Tudtad? Ennek a 13 hírességnek 5 vagy több gyereke van

Az egy családra jutó gyermekek átlagos száma az évek során folyamatosan csökkent. De nem mindenki választja a kevesebb gyermeket, beleértve ezeket a hírességeket is.

#13
Mia Farrow

Mia Farrow

szül. 1945. 02. 09. (79 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S.
Mia Farrow 1945. február 9-én született Los Angelesben, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesapja, John Farrow ausztrál filmrendező, édesanyja, Maureen O'Sullivan ír színésznő. A kaliforniai Beverly Hillsben nőtt fel nagycsaládban. Mindössze kétéves volt, amikor először szerepelt egy dokumentumfilmben. Katolikus neveltetést kapott,... több»
Farrow-nak négy biológiai gyermeke van: Matthew, Sascha és Fletcher Previn volt férjétől, André Previntől, valamint Ronan Farrow volt élettársától, Woody Allentől. Emellett élete során 10 gyermeket fogadott örökbe. Farrow Previnnel együtt örökbe fogadta Soon-Yit, Larkot és Summert is. Egyedülálló anyaként örökbe fogadta Mosest, Tamot, Dylant, Frankie-Minh-t, Thaddeust, Isaiah-t és Quincy-t. Farrow három gyermeke meghalt. Lark 2008-ban, 35 évesen halt meg, Tam 2000-ben, 19 évesen halt meg szívbetegség miatt, Thaddeus pedig 2016-ban, 27 évesen vetett véget életének.
#12
Clint Eastwood

Clint Eastwood

szül. 1930. 05. 31. (93 éves)
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Clinton Eastwood Jr. 1930. május 31-én született San Franciscóban. Tizenévesen költöztek a kaliforniai Oaklandbe, ahol a középiskolai tanulmányait befejezve bevonult a hadseregbe. Leszerelése után kezdődött a filmes pályája. Először B-kategóriás filmekben kapott szerepet, majd az USA-ban sorozatszínészként lett ismert... több»
A színészlegendának nyolc gyermeke van: Laurie, Kimber, Kyle, Alison, Scott, Kathryn, Francesca és Morgan. Ami az édesanyjukat illeti, Laurie biológiai édesanyja egyelőre ismeretlen. Születésekor örökbe adták, és csak felnőttként tudta meg, hogy az apja Eastwood. Kimber egy kaszkadőrnővel, Roxanne Tunisszal folytatott viszonyának eredménye. Kyle-on és Alisonon Eastwood és volt felesége, Maggie Johnson osztozik. Ők 1984-ben váltak el. Scott és Kathryn Eastwood és akkori barátnője, Jacelyn Reeves gyermekei. Eastwood Francesca nevű lányán Frances Fisher színésznővel osztozik. Legkisebb lányának, Morgannek az édesanyja a híradós Dina Ruiz. Ők ketten 1996 és 2013 között voltak házasok. Eastwood a maga részéről "visszafogottan" nyilatkozott a gyermekei számáról egy 1997-es Playboy-interjúban.
#11
Mick Jagger

Mick Jagger

szül. 1943. 07. 26. (80 éves)
Dartford, Kent, Anglia, Egyesült Királyság
Sir Michael Philip Jagger (1943. július 26.) egy angol énekes-dalszerző, több hangszeren is játszik, zeneszerző és színész, aki hírnevet szerzett, mint vezető énekes a Rolling Stones zenekarban, melynek egyik alapító tagja volt. A rock & roll történetében az egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb frontember. Különleges hangja és... több»
Jagger legfiatalabb gyermeke, Deveraux valójában két évvel fiatalabb Jagger dédunokájánál. Jagger gyermekei a legidősebbtől a legfiatalabbig: Karis, akit Marsha Hunttal oszt meg; Jade, akin Bianca Jaggerrel osztozik; Elizabeth, James, Bianca és Gabriel Jerry Hall-lal; Lucas, akin Luciana Gimenez Moraddal osztozik; és végül, de nem utolsósorban Devaraux, aki Melanie Hamricktől született.  
#10
Alec Baldwin

Alec Baldwin

szül. 1958. 04. 03. (66 éves)
Amityville, New York, Amerikai Egyesült Államok
Alexander Rae Baldwin 1958. április harmadikán született a New York államban található Amityville-ben. A Baldwin színészcsalád legidősebb gyermeke; három öccse szintén ezt a hivatást választotta. Rajtuk kívül még van két húga. Édesanyja történelem és szociológia szakos középiskolai tanárként, édesapja fociedzőként... több»
Baldwin felesége, Hilaria a hetedik közös gyermeküket szülte meg nemrégiben. Van még egy 8 éves Carmen, egy 6 éves Rafael, egy 5 éves Leonardo, egy 3 éves Romeo, egy 1 éves Eduardo és egy 1 éves Lucia. Baldwinnak exfeleségével, Kim Basingerrel egy közös lánya van, a 26 éves Ireland. "Az egyik legszebb dolog, amit a gyerekeim megtapasztaltak a nagy családban, az, hogy a szív hogyan tud nőni minden egyes új testvérrel. A szeretetre való képességünk folyamatosan bővül!" - mondták Baldwinék a People-nek 2022-ben.
#9
Gordon Ramsay

Gordon Ramsay

szül. 1966. 11. 08. (57 éves)
Johnstone, Skocia, Egyesült Királyság,
Skót nemzetiségű, többszörös Michelin-csillagos mesterszakács és világhírű vendéglátós. London, Chelsea negyedében nyitotta meg első éttermét, amely három Michelin csillagot kapott. Első főzőműsora a Ramsay - Forráspont volt, amelyben különböző ételek főzési technikáját mutatta be. 2004-ben újabb műsort indított,... több»
Ramsayék első négy gyermeke, Megan, az ikrek Jack és Holly, valamint Matilda 21, 19, illetve 17 éves volt, amikor 2019-ben megszületett a legkisebb testvér, Oscar.
#8
Kevin Costner

Kevin Costner

szül. 1955. 01. 18. (69 éves)
Lynwood, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Kevin Costner 1955. január 18-án született Kalifornában. A család az apa cége miatt sokszor költözött, ezért Kevinnek gyermekkorában nem sok barátja akadt. A középiskolában változott csak meg a helyzet, miután elkezdett baseballozni, melynek köszönhetően sportolóként hamar számottevő népszerűségre tett szert. A fullertoni... több»
Costnernek három közös gyermeke van első feleségével, Cindy Silvával. Ők Joe, Lily és Annie. Válása után, 1996-ban fogadta negyedik gyermekét, Liamet, akkori barátnőjével, Bridget Rooneyval. Miután Costner 2004-ben újra megnősült és elvette Christine Baumgartnert, a párnak további három gyermeke született: Cayden, Hayes és Grace.
#7
Justin Chambers

Justin Chambers

szül. 1970. 07. 11. (53 éves)
Springfield, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Justin W. Chambers (színész, exmodell) 1970. július 11-én látta meg a napvilágot Springfieldben, Ohio államban. Szülei Deputy Sheriffs Pam és John Chambers. Van egy ikertestvére, egy bátyja és két nővére. Gyerekkorában ikertestvérével gyakran voltak kórházban pneumóniás rohamok miatt. Iskoláját Southeastern High Schoolban South... több»
A Grace klinika színésze és felesége 1993 óta házasok. Öt közös gyermekük van: Isabella, az ikrek Maya és Kaila, Eva és Jackson.
#6
Tori Spelling

Tori Spelling

szül. 1973. 05. 16. (50 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S.
Victoria Davey Tory Spelling a kalifornia Los Angelesben született 1973. május 16-án. Apja Aaron Spelling producer, anyja Carole Gene Marer televíziós személyiség. Zsidó neveltetésben részesült, de ünnepelték a Karácsonyt is. Egy testvére van, Randy, aki szintén színész. A Beverly Hills-i középiskolába tanult, majd a diplomát a... több»
McDermottnak van egy fia, Jack, aki 1998-ban született, és Spelling a mostohaanyja. A 90210-es színésznőjének és férjének további öt gyermeke van: Liam, Stella, Hattie, Finn és Beau. 2018-ban anyák napján Spelling az Instagramon áradozott legfiatalabbjáról. "Beau, azt hittük, hogy végeztünk. Hogy teljes a családunk. De te mindannyiunkat megleptél, és akkor jöttél, amikor mindannyiunknak szüksége volt egy kis reményre. Te voltál ez a remény. Az életnek az a napsugara, ami nagyon nagy és jelentőségteljes módon érkezett a családunkba" - írta.
#5
Eddie Murphy

Eddie Murphy

szül. 1961. 04. 03. (63 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Eddie Murphy 1961. április 3-án született New Yorkban, édesapja amatőr komikus volt. 15 évesen saját szövegeket írt előadásaihoz. 1982-ben és 1987-ben saját stand-up albumot adott ki. A ’80-as évek elején a Saturday Night Live-ban is rendszeresen fellépett, 1982-ben pedig a 48 óra című filmmel debütált a mozivásznon Nick Nolte... több»
A legendás humorista legidősebb gyermeke, Eric egykori barátnőjével, Paulette McNeelyvel közös gyermeke. Ő 1989-ben született. Második fia, Christian 1990-ben született akkori barátnőjétől, Tamara Hoodtól. Murphy-nek és volt feleségének, Nicole Mitchellnek öt közös gyermeke van: A 32 éves Bria, a 29 éves Miles, a 28 éves Shayne, a 22 éves Zola és a 20 éves Bella. Miután Mitchell és Murphy elváltak, a Dolemite sztárja egy lányt nemzett az egykori Spice Girl Mel B-vel. 2007-ben született meg kislányuk, Angel. Kilencedik és tizedik alkalommal lett apa menyasszonyával, Paige Butcherrel. Lánya, Izzy 2016-ban, fia, Max pedig 2018-ban született.
#4
Madonna

Madonna

szül. 1958. 08. 16. (65 éves)
Bay City, Michigan
Madonna Louise Ciccone – művésznevén csak Madonna – 1958-ban született Bay Cityben, Michigan államban. Énekes, dalszerző, színész, rendező, producer, író. Ő a „pop királynője”, az 1980-as évek igazi stílusikonja. Modern táncban szeretett volna karriert építeni, ezért New Yorkba költözött. 1982-ben kötötte meg... több»
Madonna első gyermeke, Lourdes nevű lánya 1996-ban született, és most 25 éves. A "Material Girl" énekesnője exe, Carlos León a lány apja. Következő gyermeke, Rocco nevű fia 2000-ben született Madonnának és akkori férjének, Guy Ritchie-nek. Ő idén lesz 22 éves. Amíg házasok voltak, Ritchie és Madonna örökbe fogadták David Banda fiukat is Malawiból. Válásuk után Madonna 2009-ben örökbe fogadta lányát, Mercyt, 2017-ben pedig az ikreket, Stellát és Esterét.
#3
Angelina Jolie

Angelina Jolie

szül. 1975. 06. 04. (48 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Angelina Jolie 1975. június 4-én született Los Angelesben. Színészcsaládból származik: szülei, keresztszülei és testvére egyaránt színészek. Jolie német és szlovák felmenőkkel rendelkezik. Tanulmányait a neves Lee Strasberg Színházi Intézetben folytatta. 14 évesen otthagyta az iskolát, és modellként kezdett el dolgozni, azonban... több»
Gyermekeik között örökbefogadott és vér szerinti gyermekek egyaránt vannak. Jolie első két gyermekét, Maddoxot és Zaharát egyedülálló szülőként fogadta örökbe, bár később mindkettőjüket Pitt adoptálta. A pár Paxot is együtt fogadta örökbe, és három közös biológiai gyermekük van: Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienne. "Amikor a gyerekeid kicsik, még inkább 'anyának' érzed magad. Amikor tinédzserek lesznek, elkezdesz emlékezni magadra, mint tinédzserre. Látod őket punkklubokba járni, és azon tűnődsz, miért nem mehetsz te is. Ebben a vicces pillanatban vagyok, amikor újra felfedezem magam" - mondta Jolie arról a folyamatról, hogy látja felnőni a gyerekeit.
#2
James Van Der Beek

James Van Der Beek

szül. 1977. 03. 08. (47 éves)
Cheshire, Connecticut, Amerikai Egyesült Államok
James David Van Der Beek 1977. március 8-án született a Connecticutban található Chesire-ben. Édesapja, idősebb James Van Der Beek egy mobiltelefon táraság vezetője volt, édesanyja, Melinda Van Der Beek pedig edzőként, korában pedig Broadway táncosként dolgozott. James volt a legidősebb gyermek a családban, később egy öccse és egy... több»
A Dawson é a haverok veteránjának öt gyermeke van feleségével, Kimberlyvel: Olivia, Joshua, Annabel, Emilia, Gwendolyn és Jeremiah, aki 2021 őszén született egy titkos terhesség után.''Imádjuk az összes gyerekünkkel töltött időt. Tudom, hogy eljön a nap, amikor palacsintát fogok sütni, és senki nem fogja húzni a nadrágom lábát, vagy hússzor megkérdezni, hogy mikor lesz kész. És őszintén szólva rettegek attól a naptól" - mondta 2019 októberében.  
#1
Nick Cannon

Nick Cannon

szül. 1980. 10. 08. (43 éves)
San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Nicholas Scott “Nick” Cannon, amerikai színész, humorista és rapper. 1980. október 8-án San Diegóban. Karrierjét az “All That” című műsorban kezdte, majd ezt követően láthattuk őt a “The Nick Cannon Show”, a “Wild ‘N Out” és az “America’s Got Talent c. műsorokban is. Rapper karrierjét 2003-ban kezdte, amikor kijött... több»
Cannonnak négy nőtől hét gyermeke van, és egy ötödik nőtől egy nyolcadik gyermeke is úton van. Első két gyermeke az akkori feleségétől, Mariah Careytől 2011-ben született ikrek, Moroccan és Monroe. Ezt követően két gyermeke született Brittany Bell modellel: Golden 2017 februárjában és Powerful Queen 2020 decemberében. Cannon 2021 júniusában üdvözölte DJ Abby De La Rosával közös második ikreit, Ziont és Zillion Heirt. Ugyanebben a hónapban született hetedik gyermeke, Zen, akit Alyssa Scott modell szült. Zen tragikus módon agydaganatban halt meg 5 hónapos korában, 2021 decemberében. 2022 januárjában Cannon bejelentette, hogy nyolcadik gyermekét várja Bre Tiesi modellel.