Csupasz pisztoly

The Naked Gun

2025.08.12 Strausz Odett

Érdekes volt Liam ebben a szerepben, és egyben szokatlan is, de nagyon jó volt. A szokásos Frank-forma, bár én a régit jobban szeretem.

2025.08.09 fabuandras

8/10 Csupasz pisztoly (2025)

A Csupasz pisztoly (2025) nagyon tetszett nekem. Nem gondoltam, hogy ilyen jól sikerülhet egy régi film új változata, de már az első percekben tetszett. A viccek szinte percenként jöttek, és volt, hogy tényleg hangosan felnevettem. Tetszett, hogy a humor nem csak a régi filmek stílusát hozta vissza, hanem volt benne új, mai poén is. A főszereplő nagyon jól játszott, és nem próbálta másolni a régi színészt, inkább a saját stílusát mutatta meg. Az akciójelenetek pörgősek voltak, és a rövidebb játékidő miatt nem voltak unalmas részek. Ez pont olyan film, amit szívesen ajánlok bárkinek, aki szeret nevetni egy könnyed vígjátékon.

2025.08.11 MittuDomain

Méltó folytatás

A film sosem áll/ül le, a 86 perces játékidő egy pillanatra sem hagyja lankadni a figyelmet. Az első trilógia ismerete/újranézése nem szükséges ugyan, de számtalan olyan geget rejt az alkotás, ami nagy tisztelgés Leslie Nielsenék előtt. Úgy tud egyszerre aktuális témákról (pl. AI/önvezető autózás) beszélni, hogy hű marad az elődhöz sok mindenben, így a polkorrektség teljes hiánya is üdítő színfolt a mai mozis palettán. Számomra csodálkozással vegyes öröm, hogy még készülhetnek ilyen filmek. Pamela Anderson pedig zseniális komika és nagyon jó 60+-os femme fatale, ebből a filmből látszik, milyen komoly színészi karriert adott fel a rossz szerepválasztásaival a '90-es években. Meg merem kockáztatni, hogy jobban játszik, mint Liam Neeson.

2025.08.23 Boro Nézhetetlen

Rendkívül rossz film. Unalmas. Rossz szinkron. Semmi történet. Fájdalmasan rossz film! Nem tudtam rajta nevetni egyszer sem. Nem ajánlom senkinek.

2025.08.11 Gergő417675

Csupaszabb a pisztoly

Az új Csupasz pisztoly film egy kellemes kis "kiruccanás", egy pofás jó film lett belőle. Bár én eddig egy Csupasz pisztoly filmet sem láttam, amelyben Leslie Nielsen szerepelt, de ezt csakis az akciósztár Liam Neeson miatt néztem meg, akinek a Star Wars I. rész - Baljós árnyakban alakított Qui-Gon Jinn szerepe nagyon tetszett, mint mentor figura. Neeson már nem egy filmben bizonyított, például az Elrabolva címűben. Nagyon sokat úgysem tudnék beszélni az új Csupasz pisztoly filmről, de egy kellemes meleg napon leülni és megnézni az alig másfél óra szórakoztatást arra megfelel. Én kimondottan jól éreztem magam rajta, tudom ajánlani az új Frank Drebin kalandot.

2025.08.11 vazso

Az eredeti Csupasz pisztolyt nem közelítette meg a film, de jó poénok vannak benne szép számmal. A sztori nem túl gondolkodós, de nem is az a dolga... Vannak visszacsatolások az eredeti filmre, de ha valaki ezzel kezd, akkor se legyen elkeseredve, me... Több

2025.08.12 Bálint Győrfi

Röviden, spoilermentesen

Egy kicsit szokatlan Schindler egy ilyen "komolytalan" vígjátékban, de ahogy telnek a percek, úgy válik természetessé. A poénok méltók az előző részekhez; akinek tetszettek a régi filmek, annak ez a reboot is tetszeni fog! Kis érdekesség, hogy a két főhősünk a való életben is egy párt alkot, furcsán nem illenek pedig egymáshoz, de talán pont ezért van köztük kémia... A cselekmény a szokásos: James Bond-koppintás, szuper gonosz terv, közepes játékot mutató főgonosz, igazi, már-már fárasztó poénok. Ha nem is moziban, de egyszer mindenképpen látni kell. 7/10

2025.08.11 szilagyi

2025-ös Csupasz pisztoly

A Csupasz pisztoly friss változata meglepően jól elkapta azt az őrült, groteszk humort, ami az eredeti filmeket annyira különlegessé tette. Bevallom, először szkeptikus voltam, mert a klasszikus nail-on-the-head poénok közé nehéz újakat ékelni, mégis remekül működik. A karakterek valahogy megőrizték a bohózatot, de már korszerűbb, ironikusabb köntösben: a gúny és a slapstick találkozása most is ütős — csak másképp, mint akkoriban. Amit különösen imádtam, az a vizuális poénok frissítése: modern technikák vannak benne, de nem veszi túl komolyan saját magát, pont annyira őrült, hogy ne fulladjon paródiába, viszont elég ugratós, hogy visítva nevessek. Számomra az volt a legnagyobb élmény, amikor egy-egy jelenetnél azt éreztem, hogy ugyan „ismerős a vicc”, de ott és akkor mégis friss, váratlan módon üt. A ritmus baromi jó: egyik abszurd helyzetből rögtön pattansz a következőbe, és nincs holtpont, nincsenek elnyújtott poénok. A karakterek aranyosak maradtak, abszurdak, mégis szerethetők, és végig érezni, hogy azért az alkotók tisztában vannak azzal, mitől működött az eredeti film, de nem akarják lemásolni. Nekem ez egy bájos visszatérés – nem kopíroz, hanem újraértelmez úgy, hogy közben végig szórakoztat és megnevettet.

2025.08.10 Turro

Liam Neeson mint Frank Drebin? Hát ez elsőre fura volt, de meglepően működött. Néhol már túl modern lett, de elismerem, pár jelenetnél hangosan felnevettem, és ez ritka.

2025.08.07 Ben.Bo.o

2025 legjobb vígjátéka

Jól állt Liam Neesonnak ez a szerep. Sokan nem tudják hova tenni, hogy nem Nielsen a főszereplő. Ezt külön filmnek kell tekinteni, és úgy kell nézni. Vicces, és tényleg vicces film. Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy megnézze.

2025.08.08 paji

Nem gondoltam volna, hogy valaki még hozzá mer nyúlni a klasszikushoz, de Schafferék meglepően jól lavíroztak a nosztalgia és az új poénok közt. Kicsit túl modern lett helyenként, de a vibe működik. Liam Neeson meglepően jól hozta a bénázó rendőrt.

2025.08.22 Istvan417877

Borzalmas

Nem vártam sokat ettől a filmtől és ennek ellenére is csalódás volt. Rosszabb mint amire számítottam. Volt 2-3 tényleg jó poén de a többi az erőltetett f.. volt.

2025.08.07 boda34

Na jó, ez vagy bejön, vagy nagyon nem. Nekem kicsit erőltetett volt a humor, túl sok volt a random marhulás, ami már nem is volt vicces. Az eredeti szellemét nem nagyon éreztem.

2025.09.08 belaking9

Sokkal jobb lett, mint amire számítottam

Elsőre nagy hülyeségnek gondoltam a trailer alapján. De szerettem az eredeti Leslie Nielsen-filmeket. Így, amikor jókat olvastam róla, úgy döntöttem, elmegyek a moziba. Nem bántam meg. Teljesen agyament, de sokat nevettem és jól szórakoztam. Néhány részben azért érződött, hogy az eredeti angol verzióban biztos jobban működtek a nyelvi poénok.