Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

79 The Last of Us  (2023)

(11) (4)

akció | dráma | horror | kaland | thriller

HBO Max

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»

Nagyon jó adaptáció, itt-ott változtattak a sztorin, de nem volt zavaró. Ajánlom mindenkinek, nem csak annak, aki játszotta a játékot.
#2

90 Kedves Edward  (2023)

(1)

dráma

Apple TV+

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új... több»

Nem igazán győzött meg a sorozat a trailerrel, így semmi jóra nem számítottam, de az első részt követően azt kell, hogy mondjam, nagyon erős kezdés. Remélem így folytatódik.
#3

89 Dicsőség  (2023)

(4)

dráma

Netflix

Egy nő bosszút akar állni a gyerekkori bántalmazóin, akik tönkretették az életét. Gondosan előkészíti tervét, majd beindítja a folyamatot. több»

Egyáltalán nem rossz, kicsit máshogy dolgozza fel a klasszikus bosszúsztorit, ami kicsit frissebb, mint amivel mostanában találkoztam.
#4

valóságshow

Apple TV+

Kövesse Levy kalandjait, ahogyan meglátogatja a világ legkülönlegesebb szállodáit, valamint felfedezi az ott élő embereket, helyeket és kultúrákat. több»

Szereplők: Eugene Levy

#5

85 Direkt terápia  (2023)

(1) (1)

vígjáték

Apple TV+

Egy gyászoló terapeuta elkezdi pontosan elmondani a klienseinek, hogy mit is gondol az életükről. Képzettségét és etikáját figyelmen kívül hagyva azon kapja magát, hogy hatalmas... több»

Jó színeszek, jó humor, kicsit döcögősen indult, de remélem javulni fog a minőség, nagyon szorítok neki.
#6

dokumentum

TV-ben (Discovery Channel, csütörtök 01:33)

Egy család több mint hetven éve küzd azért, hogy visszaszerezzék azt, ami szerintük jogosan az övék: egy 28 milliárd dolláros kincset, amely egy hegy mélyén van elásva. Egyesek úgy... több»

Szereplők: Alex Alonso, Terry Delonas

#7

animáció | dráma | horror

Netflix

Junji Ito japán mangarajzoló horrortörténetei animációs sorozat formájában. több»

Mindig is szerettem Junji Ito munkásságát, a horror egyik nagy mesterének tartom, kiráz a hideg a történeteitől. Színesben és animálva látni őket most a Netflixen még jobb volt.
A hét legkeményebb nap
#8

akció | dokumentum | kaland

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Dwayne Fields kalandor nem akármilyen feladatra vállalkozik: a Föld legzordabb, legszélsőségesebb tájaira látogat, méghozzá az év azon kritikus szakában, amikor a természet erői a... több»

#9

80 A rendkívüli  (2023)

(2)

akció | kaland | vígjáték

Disney+

Jen egy fiatal, öntudatos nő, aki egy olyan világban él, ahol mindenkinek van szuperképessége, kivéve őt. több»

Elég humoros és könnyed, hogy ne vegyük túlságosan komolyan, mégis érdekes karakterekkel pakolták tele, akik még fejlődnek is a sorozat folyamán. Egyáltalán nem rossz.
#10

dokumentum | krimi

Disney+

A Sarah Lawrence College egykori diákjai 2010-ben Larry Ray befolyása alá kerültek, ami az agykontroll és a manipuláció szembeszökő példája volt. több»

Remek dokumentumfilm, néha már fájdalmasan részletesen mutatja be a történteket és a viszontagságokat, amin a fiatalok keresztülmentek.
#11

80 Poker Face  (2023)

(1)

misztikus

Charlie-nak rendkívüli képessége van arra, hogy megállapítsa, mikor hazudik valaki. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa... több»

Szórakoztató és simán az a fajta sorozat, amit be lehet darálni pár nap alatt, ami önmagában is pozitív. Nem rossz, érdemes adni neki egy esélyt.
#12

akció | western

Amazon Prime Video

Joaquín Murrieta és Carrillo kalandjait követhetjük nyomon, amint összefognak, hogy szembenézzenek egy közös ellenséggel. több»

#13

dráma

Három rendkívül merész nő története, akik szembeszálltak a latin-amerikai történelem egyik legvéresebb diktátorával. több»

#14

dráma | zenés

Amazon Prime Video

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton. több»

A könyvhöz képest csak egy olcsó utánzat, egyáltalán nem adja át azt az érzést, amit kellene. De az eredeti ismerete nélkül belátom, hogy másoknak élvezhető sorozat lehet.
#15

77 Gólkirályság  (2023)

(3)

vígjáték

Betekintést nyerhetünk egy falusi focicsapat mindennapjaiba, amely új edzőt kap, méghozzá – a drukkolók nagy megrökönyödésére – egy hölgy formájában. Mindemellett mindenki... több»

Rendben van ez, kikapcsol 45 percre. Nem kell mindig „mély” gondolatokat nyújtó alkotásokat nézni! Ha őszintén belegondolunk, Rejtő ponyvái is alsó polcra kerülnének Savanyú Jóskáéknál. Szórakoztató sorozat, amely bohózati szinten csiklandoz, de a hülyéskedés mögött... több»
#16

dráma

Netflix (2023.04.08.)

Egy személyes tragédia által vezérelve egy zongoraművészből lett ügyvéd a válás bonyolult világában próbál eligazodni, ahol az ügyfeleiért küzd, hogy minden eszközzel győzni... több»

#17

67 Éjjeli ügynök  (2023)

(4)

akció | dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor... több»

Viszonylag izgalmas kémdráma, sok akcióval, decens alakításokkal, jó tempóval és sztorival. Nekem tetszett és szerintem aki szereti az ilyen jellegű sztorikat, nyugodtan belekezdhet.
#18

76 Az eltűnt lány  (2023)

(1)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

A Mágusok kavalkádjának felvonulása alatt eltűnik a Martín család lánya, Amaya. Miren újságíró elvállalja az ügyet, és elhatározza, hogy megtalálja a lányt. több»

Számomra meglepetés a spanyol sorozat, ugyanis elég jó felütéssel indul, majd belassul (itt szokták sokan bealudni és feladni), de a végállomáshoz közeledve megkapod a várt jutalmat, feszültséget, izgalmat, meglepetést. Én nem fáradtam bele, kitartott a figyelem, ahogy jöttek az... több»
#19

dokumentum | krimi

A Gyilkos hírnév a színfalak mögé vezeti nézőit, feltárja a hírnév baljós oldalát, és megmutatja a sokkoló igaz történeteket Hollywood legígéretesebb sztárjainak felemelkedése,... több»

#20

75 Extrapolációk  (2023)

(2)

dráma | misztikus | vígjáték

Apple TV+

Váratlan történetek arról, hogy a bolygónk közelgő változásai hogyan befolyásolják a szerelmet, a hitet, a munkát és a családot személyes és emberi szinten. több»

Mondani se kell, hogy Meryl Streep szerintem fantasztikusan alakít, bár a cselekmény nekem valahogy kiszámítható. Mindenesetre érdmes rákattanni.