Mind a mai napig megállja a helyét a legnagyobb Disney mesék között. Ahhoz képes milyen idős már ez a mese az animáció kifogástalan. Érdekes ahogy a készítők egy komplett társadalmi rendszert kiépítettek a játékok számára. Vicces és akciódús. Jó kikapcsolódás bármikor.

2018.03.18 hackerjulcsi

Hihetetlenül fantáziadús, szellemes és mégis szép történettel rendelkező mesefilm. Olykor nagyon drámai. Külön tetszik, hogy sosem - vagy nagyon ritkán - látjuk a játékokon kívüli emberi világot. Örök klasszikus nekem.