Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Van Helsing
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 18.

legújabb vélemény

Sommers egy könnyed,laza,de hihetetlenül izgalmas és fordulatos filmet tett le elénk.Hugh Jackman nagyot játszik,és Kate Beckinsale az Underworld sztárja itt is bombázó.Kifejezetten jó a zenei aláfestés,a helyszínt is jól megépítették,vagy megcsinálták a jó öreg CGI segítségével.De mindenesetre nekm óriási nagy kedvenc.

 
Artemisia   2018. 01. 19.

Folyamatos izgalom, látványos akciójelenetek,fordulatok, szerelmi szál, középkori hangulat jellemzik a filmet. A színészek is jól teljesítettek.


 
indingo   2017. 12. 04.

Egy jól kidolgozott és látványos történet, amelynél eléggé eltalálták a hangulatot. A története akciódús volt és sminkek/maszkok is hitelesre sikeredtek.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Látványos film, tele akcióval, de olykor nekem úgy tűnt, hogy ide-oda kapkodnak a történetben.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

Imádom mind a mai napig. Alans Silvestrie zenéivel tűzdelve nagyon jó kis Drakulás-Van Helsinges, vámpírvadászós fantasy. Persze az elmaradhatatlan szerelmi szál sem maradhat el. Hugh Jackman és Kate Beckingsale között vásznon nagyon jó volt a kémia.

 
Norbert93   2018. 08. 12.

Néha kicsit kapkodós vagy sablonos benyomást kelt, de ettől függetlenül jól össze van rakva, akciódús és nagyszerű "könnyed" szörnyvadász film.

 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

Rossz film lenne, de a pörgős stílusa, hogy gyakorlatilag ötpercenként kapunk egy látványos akciót, menti a helyzetet egy erős közepesre, de annál jobbra semmiképpen. Egyszer egy unalmas délutánra azért bátran ajánlható.

Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Hugh Jackman
Kate Beckinsale

A film összbevétele 300 257 475 dollár volt (imdb.com).

 

65 ember halt meg benne.

(Norbi)
 

Abban az időben, amikor a film játszódik Erély még nem volt Románia része. Az elcsatolás csak később, 1918-ban történik meg.

(magyaristvan)
 

Dracula egyetlenegy személyt öl csak meg a filmben.

(magyaristvan)
 

Dr. Frankenstein laborjában lévő antik orvosi felszereléseket az eBay-en vették.

(magyaristvan)
 

A forgatás alatt Hugh Jackman véletlenül eltörte egy statiszta kezét.

(hp)
 

Meglepő módon Anna Valerious szerepét osztották ki utoljára. A hercegnőt végül Kate Beckinsale alakította.

(hp)
 

A film DVD kiadása a megjelenések első hetében 65 millió dollár nyereséget hozott Észak-Amerikában. Ez több mint a felét teszi ki a film mozis premierjét követő egy hét bevételeinek.

(hp)
 

Ez volt A Gyűrűk Ura trilógiát követő első film, melynek látványához ugyanazt a MASSIVE nevű szoftvert használták, mint Peter Jackson alkotásaihoz.

(hp)
 

Josie Maran, Silvia Colloca és Elena Anaya minden kaszkadőrmutatványt maguk hajtottak végre a repüléses jelenetekben.

(hp)
 

David Wenham karaktere (Carl) Carl Laemmle-ről kapta a nevét. Laemmle volt a Universal Studios elnöke a Frankenstein (1931), a Drakula (1931) és A farkasember (1941) bemutatásának idején.

(hp)
 
Stephen Sommers mára méltán került a hollywoodi süllyesztőbe, de a film bemutatója idején még A-listás rendező volt (A múmia-filmek miatt természetesen), ezért talán túl sokat vártunk tőle, hiszen az ő védjegye az akkoriban páratlan látvány volt, de Drakula és Frankenstein túl nagy falat volt a számára. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.