Ez is DiCaprio azon filmjei közé tartozik, amelyek nagyon jól sikerültek. Természetesen ez nem csak neki köszönhető. Kellett hozzá egy jól kidolgozott forgatókönyv és történet. Itt egy rendőr-bíró páros nyomozását követhetjük nyomon. Egy pontig igen. Mi, nézők is azt hisszük, hogy itt egy fondorlatos összeesküvés lehet a háttérben, amit főhősünk leleplez. És bumm, beüt a nagy csavar: maga DiCaprio karaktere is dilis pszichopata. A "társa" pedig a kezelőorvosa. Az egész ügy pedig csak megjátszott, és a terápia része. Ez első nézésre nálam nagyot ütött. Én ajánlom, jó kis krimi-thriller.
Nagyon szeretem az olyan filmeket, ahol az agy kerül a középpontba, hogy miként tudja átverni a saját testét. Remek alakítások vannak a filmben és végtelenül izgalmas a törétnete.
Egy zseniális történet arról, hogy a saját agyunk mennyire meg tud minket tréfálni. NAgyon jól építkezik a történet, folyamatosan csöpögtetik a készítők az információkat.
Hihetetlen élmény volt mikor először láttam. Nem számítottam arra a misztikus, kalandos pszchio keverékre amit itt kaptam. Nagyon jól vezetett történet, megkapó részekre , tipikusan az a film amire tényleg figyelni kell.
Az egyik legnagyszerűbb film, amit valaha láttam. Elképesztő a film története és mondanivalója. Hihetetlen, hogy végig bizonytalanságban tudják tartani a nézőt, az első perctől az utolsóig izgalmakban bővelkedik. Dicaprio hatalmasat alakít, de ezt má... Több
NAgyszerű film. Ugyan a kezdet jobb, mint egy átlagos film, a folytatásban kicsit leül, nem lehet követni a sok információt, majd a film közepétől ugrik egyet, beindulnak a gondolatok zápora, most mi is töténhetett valójában... A végén mégis makacsul... Több
Az elsők között van a filmvégi nagy csattanós sztorik listámon. DiCaprio nagyot alakít itt is, Ben Kingsley, Mark Ruffalo stb. - nagyon jó szereplőgárdát sikerült összehozni. Végig ott motoszkál az emberben, hogy valami nincs rendjén, valami nem stim... Több
Hatalmas egy film. Egyáltalán nem vagyok egy Dicaprio fan sőt inkább az ellenkezője. Ezért is volt nagy meglepetés számomra amikor a film végén tátott szájjal mondhattam, hogy ez egy csúcs állat film. Csavarokkal teli fordulatos és szórakoztató.
Szuper film, kifejezetten sokkoló. Hozzá vagyok szokva pedig a thrillerekhez, horrorokhoz, de ezt izzadt tenyérrel néztem. DiCaprio számomra itt bizonyított, kiváló színész!
Imádom az ilyen stílusú filmeket, ahol az orránál fogva vezetik a nézőt és teljesen át tudja magát élni, bele tudja magát képzelni a főhős szerepébe.
A maga nemében minden kivételesen jól teljesített. Jó színészi gárda és igazán kedvelhető karakterek voltak benne, azon kívül az effektek tökéletesek voltak. Ami nem mellékes, hogy tökéletesen lekötött.
Szeretem az elmegyógyintézetes filmeket, így erre is kíváncsi voltam. Az elején elég furcsa volt, aztán ahogy haladt előre, úgy lett egyre érdekesebb. Bár eléggé összekuszálódik a történet, de a végén aztán mindenre fény derült. Szerencsére nem sablon vége van, soha rosszabb filmet.
Zseniális egy film. Azt hinné az ember egy hézköznapi kis bűnügyi film, aztán a végén leesik az ember álla, hogy mi is folyik igazából végig a filmben. Sztori nagyon jó, jó szereplő gárda.