Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Yoga TV
#11601

NA Yoga TV  (2014)

sportfilm

A jóga a test és a lélek harmóniáját jelenti. Chris, Neals és Barbs abban vannak a segítségünkre, hogy ezt a mindennapokban is megtalálhassuk - néhány könnyű napindító gyakorlattal. több»

#11602

dokumentum

TV-ben (Spíler2 TV, csütörtök 01:33)

A túlélők vallomásai és szívfacsaró fényképek tárják fel Auschwitz, a nácik legnagyobb és leghírhedtebb táborának borzalmait.

Szabadság tér '89
#11603

történelmi

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

Az m1 Szabadság tér ’89 című műsora egy éven át hétről hétre arra vállalkozik, hogy újra kinyissa 1989, azaz a rendszerváltoztatás negyed századdal ezelőtti aktáit. Napilapokat,... több»

Rendező: Kriskó László

#11604

dokumentum

Az ismert fotós, Richard Hammond ezúttal az Amazonas vidékére látogat, hogy egyik nagy álma valósulhasson meg: lencsevégre kaphassa a térség olyan egyedülálló és különleges... több»

Szereplők: Richard Hammond

#11605

családi | dokumentum | valóságshow

A műsor egy-egy család legnagyobb vágyának váratlan, álomszerű megvalósulását mutatja be. A kiválasztottak egyszeriben beléphetnek álmaik lakásába, abba az otthonba, amelyhez... több»

#11606

dráma

Egy író visszatér a szülővárosába, hogy találkozzon azokkal, akikről könyve alakjait mintázta. több»

#11607

dokumentum

Joe Penna, a népszerű YouTube-videós vezetésével ismerkedhetünk meg a világ vezető tudósaival, fejlesztőmérnökeivel, jövőkutatóival és sci-fi íróival, hogy képet kapjunk az... több»

Justine ausztrál finomságai
#11608

Justine Scofield megszökik a konyhából, hogy végigjárja minden ínyenc igazi kalandját a trópusi Queenslanden át, sosem látott nyári ízeket hozva el a nézőknek. Útja során Justine... több»

Luxusotthonok
#11610

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Előfordult már, hogy egy-egy fényűző házat vagy tekintélyes kúriát rejtő szép, nagy kapu mellett elhaladva kíváncsian arra gondoltunk, vajon mi lehet belül? Nos, nem kell többé... több»

Rendező: Gary Takle

Szereplők: Ron Ringo, Bessie Kay, Gary Takle

ValóVilág
#11611

NA ValóVilág  (2019)

valóságshow

A lét a tét! A ValóVilág, az RTL valóságshow-ja az első évadtól az RTL+-on. Egy tucatnyi ember önként beköltözik egy villába, ahol a nap huszonnégy órájában kamerák követik... több»

Igazi zsenik Dickkel és Dommal
#11612

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

Dick és Dom bemutatják a zseniális rakétatudóst, Wernher von Braunt, majd kísérleteznek egy apró babával, egy nagy héliumos lufival és egy kis űrutazással. több»

Verespatak aranya
#11613

dokumentum

A film David és Góliát küzdelmét követi végig, amelyben Eugen David verespataki gazda harcol otthonáért, földjéért, festői szépségű falujáért egy multinacionális vállalattal... több»

Vers-kép
#11614

animáció

Egy újszerű animációs megoldással készített sorozat, amely irodalmi szintű versek illusztrálásával válik befogadhatóvá a gyermekek számára, így fejlesztve a kultúra iránti... több»

Rendező: Csúcs Zoltán

Szereplők: Orsolya Jakab

..., az én váram - Lakáskultúra mindenkinek
#11615

dokumentum

Dél-Afrikában jártunk, a Johannesburg melletti skanzenben, ahol a zuluk, a kózák, a szotók és a pédik hagyományos otthonait ismertük meg. Johannesburgban meglátogattuk Apponyi... több»

#11616

akció | sci-fi

A "The Spindrift" nevű űrhajó egy mágneses űrviharba keveredik, rakományával és utasaival együtt pedig egy titokzatos bolygón zuhan le. A bolygó teljesen olyan mint a Föld, csak minden... több»

#11617

NA Pam & Tommy  (2022)

dráma | életrajzi | romantikus

Egy kapcsolat történetét követhetjük nyomon, ami még 1995-ben kezdődött, miután két ember viharos románcot követően, 96 óra után összeházasodott. több»

#11618

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura trilógia... több»

#11619

akció | dráma | háborús | kaland | romantikus | történelmi

Netflix (2022.02.25.)

A Vikingek című, nagy sikerű sorozat folytatása, ami 100 évvel később játszódik. Nyomon követhetjük Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada és Hódító Vilmos, Normandia királyának... több»