2016.10.24   szerző: Bogi87   hozzászólások: 0
Saját lista készítése
#25

77 A lány a vonaton (2016)

misztikus | thriller

A The Girl on the Train című thrillerben egy fiatal nő szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, miközben éppen munkába tart, majd ezt követően belebonyolódik az ügy kivizsgálásának... több »

#24

79 Érkezés (2016)

sci-fi

A távoli jövőben játszódó történet középpontjában egy a Föld létezését veszélybe sodró esemény áll: földönkívüliek érkeznek bolygónkra. A hadsereg vezérkara egy... több »

#23

66 Neruda (2016)

dráma | Életrajzi

Egy nyomozó a Nobe-díjas chilei író, Pablo Neruda után ered, aki az 1940-es években a saját hazája ellenségévé vált, miután csatlakozott a Kommunista Párthoz. több »

#22

70 Rats (2016)

dokumentum

Patkányinváziók története néhány nagyobb városban. több »

Rendező: Morgan Spurlock
Forgatókönyvíró: Robert Sullivan
#21

83 Sieranevada (2016)

dráma

Háron nappal azután, hogy terroristák támadták meg a párizsi Charlie Hebdo szerkesztőségét és negyven nappal azt követően, hogy Larry elveszítette apját, a negyvenes éveiben... több »

#20

70 Katie Says Goodbye (2016)

dráma

A Katie Says Goodbye című filmdráma egy fiatal, 17 éves lány életét mutatja be. Katie pincérnőként dolgozik egy arizonai kisvárosban. Elhagyja szülővárosát, hogy... több »

#19

dráma

Egy férfi, aki a fivére ellen tanúskodott, húsz évvel később hazatér Kentucky-ban található otthonába, ahol felbomlott családja várja őt . több »

#18

72 Egyes nők (2016)

dráma

Maile Meloy rövid történeteinek füzéréből rajzolódik ki egy kisváros hétköznapi élete.

#17

NA Le jeune Karl Marx (2017)

Életrajzi

A film a fiatal Karl Marx, Friedrich Engels és Jenny Marx korai éveit mutatja be Párizson, Brüsszelen és Londonon át. több »

#16

56 Catfight (2016)

vígjáték

A film története szerint a rivalizálás két eggykoi egyetemista barát között extrém szinteket ér el, amikor mindketten ugyanarra a fényűző eseményre mennek... több »

#15

dráma

Egy nő visszautasítja az orvosa által kínált kezelést, így azonban esélytelen az életben maradása. Miután az doktornő megtudja, hogy páciense meghalt, új fordulatot vesz az... több »

#14

dráma

Egy filozófia tanárnőnek meg kell küzdenie az édesanyja halála okozta fájdalommal, az állása elvesztésével és egy csalárd férjjel. több »

#13

78 Buster két élete (2016)

dráma | misztikus

A filmben egy férfit ismerhetünk meg, aki a hegyekben barangol, vagy inkább menekül valakik elől. Sikerül túlélnie a telet, mert elhagyatott nyaralókba tör be, ám folyamatosan... több »

#12

71 Áldozat? (2016)

dráma | krimi | thriller

  Miután Michelle-t, egy videojátékokat fejlesztő cég ügyvezető igazgatóját megtámadják az otthonában, nem engedi, hogy az események befolyásolják rendezett életének... több »

#11

82 Toni Erdmann (2016)

dráma

Egy különc apa megpróbálja újra felvenni a kapcsolatot elhidegült lányával.  több »

#10

72 Érettségi (2016)

dráma

A film bemutatja, hogy milyen kompromisszumokkal és következményekkel jár a szülői élet. több »

#9

dokumentum | dráma

Dokumentumfilm, mely az Univerzum kialakulását és pusztulását járja körül. több »

#8

75 Christine (2016)

dráma | Életrajzi

Az igaz történeten alapuló Christine című filmdráma főhőse egy bemondónő, aki megdöbbentő módon élő adásban követett el öngyilkosságot.

#7

77 Loving (2016)

dráma | Életrajzi

1958-ban járunk; a helyszín Virginia állam. A Loving című filmdráma két, különböző etnikumú fiatal, Richard és Mildred börtönbe kerülésének történetét meséli el.... több »

#6

74 Jackie (2016)

dráma | Életrajzi

Jacqueline Kenneddy, a First Lady mindent megtesz, hogy fény derüljön férje gyilkosságának részleteire, ám a gyász nem könnyíti meg a dolgát. A traumatikus esemény folyamatosan... több »

#5

79 A régi város (2016)

dráma

Egy nagybácsi arra kényszerül, hogy vigyázzon tinédzser unokaöcssére, miután annak meghalt az édesapja.

#4

73 Holdfény (2016)

dráma

A film háromrészes narratívában mutatja be egy nehéz sorsú srác életét. Az afro-amerikai fiúnak először a gyermekkora, majd kamaszkora, végül pedig ifjúkora kerül... több »

#3

80 Paterson (2016)

dráma | romantikus | vígjáték

A buszsorfőr, Paterson egy jó bejáratott napi rutin szerint éli az életét. Minden nap megszemléli a várost autója szélvédőjén keresztül, verseket ír jegyzetfüzetébe,... több »

#2

75 Kaliforniai álom (2016)

dráma | musical | romantikus

Egy jazz zongorista története, aki beleszeret a gyönyörű, feltörekvő Los Angeles-i színésznőbe. több »

#1

77 American Honey (2016)

dráma | vígjáték

Egy kamaszlány csatlakozik egy utazási magazin értékesítő csapatához és forgószélként ragadja magával az új életvitel, melyet ez a beilleszkedni képtelen banda magáénak... több »