Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
48%

Troll (1986)

Troll
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Troll

Galéria (6)

Videók (1)

 
BoBamburg   2020. 03. 30.

legújabb vélemény

1

Igazi '80as évekbeli gyöngyszem. Nem az a fajta horror fantasy, ami mindenkinek be fog jönni, de akik képesek élvezni a kissé bugyutább, helyenként akár trash filmeket (akár csak én) azok nem fognak csalódni benne. Nem egy gyilkos kobold, de majdnem.

 
dulkap   2016. 05. 21.

0

A film legnagyobb baja, hogy komolyan gondolja magát, még ha néha úgyis tűnik, hogy önironikus. Kellemes hangulata is lehetne, de összességében egy nagyon gyenge franchise-próbálkozás, ami ugyan megélt folytatást is, de igazán nem tud felnőni korosz... több»

A film összbevétele 5 450 815 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 5 hétig forgatták 1,1M $-ból Rómában.

(dulkap)
 

A rendező John Carl Buechler a Végtelen történet-ben (1984) látott alakítása miatt kérte fel Noah Hathawayt a főszerepre.

(dulkap)
 

Brad Hall és Julia Louis-Dreyfus a filmben egy párt alakítanak. A vaóságban a forgatás soron elkezdtek randevúzni egymással és a bemutató után egy évvel össze is házasodtak.

(dulkap)
 

1990-ben kijött egy film Troll 2 címmel, de az azonos címen kívül semmi köze ehhez a filmhez. Nem folytatás és még trollok sem szerepelnek benne.

(dulkap)
 

Julia Louis-Dreyfus filmes bemutatkozása.

(dulkap)
 
Aki szeretné levezetni a mindennapok feszültségét orbitális röhögéssel dúsítva, annak ajánlatos megnézni eme tetőtől-talpig gány filmet. értékelés: 3/10 több»