Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
19
Képek
5
Videók

Vélemények: Nyughatatlan özvegyek (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Berto49   2018. 11. 23.
Rablásra kényszerült özvegyek

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Intelligens akciófilm, amely azonban sokkal több egy sima heist movie-nál. A négy özvegy: Veronica, Alice, Linda és Belle párjuk brutális halála után rákényszerülnek arra, hogy a Harry Rawlings (Liam Neeson) által kitervelt rablást megvalósítsák. A rendező és napjaink „menő” írónője, Gillian Flynn közösen írták a mai Chicagóban játszódó történet forgatókönyvét, bőven kitérve a jelenkor társadalompolitikai vetületeire is. A különböző szociális helyzetű hősnők a közös feladat révén, a cél érdekében összekovácsolódnak, mindenki azt a tulajdonságát használja ki, amelyben a legjobb. Nekem Viola Davis alakítása tetszett a legjobban, igaz, hogy az általa megformált Veronica karaktere volt leginkább kidolgozott. Alice (Elizabeth Debicki) ausztrál állampolgársága ellenére hiteles volt a lengyelországi gyökerekkel rendelkező hősnő megszemélyesítésére, ami nem véletlen, hiszen az édesapja lengyel balett táncos volt. Az idei bemutatók közül ez már a második olyan „rablásos” film, amelynek nők a főszereplői, a másik az „Ocean's 8 - Az évszázad átverése” volt.

 
iq.csabi   2018. 12. 10.

Egy jó krimi, jó fordulatokkal, bár kissé kiszámítható. Rengeteg jó színész, Daniel Kaluuya pedig brutálisan bejött. Mindenképpen érdemes megnézni, nagyon vártam már ezt a filmet, nem nyűgözött le, de azért egy erős film.


 
petera050   2018. 11. 25.

Na, így az év végére jól esett egy ilyen erős történet. Parádésan megírt és lebilincselő forgatókönyv, top szereplőgárda.... kell ennél töb? A Nuyghatatlan özvegyek az év egyik legjobb filmje!

 
Sziszi   2018. 11. 23.

Nekem ez a krimi és dráma vegyítése nem kifejezetten jött be. Nem az ötlettel van gondom, csak szerintem amolyan túl sokat markol és keveset fog - féle filmet sikerült így készíteni, ami nem biztos, hogy szélesebb nézőközönséget fog majd bevonzani. Nem túl hiteles, gyenge alakításokról nem is beszélve már.

 
vitto   2018. 11. 20.

Talán egy kicsit túl sokat is vállalt ez a film. Nem tudnám megmondani, melyik volt az a pont, amikor egy kissé elveszítettem az érdeklődésemet, mondván, hogy úgysem fog hozni semmi újat, és hát ez így is lett.

 
Charvi30   2018. 11. 15.

Bár azt értékelem, amikor egy film meg tud lepni, akár többször is a játékideje alatt, mégis bajban vagyok egy kicsit, mert kicsit katyvasz lett a műfajának tekintetébe. Hogy pontosan milyen filmet is akart forgatni a rendező, azt nehéz belőni, azt érzem, hogy talán ő maga sem tudta, ezért vegyesek az érzéseim. Erős három csillag, de majd megnézem még egyszer DVD-n, ha megjelent.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.