Az első rész valami újat mutatott a nagyközönségnek. Behozta a Transformers fogalmat a köznyelvbe. A legjobb darab. A többi már átlag folytatás.
Tudom, hogy nem én vagyok kifejezetten a film célcsoportja, de azért tettem egy próbát. Könnyed családi filmnek oké, ha vannak a családban olyan srácok, akiket lenyűgöz a látvány. Sajnos a párbeszédek egyszerű színvonala már számomra kevésbé volt ért... Több
Miachel Bay filmje hogy mennyire egy megosztó alkotás. Itt még szerencsére jól voltak időzítve a cselekmények, akciók, poénok. Shia LaBeouf hogy mennyire alkalmas Sam karakterére? Mindenki döntse el! Viszont az autobotok vezére (Optimus) egy jó és bölcs karakter. A többi film is miatta nézhető (valamennyire).
Ki ne hallott volna a robotokról, akik autókká változnak, vagy repülőkké? Nagyon jó, izgalmas film, nem csoda a sok folytatás.
Ez az első része a Transformers filmeknek. Annak idején többször meg is néztem, mivel kiváló alkotásnak tartom. Kiváló a történet, a szereplőkkel pedig lehet azonosulni. A többi résztől viszont nem lettem elragadtatva.
Nekem nagyon bejött ez a film. Szerintem izgalmas volt és jól voltak megcsinálva az animációk is és a színészi játék is korrekt volt.Sokan szidják de nem értem mért.
Zseniális alkotás! Egyszerűen megvett kilóra bennünket, és ezt írom úgy, hogy párom nagyon is tartózkodó a szuperhősös/robotos filmek terén. Elégedett mosollyal állt fel a film végeztével.
Ez a legjobb Transformers film, ami eddig készült. A többi az nagyon eröltetett látványorgia, de hát mind1, nem oszt nem szoroz eggyel több sci-fi akció, van náluk rosszabb film is, de ez az 1. rész kifejezetten jó.
Ez az 1. rész nagyon maradandóan klasszikus lett, sajna ez a többiről már nem mondható el. A robotok nagyon jól ki vannak dolgozva és a karakterek is jól meg vannak írva.
Mára már vesztett a Transzformers széria a régi fényéből, de szerintem az első és a második rész nagyon jól sikerült. Főleg az első. Nem tudom más filmhez hajsonlítani. Akciófilm, de van benne egy lehelletnyi romantika is, ami hálisten nincs túlbonyo... Több