Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#9861

81 Generation X  (2016)

(2)

dokumentum

Az 1961 és 1980 között születetteket előszeretettel emlegetik "X generációként". Mi a közös ezekben az évjáratokban? Milyen történelmi események és társadalmi folyamatok... több»

Rendező: Jeff Cooperman

Szereplők: Christian Slater

Eddig még csak egy részt láttam, de meg szeretném nézni az összeset. Nagyon tetszik, remélem a továbbiakban sem csalódom majd.
Szép kis hazugok
#9862

dráma | misztikus

A sorozat főszereplője négy lány, akik meglehetősen izgalmas életet élnek. Egy napon egyikük eltűnik. A többieknek van oka az aggodalomra, hiszen a lány mindegyikük titkait tudja. Kis... több»

Menekülés a Pireneusokban
#9863

dokumentum

Majd hetven évvel ezelőttre visz vissza a dokumentumfilm: 1943-ban vagyunk a Pireneusokban. Néhány ember itt alakítja ki és szervezi meg azt a különleges útvonalat, amelyen a nácik... több»

#9864

62 Kelj fel, Marci!  (2003)

(2)

animáció | családi

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Marci egy kisiskolás fiú, aki minden reggel új kalandra ébred. Egyik nap szuperhősként, máskor meg sárkányként, vagy éppen nyomozóként kel fel és indul el az iskolába. több»

Nagyon kedves és vicces ez a sorozat, a gyerekek nagyon szeretik. Eredményesen fejleszti a képzeletvilágukat.
#9865

dokumentum

Meg lehet mérni a földet, a naprendszert, vagy épp az egész világegyetemet? mi az igazi helyünk a kozmoszban? Stephen Hawking rendhagyó szellemi felfedezőútra visz három önként... több»

Végre olyan sorozatokat is üdvözölhetünk, mint ez, melyek kicsit taln jobbítják a világot, és mérséklik a káoszt...
Mademoiselle Zazie
#9866

animáció

Zazie egy 7 éves kislány. A legjobb barátja Max, akivel a tengerpart közelében él. Együtt kezdik felfedezni, hogy milyen a felnőttek világa. több»

Rendező: Romain Villemaine

Top 10 magyar építész
#9868

dokumentum

Az utóbbi években egyre több hazai építész tudta létre hozni saját, másokkal eltérő stílusát. Van, aki a puritán modernizmusban találta meg magát, mások a természetes alapanyagok... több»

Múzeumtúra
#9869

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Dokumentumfilm-sorozat Franciaország múzeumairól, történelmi építményeiről. több»

Rendező: Jacques D. Baker

Szereplők: Eric Brunet

Ízőrzők: Verőce
#9870

dokumentum

Amikor beléptünk a Dunakanyar kapujába, Verőcére, egyik ámulatból a másikba estünk, a sok érdekesség miatt. Tudták, hogy a falunak majd másfél kilométer hosszú, Ybl Miklós... több»

Rendező: Móczár István

Ízőrzők: Báta
#9871

dokumentum

Ezúttal az 1000 éves Báta községet ajánlom figyelmükbe. Hajdan királyaink legjava látogatott el messze földön híres kegyhelyére, a Szent Vér templomhoz, amely idén ünnepli... több»

Rendező: Móczár István

Extreme Football
#9872

animáció

A sorozatban szereplő srácok mind a számítógép előtt nőttek fel, ám most a lenyűgöző utcai foci megtanítja őket, hogyan is kell igazán élni és csapatként együttműködni. A... több»

#9873

60 Bor, mámor, szerelem  (2012)

(7) (11)

családi | dráma | romantikus

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

A sorozat két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája Ivan Dolinsky anyagi... több»

szerintem jó kis sorozat .nekem tetszik :)
Azok a 2000-es évek
#9874

dokumentum

A 2000-es évek oly sok és olyan jelentős politikai, társadalmi, technológiai és természeti változást hoztak, hogy még hosszú évtizedek múltán is fogjuk érezni ezek hatását. A... több»

#9875

romantikus

Markus Winter éppen szállodaláncának Sri Lanka-i tagját látogatja meg, amikor a nemesi származású, multimilliomos Gregor Pohlmann jelenik meg és kezdetét veszi a nagyvonalúskodás,... több»

Én nem igazán értem, miért erőltették ennyire ezt a koncepciót. Annyira lehangolóan gyenge volt már akkor is, amikor kijött, ráadásul még mindig nyomatják. Nem igazán lehet azonosulni sem a karakterekkel, sem pedig a történésekkel. Szerintem mellőzhető darab.
#9876

63 Powerless  (2017)

(2)

fantasy | sci-fi | vígjáték

A sorozatban egy bizostótársaság hétköznapjait követhetjük nyomon, akik a DC szuperhősei által okozott károk ügyeiben folytatnak vizsgálatot.  több»

tetzsik, hogy nem erőlködik egy újabb superhősös drámát felállítani, és ez az amit igazán bírok benne. LÁtszik a kis költségvetés, de ez nem válik a kárára.
Ízőrzők: Gölle
#9877

dokumentum

A Somogy megyei Göllébe, Fekete István írónk szülőföldjére látogattunk el. Megnéztük szépen felújított emlékházát, ellátogattunk a hímző körbe, ahol a göllei mintával is... több»

Rendező: Móczár István

#9878

dokumentum

Ez a sorozat több mint 10 000 mérnök és építőmunkás tevékenységét mutatja be, akik igyekeznek felépíteni a Crossrailt, London új földalattiját. A csaknem 15 milliárd fontba... több»

#9879

85 Rólunk szól  (2016)

(17) (7)

dráma | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video | Disney+

Szívmelengető, őszinte és provokatív sorozat három testvérről és szüleikről. Életútjuk furcsa módon keresztezi egymást, néhányuknak például ugyanazon a napon van a... több»

Végre nem egy sablonos vígjáték. Tele van minőségi poénnal, jó beszólásokkal, és tartalmilag is megfogott. Érdekes a történet és hiteles az előadásmódja.
#9880

animáció

A sorozat főhőse HUNOR, a Magyar Szuperhős, aki a rendszerváltás után rokkantnyugdíjasként tengeti az életét. Meghasonlott önmagával a múltja miatt - hiszen régen úgy gondolta, hogy... több»

Én inkább nem is nézem meg. Annyira jónak képzelem az alapján amit olvastam róla, hogy félnék, hogy kiábrándulok.