Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
28
Szereplők
20
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Van Helsing
 
indingo   2017. 12. 04.

Egy jól kidolgozott és látványos történet, amelynél eléggé eltalálták a hangulatot. A története akciódús volt és sminkek/maszkok is hitelesre sikeredtek.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Látványos film, tele akcióval, de olykor nekem úgy tűnt, hogy ide-oda kapkodnak a történetben.


 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

Imádom mind a mai napig. Alans Silvestrie zenéivel tűzdelve nagyon jó kis Drakulás-Van Helsinges, vámpírvadászós fantasy. Persze az elmaradhatatlan szerelmi szál sem maradhat el. Hugh Jackman és Kate Beckingsale között vásznon nagyon jó volt a kémia.

 
Norbert93   2018. 08. 12.

Néha kicsit kapkodós vagy sablonos benyomást kelt, de ettől függetlenül jól össze van rakva, akciódús és nagyszerű "könnyed" szörnyvadász film.

 
Artemisia   2018. 01. 19.

Folyamatos izgalom, látványos akciójelenetek,fordulatok, szerelmi szál, középkori hangulat jellemzik a filmet. A színészek is jól teljesítettek.

Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale
 
Stephen Sommers mára méltán került a hollywoodi süllyesztőbe, de a film bemutatója idején még A-listás rendező volt (A múmia-filmek miatt természetesen), ezért talán túl sokat vártunk tőle, hiszen az ő védjegye az akkoriban páratlan látvány volt, de Drakula és Frankenstein túl nagy falat volt a számára. több»

A film összbevétele 300 257 475 dollár volt (imdb.com).

 

65 ember halt meg benne.

(Norbi)
 

Abban az időben, amikor a film játszódik Erély még nem volt Románia része. Az elcsatolás csak később, 1918-ban történik meg.

(magyaristvan)
 

Dracula egyetlenegy személyt öl csak meg a filmben.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.