Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#9901

dokumentum

Jakub Vagner a természet született gyilkosait keresi: A hydrocynus goliath nyomában járva elindul felfelé a világ egyik legveszélyesebb folyóján. több»

Magyar klasszikusok új köntösben
#9902

dokumentum

A XIX. századi magyar írók eddig ismeretlen irodalmi portréi. több»

Rendező: M. Nagy Richárd

#9903

dokumentum

Melyek a pamutipar történetének legfontosabb állomásai? És milyen környezeti, technológiai kihívások állnak az iparág előtt napjainkban? A filmben ezt kutatja Alexandra Cousteau a... több»

Szereplők: Alexandra Cousteau

#9904

dráma | krimi

A médiában viharként söpör végig, amikor egy afroamerikai rendőr lelő egy fehér tinédzsert Tennessee államban. Az ügyben ráadásul számos fél érintett: egy gyakorlott nyomozó, egy... több»

Az első rész után teljesen lekötött. A karaktereinek van egyénisége. Ez fontos, mindegyik részt látni akarom.
#9905

83 Mick kell a gyereknek!  (2017)

(2) (2)

vígjáték

Disney+

Mackenzie "Mickey" Murphy (Olson) a lazán élő, nagyszájú nő a békés Greenwich-be költözik, hogy távollétében vigyázzon tehetős nővére elkényezetett gyerekeire. Murphy csakhamar... több»

Vicces sorozat, nem a legkomolyabb, de elég ütős. Leginkább családi vígjáték, érdekes karakterek. Nem hétköznapi poénok, átlagos történetbe szőve. Azért a sorozatot végig nem kell nézni, de egy -egy rész elég jó.
#9906

kaland | történelmi | vígjáték

Amikor a történelem és a popkultúra világa egybefonódik, három barátnak az összekuszálódótt időből kiutat kell találnia. több»

Nekem valahogy nagyon bejött az a fajta humor, amivel a sorozat operál. Könnyed és csattanó, néha pedig váratlan. Ráadásul a történet is egész jól meg van írva. Szóval, mindenkinek csak ajánlani tudom.
#9907

69 Az ördögűző  (2016)

(14)

dráma | horror | thriller

A William Blatty regényén alapuló 1971-es kultikus horror, Az ördögűző televíziós adaptációjának főszereplője egy lelkész, aki képes kiűzni a démonokat a megszállt emberek... több»

a pilotnak csak a vége volt ijesztő, nem voltam benne biztos, hogy akarom-e tovább nézni, de aztán mégis, és jól tettem. kellemes fagyos hangulat, és nagyon szimpatikus szereplők. részemről OK, és várom a folytatást
#9908

85 Halálos fegyver  (2016)

(18)

akció | dráma | krimi | thriller | vígjáték

A Halálos fegyver franchise a tévék képernyőin kel új életre. Egy rendőr, aki személyes tragédiáját követően nehezen talán önmagára új partnert kap a kiegyensúlyozott, a... több»

Ha szeretted az eredeti mozifilmet, akkor ez is tetszeni fog, ha nem jött be Mel Gibson legendás filmje, akkor ez sem fog tetszeni. Mivel viszont én nagy rajongója vagyok a Halálos fegyver filmeknek, így könnyen levettek a lábamról.
#9909

vígjáték | zenés

A műsor ötvözi egymással a zenét, a vicces szkeccseket és a hírességekkel folytatott beszélgetéseket.

#9910

68 Falling Water  (2016)

(2)

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Három, egymástól független ember története, akik arra jönnek rá szépen lassan, hogy mind egy közös nagy álom egy-egy részét álmodják. Mindegyiküknek megvan a saját személyes... több»

Nagyon tetszetős a kissé intrikus és rafinált történetmesélés, látszik, hogy igazán komoly és agyas csapat áll mögötte.
Steven Hoggard világa
#9911

történelmi

 Az egyesült államok holokausztmúzeumában őrzött fényképek és újságok áttanulmányozása során megdöbbentő fefedezést tettek a történészek... több»

#9912

60 Shooter  (2016)

(3)

akció | dráma

A 2007-es, Mark Wahlberg főszereplésével készül film tévés adaptációjának főhőse a kémelhárítók egykori ügynöke, akit üldözőbe vesz az Egyesült Államok kormánya.  több»

Kezdetkor semmi különös, a vége felé szépen fellendül. A főszereplővel nehezen egyeztem ki, de elfogadom. Ígéretes és érdekes. Van benne vmi.
#9913

72 Megrekedve  (2016)

(3)

akció | kaland | misztikus | thriller | vígjáték

Egy repülőgép-szerencsétlenség következtében két jó barát és egy furcsa kis társaság egy lakatlan szigeten találják magukat, ahol különféle veszélyek leselkednek rájuk. több»

Nekem ez kissé a Lost-Eltűntek-re hasonlított. Azt hiszem, mindent elmondok azzal, ha csak annyit írok ide, hogy pár nap alatt végignéztem. Eszméletlenül jó humora van és a fentiek ellenére a történet nagyon "eteti magát". Érdemes belevágni, mert szerintem már az első... több»
#9914

78 Időutazók  (2016)

(12) (1)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy bűnözőnek, aki a múlt megváltoztatásával akarja elpusztítani az Egyesült Államokat sikerül ellponia egy időgépet. Egy katonából, egy történelemtanárból és egy tudósból... több»

Elég jól sikerült (sci-fi) kaland sorozat! A téma utáni szeretetem miatt mindenre vevő vagyok ami hasonló. A felépítése is nagyon jó a sorozatnak. 10-11. részig minden részben más történelmi helyszínre utaznak, és egy fő szállal foglalkozik, ami elég lassan bontakozik ki. ... több»
#9915

79 Hallatlan  (2016)

(2)

vígjáték

Maya DiMeo (Minnie Driver) mindent megtesz férjéért (John Ross Bowie) és családjáért, legfőképpen hátrányos helyzetű fiáért (Mican Fowler). - Miközben Maya (és az egész család)... több»

Nekem mindig is inkább azok a vígjátéksorozatok jöttek be igazán, amelyek valamilyen módon mégiscsak a családi életet, az emberi kapcsolatokat mutatták be valamilyen módon. Nekem ebből kifolyólag nagyon bejött ez a sorozat, és mindenkinek csakis ajánlani tudom!
#9916

dokumentum

Az internet sok mindenre jó. Például hírek olvasgatására. Bankolásra. Repülőjegy-foglalásra. És még?? Vicces állatos videók nézegetésére! A Nat Geo Wild csokorba gyűjtötte a... több»

#9917

dokumentum

A sorozat bemutatja, hogyan lesz az egyszerű halandóból okos, találékony katona - az amerikai fegyveres erők mesterlövésze. több»

#9918

animáció | fantasy | vígjáték

A sorozat története szerint egy munkamániás nőnek visszatér a jelenbe gyermekkori képzelt barátja, aki kellemes társaság helyett igazi bajeverőnek bizonyul... több»

#9919

68 Notorious  (2016)

(4)

dráma | thriller

A valós eseményeken alapuló történet főhőse egy sikeres védőügyvéd, Mark Gergos, és a kábeltévés producer, Wendy Walker. A provokatív sorozatban bepillantást nyerhetünk a... több»

Elég erősen kezdett ez a sorozat, szerintem végig is fogom nézni, ha nem veszít a lendületéből. A karakterek nekem tetszettek, jó, hogy sokszínű a társaság, és sok főbb karakter is van.
#9920

60 Time After Time  (2017)

(7)

dráma | sci-fi

A Karl Alexander regényén alapuló sorozatban az ifjú H.G. Wells kalandjait követhetjük nyomon, miután sikeresen megépített egy időgépet. több»

Hát, igen, a scifi sorozat az azért kicsit más műfaj, mint egy sitcom. Ezt szerintem sokszor nem tudatosítják a forgatókönyvírók.Mi nézők viszont érzékeljük a hegeket a történetben. A színészi játék némileg kompenzálja a hiányosságokat...