A legjobb partifilmek a ranker.com alapján

#10

vígjáték

A suttyók visszavágnak című vígjátékban egy csapat eszes, ámde külső adottságaik miatt nem népszerű egyetemista megelégeli, hogy a cseppet sem népszerű hallgatók táborát... több»

#9

73 Cool túra  (2000)

(12) (16)

kaland | road movie | vígjáték

Az amerikai egyetemista létnek megvannak a maga íratlan szabályai. Ilyen az is, hogy nem minősül megcsalásnak az, ha más körzetszámban tartózkodsz, mint a barátnőd. Nem... több»

#8

80 Változó világ  (1982)

(7) (14)

dráma | vígjáték

Dél-kaliforniai középiskolások egy csoportja élvez mindent, ami éppen a legfontosabb számukra: a szexet, a drogokat és a rock n' rollt. több»

#7

82 Amerikai pite  (1999)

(66) (17)

vígjáték

A felnőtté vlálás meghatározó pillanat minden fiatal életében. Jim, Chris, és barátaik nagy döntést hoznak: megfogadják, hogy mire az érettségihez érkeznek, elvesztik... több»

#6

71 Party zóna  (1978)

(4) (7)

vígjáték

A két főiskolai gólya mást sem szeretne, csak beilleszkedni a menő arcok közé, és élete legjobb éveit eltölteni a bulik és csajok paradicsomában. A szerencse azonban nem kedvez... több»

#5

68 Tökéletlen idők  (1993)

(5) (15)

vígjáték

A hetvenes évek végén a fiatalok arany életet élnek. Jó zene, pia, drogok, és persze szép lányok mindenütt. A gondtalan kamaszok világában követhetjük nyomon Pink, Mitch és... több»

#4

71 Sulihuligánok  (2003)

(13) (12)

vígjáték

Mitch Martin (Luke Wilson) korábban ér haza, mit azt eredetileg tervezte, és otthonában épp egy csoportos szexparty szervezésének kellős közepébe csöppen. Mitch elmenekül... több»

#3

87 Másnaposok  (2009)

(169) (52)

road movie | vígjáték

HBO Max

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és... több»

#2

vígjáték

HBO Max

A kamaszsrácok gondolatai nem túl bonyolultak: szex, szex és szex. Seth és Evan együtt töltötték idejüket a középiskolában, ahol folyamatosan gyönyörű csajokról... több»

#1

vígjáték

Nem először fordul elő, hogy három gimnazista úgy dönt, megszervezik az évszázad buliját. De valószínűleg ez az első alkalom, hogy sikerül is nekik. Az őrületes parti egyre... több»