Magamtól nem választottam volna ezt a filmet, de berángattak rá. Nem számítottam rá, de lekötötte a film a figyelmemet, pedig nem tudok túl sokat Pókemberről. Lendületes volt a történet, egy-egy jó poénnal.
Ez a film zseniális lett. Legjobb Pókember-film, amit valaha készítettek, a szereplők most a legjobbak. A látvány, a történet, minden zseniális, és ahogy Tom Holland végre felnőtt a film végére úgymond, az nagyon jót tett az egész filmnek. Folyamatosan érzelmi hullámvasúton éreztem magam, egy percre se unatkoztam, de nem szeretnék semmit elmondani, mik fognak történni. Meg kell nézni mindenféleképpen. Tökéletes!
A Marvel-univerzum nem egészen nekem van tervezve. Elnézegetem és kedvelem, de nagyobb érzelmeket, izgalmat nem vált ki belőlem. Ugyanakkor ez a Pókember-film még az én véleményem szerint is fenomenális lett! Főként az tetszett a legjobban, amikor ugye átjött a többi gonosztevő, és a hab a tortán az volt, hogy mind a három Pókember összekerült! A látvány, illetve az effektek is annyira komolyra sikeredtek, hogy nem tudtam levenni a szemem a képernyőről. Voltak benne drámai szálak is, amik a nagyobb rajongókat biztos mélyen meg fogják érinteni. Mindenképp ajánlom!
Nagyon jól összerakták a történetet. Izgalmas, humoros és a fejed eldobod a fordulatoktól! :) Kötelező, ha Marvel vagy Pókember-fan vagy!
Nem vagyok egy nagy Marvel-rajongó, sőt még Pókember sem áll túl közel a szívemhez. Az eleje kifejezetten csapongó és gyermeteg, de kb. 30 perc után beindult a történet.
Nem láttam az előző részt (se), de annyira sztárolták ezt a filmet, kíváncsi voltam milyen. Hát, nem volt egy nagy szám, egyszer meg lehet nézni, és ennyi. Értelmetlen zagyvaság az egész, van itt minden, zöld manó, octopus dr, homokember, 3 Pókember ... Több
Na, ha valaki, akkor én elmondhatom, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok nagy Pókember-fan, tátott szájjal néztem végig ezt a részt. Valamint a régi gonoszokat is visszahozni, na az is oltári ötlet volt! Maga az, ahogy újra összeboronálták az "ex"-pókokat a Tom Holland-os Pókemberrel, az valami zseniális elmei ötlet volt attól, akinek ez a fejéből kipattant! Úúúristen (*BOOM*)! Főleg a film kivitelezése tetszett a legjobban. Bár a végén enyhén mondva kiakadtam. :( Ennek ellenére imádtam a filmet! Aww!
Hű. Itt aztán volt minden és mindenki (többrendbelileg is). Néha már nem tudtam, ki kivel van, de aztán mindig megtaláltam a (pók) fonalat. Szerintem egész vállalható rész volt, és most teljesedett ki egészen a történet. Jó volt látni a póksrácokat így együtt. :))
Amindenit, hát ez tényleg a legjobb Pókember film, ami valaha készült. Mindent hozott, amit korábban elvártam tőle, és akár iskolapéldája is lehet annak, miként kell jól kiszolgálni a rajongói igényeket anélkül, hogy az egész sztori káoszba fulladna. Még több ilyet Marvel!
Láttam az összes Pókembert, és nagyon nagy rajongója vagyok a szériának. Tobey, Andrew és Tom, mindenki zseniális a maga módján, de ha választanom kéne, nekem a Tom Holland-éra jött át a legjobban, azon belül is a Nincs hazaút volt tetőpont. Rajongóknak természetesen alap, de akik csak egy látványosabb filmet akarnak, helyenként egész érzelmesen, ők sem maradnak üresen. :D 10/10
Nagyon jó film, de nagyon szomorú, nagyon jó benne Tom Holland. Pókembert mindenki elfelejti ez szomorú. A filmnek szomorú vége lesz, de attól még nagyon jó film!
Az összes Tom Holland-féle Pókember közül a legjobban sikerült. Az előző részek szinte lagymatagnak hatnak hozzá képest. Nagyon jó döntés volt visszahozni az előző évek gonoszait és Pókembereit egyaránt, sokkal több régebbi rajongót bevonzhatnak velü... Több