Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Casanova - A csábítás művészete
#9821

dokumentum

Casanova emlékiratait, az Életem történetét, nemrég vette meg a francia állam 7 millió euróért. Ez a legdrágább kézirat a világon. A történet pedig, amit 3000 oldalon keresztül... több»

Bakik a Föld körül
#9822

valóságshow

Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az... több»

#9823

krimi | történelmi

A drámasorozat középpontjában olyan korábbi évtizedekben történt bűnesetek állnak, melyek alaposan meghökkentették a lakosokat és komoly fejtörést okoztak a rendőri szerveknek a... több»

Jövő-időben
#9824

dokumentum

Mi az a fenntarthatóság? Hogyan élünk? Meddig képes a föld eltartani bennünket? Mitől lesz Élhető jövőnk? A Fenntarthatósági magazin arra keresi a választ, milyen jövő vár... több»

Rendező: Farkas Attila

#9825

NA Észbontók  (2016)

(2)

családi

TV-ben (Viasat6, csütörtök 01:33)

Gyújtsanak lámpát, támad a sötétség: vadonatúj évaddal, vadonatúj szereplőkkel, mulatságos kérdésekkel és elképesztő válaszokkal térnek vissza az Észbontók a VIASAT3-ra!  Nem... több»

Szereplők: Kovács Áron

Ritka primitív egy műsor. Az előzeteseket szoktam csak látni belőle, de az is sok. Nem hiszem el, hogy ennyire bura emberek vannak, szerintem megjátszás az egész, de még így sem vicces.
Ausztrál vasutak - Extrém vasútvonalak Ausztráliában
#9826

dokumentum

A 1,5 km hosszú szupervonat az egyik leghosszabb és legnehezebb vonalon jár Ausztráliában. George Savell felelősnek érzi magát a sok millió dollár értékű vasérc célba juttatásáért. több»

#9827

vígjáték

Egy nem hétköznapi komédia sorozat, enyhe mágikus realizmussal megspékelve. Hőseink a huszas éveikben járnak, abban a korszakban, amikor buli az élet, ám idővel teljesen új, váratlan... több»

#9828

akció | animáció | családi | fantasy | vígjáték

Disney+

Milo Murphy a megtestesülése Murphy törvényének, ugyanis ami elromolhat, az nála el is romlik. De tudásának, hátizsáknyi kellékének, valamint végtelen optimizmusának és... több»

#9829

dráma

Évről évre egyre több svéd állampolgár látogat el valamilyen okból a messzi Thaiföldre. 2012-ben számuk meghaladta a hatszázezret, ami az összalkosság 7 százaléka! A távol-keleti... több»

#9830

akció | animáció | családi | fantasy | horror | kaland | thriller | vígjáték

TV-ben (Nickelodeon, csütörtök 01:33)

A sorozat főhőse Lincoln Loud, aki tíz lánytestvérével él közös fedél alatt, akik igazán mozgalmassá és izgalmassá teszik életét. Legjobb barátjával és hűséges... több»

Nagyon jó ez a sorozat, nagyon vicces és szórakoztató. Jók a karakterek és totál kikapcsol a dilis sztorijaival.
A kisasszony
#9831

dráma | romantikus

A történet 1886-ban kezdődik, és a rabszolgaság eltörléséről szóló törvény kihirdetésének napján, 1888. május 13-án ér véget. A cselekmény fő helyszíne Araruna, egy... több»

#9832

dráma | romantikus

Jungmyung hercegnő az egyetlen egyenes ági leszármazottja volt Seonjo királynak, aki még élt, amikor ő megszületett. A király halála után Gwanghae került a trónra és az első... több»

Szeretem a kínai és a japán filmsorozatokat, szerintem méltán ilyen közkedveltek. Nem olyan közhelyesek és semmilyenek a párbeszédes részek, mint a brazil vagy latin-amerikai szappanoperákban. A kosztümök pedig tökéletesek, a történet mindig érdekes és izgalmas.
#9833

vígjáték

A történet főhőse egy fiatal lány, aki arról álmodozik, hogy egy zép napon találkozik álmai férfijával és örökre szerelemben és boldogságban élnek majd. De a valóságban Maríat... több»

Torták ásza - Különkiadás
#9834

valóságshow

Duff Goldman Baltimore legnevesebb édességgyárának méltán büszke tulajdonosa. Ő és mesteri csapata időről-időre a cukrászat remekműveivel kápráztatja el a csodás tortákra éhes... több»

#9835

dráma | romantikus

Diego Rivas Santander élete legboldogabb napjára készül, ám az esküvő előtt még el kell ugrania a fővárosba egy díjátadóra. Magánrepülője meghibásodik és lezuhan a hegyek... több»

Unalmas, rémesen olcsó történet, borzasztó színészekkel és párbeszédekkel.
Agi Bagi
#9836

NA Agi Bagi  (2013)

animáció

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Messzi-messzi, valahol a világűr mélyén létezik egy aprócska, Agi Bagi nevű bolygó. Azért nevezik így, mert a planéta két részből áll, az egyik fele Agi, a másik pedig Bagi. A... több»

#9837

dokumentum

A sorozatban a három ikonikus séf, Neil Perry, Ben Shewry és Peter Gilmore olyan ausztrál otthonok és farmok ajtaján kopogtat, melyek lakóitól különleges és egyedi... több»

Dokumentumfilm kategóriában nálam vitte a prímet, bejött, hiteles volt, természetes és könnyed, szimpatikusak a séfek, közvetlenek és érdekesek, különlegesek a receptek.
#9838

dráma

A sorozat egyik főszereplője a vagyonos családból származó fiatal lány, Lee Kang Hoon, aki amellett, hogy nagyon tehetséges és kreatív, kissé tartózkodó és félénk az idegenekkel... több»

Rendező: Kim Yang Hee

Szereplők: Sung Hoon, Jae-kyung Kim

Star Darlings: Csillagocskák
#9839

családi

A Csillaglény Akadémián új tanév indul, és 12 különleges csillaglényre esik a választás, hogy megvédjék a hazájukat, Csillagországot. több»

#9840

78 Queen Sugar  (2016)

dráma

A sorozat két nővér, Nova Bordelon és Charley Bordelon életét követi nyomon. Charley tizenéves fia Micah Louisianába megy, hogy átvegye nemrég elhunyt édesapja után járó... több»