A híressé vált kreténes poént leszámítva az egész film értékelhetetlenül rossz. Olyan "zs" kategóriás vígjáték.
Ez a film egy baromság, de a szó legnemesebb értelmében. Az obszcén humor és véres jelenetek sokaknál kiverik majd a biztosítékok, de akik ezen túl tudnak lendülni, azok nagyon jól fognak szórakozni rajta. Egyedül Jack Black karaktere nem tetszett, ő egy kicsit sok volt számomra.
Legjobb vígjáték valaha! Legalábbis számomra. Rengeteg filmes utalás, karikatúra, plusz a magyar szinkronnal kreatív káromkodásokat is kapott a film. Szóval akit nem zavarnak azok a poénok, amiben szerepel egy-két csúnya szó, annak csak ajánlani tudom. Én végig röhögtem, Robert Downey Jr. hozta a filmet.
Végignéztem, és aztán csak bámultam magam elé, hogy ez meg mi a csuda volt... Talán még Robert Downey Jr. színészi játéka javít valamit a dolgon. Azt hiszem, hogy ehhez a típusú vígjátékhoz én már túlkoros vagyok, egyszerűen nem tudnak az ilyen típusú poénok szórakoztatni.
Mindennek görbe tükröt tart, amit a hollywoodi filmgyártás az elmúlt sok évben csinált. Mindezt betegen fergeteges humorral. És Tom Cruise Les Grossmanja... Már csak az end credit tánc miatt megéri! De egyébként is, ennek a filmnek minden pillanata aranyat ér.
Ez a film egy teljesen jó vígjáték. Nem könnyű háborús témából vígjátékot csinálni, főleg ilyen vietnámi dzsungeleset, de szerintem teljesen jól megoldották. Nekem tetszett, vannak egész jó poénok is benne, a színészek is jók.
Eléggé klasszikus számba megy, legalábbis pár részt szinte mindenkitől hallottam már idézni, úgyhogy mondható ez. Főleg Downey Junior karaktere lett eltalálva, és bár Ben Stillert nem igazán kedvelem, itt ő is ül.
Még jól is kezdett a film. De utána akkora nagy hülyeségbe ment át. Egyetlen jó részt nem tudnék mondani belőle. Pozitívum Tom Cruise alakítása. De a többi gáz volt. Pedig a történet nem lett volna rossz. Több volt ebben.
Nagyon vicces film tele idézhető beszólásokkal és jól kidolgozott "sablon"karakterekkel. Ügyes tükröt tart a hollywoody álomgyárnak, Tom Cruise pedig itt bizonyította be számomra, hogy nagyszerű humorérzéke van. A magyar szinkron külön elismerést érdemel, lenyűgöző.
Poén és akció vegyülete. Ben Stiller ebben a filmben is hatalmasat alakít. Rengeteg jó színészt válogattak össze ebbe a filmbe.Vicces karaktereket formáztak meg.Folyt a könnyem úgy nevettem rajta.Ajánlom mindenkinek.
Egyik haverom Istenítette nagyon ezt a filmet, vagyis én úgy álltam hozzá, hogy valószínűleg tetszeni fog, de szerintem semmi extra, vagy csak én nem értettem a poénokat.
Kétszer próbáltam megnézni ezt a filmet. Először kikapcsoltam, hogy ezt biztos nem szenvedem végig. Másodszorra sem tartom jó filmnek, de jókat lehet rajta röhögni, ha az ember ráhangolódik, anélkül meg se próbáld megnézni. Viszont, ha elkapod a film... Több