TOP10: Mindenkit lenyomott az új sci-fi horror, ez most a 10 legnépszerűbb film a magyar nézők körében (39. hét, 2023)

Szeretjük a számokat, illetve szeretjük, amikor a számok sok érdekes, elsőre talán észrevétlen részletre mutatnak rá. Pontosan ilyen az a toplista is, amelyet most hoztunk nektek. Nem újdonság, hiszen máskor is csináltunk már ilyet, nem is ritkán. Megmutatjuk nektek, hogy ti, a magyar filmrajongó közösség melyik filmekre voltak a leginkább kíváncsiak a mögöttünk hagyott héten. Az alábbi listán tíz filmet találtok, alattuk pedig a leírásban a rövid ismertető mögött azt a számot is, ami azt mutatja meg, hogy hányan néztétek meg az adott film adatlapját itt, a Mafabon!

#10

krimi | misztikus | thriller

Egy visszavonulás előtt álló nyomozó elvállalja utolsó ügyét, hogy felkutasson egy rejtélyes és kegyetlen sorozatgyilkost, aki hatalommal bír a Muti feketemágia felett. több»

Mississipi-ben feltűnik egy sorozatgyilkos, aki korábban Európa-szerte szedte áldozatait. A helyi detektív, Lucas Boyd rögtön ráveti magát az ügyre, azonban a furcsa, rituális gyilkosságok természete miatt egy szakértőt, Dr. Mackles-t is segítségül hívja az eset felgöngyölítéséhez. A sokasodó gyilkosságok azonban régi sebeket tépnek fel a nyomozó lelkén, a fájdalom pedig egyre intenzívebbé válik, ahogy Lucas beleássa magát az ügy részleteibe. Boyd nyomozó és társai közben hamar rájönnek, hogy az esetek mögött egy hatalmas, globális üzlet húzódhat, amihez rengeteg, jelentős befolyással bíró embernek is köze lehet. A nyomozó azonban nem várt helyen, Rómában, egy ottani felügyelő személyében talál rá az újabb segítségre, akinek az információ segíthetnek kézre keríteni a tettest, mielőtt az újabb áldozatot szedne. 8624 megtekintés.
#9

85 A visszatérő  (2015)

(112) (9)

akció | dráma | életrajzi | kaland | western

Netflix | HBO Max | TV-ben (RTL+, csütörtök 01:33)

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával... több»

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget. 10066 megtekintés.
#8

60 Feláldozh4tók  (2023)

(18) (9)

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»

Felszerelkezve minden fegyverrel, amire csak szert tudnak tenni és a hozzájuk kellő szakértelemmel, a Feláldozhatók az utolsó védelmi opció a világ számára; a csapat, akiket akkor hívnak, ha minden más kudarcot vall. Ám az új csapattagok, új harcmodorral és új stílussal, megmutatják, mit is jelent az, hogy újult erővel. 10122 megtekintés.
#7

dráma | krimi | thriller

Miután megszökik egy michigani börtönből, egy sármos hivatásos bűnöző új személyazonosságot vesz fel Kanadában, 59 bankot és ékszerüzletet rabol ki, miközben egy... több»

Miután megszökik egy michigani börtönből, egy sármos hivatásos bűnöző új személyazonosságot vesz fel Kanadában, 59 bankot és ékszerüzletet rabol ki, miközben egy rendőrségi különítmény üldözi. 10143 megtekintés.
#6

dráma | romantikus

Netflix

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London – talán dacol az esélyekkel. 10230 megtekintés.
#5

76 Teremtőm  (2020)

(9)

sci-fi

HBO Max

George Almore fáradhatatlanul dolgozik, hogy megalkossa az első mesterséges intelligenciát, a tudós férfinak azonban van egy titka. A célja egyúttal az, hogy újra együtt lehessen... több»

Mután felesége meghalt egy balesetben, de egy új eljárással a tudatát megőrizték, hogy 200 órán át még telefonon beszélgethessen vele, George Almore a munkahelyén titokban egy roboton kezd dolgozni, amely örökre megőrizheti felesége tudatát. De vajon ha elkészül, a helyébe léphet-e? 14113 megtekintés.
#4

61 Az Alkotó  (2023)

(36) (6)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Disney+ | Telekom TVGO

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»

A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére… ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia. 14919 megtekintés.
#3

dráma | romantikus

Telekom TVGO

Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami... több»

Az előző történet borzalmas eseményei után Hardin és Tessa egyre távolabb kerülnek egymástól érzelmileg. Hardin emiatt képtelen koncetrálni, alkotói válságba kerül, ami megakadályozza, hogy befejezze készülő könyvét. Hogy leküzdje állapotát, Hardin arra a következtetésre jut, hogy szüksége van egy kis térre, ezért egy repülőútra indul, hogy elszakadjon mindentől, ami a kapcsolatára vonatkozó emlékeket vált ki belőle. 27590 megtekintés.
#2

87 Az apa  (2020)

(12) (4)

dráma

HBO Max | Telekom TVGO

A nyolcvanadik életévét taposó Anthony egyre gyakrabban érzi, valami nincs rendben. A férfin egyre jobban eluralkodik a demencia. Miközben elmarja maga mellől ápolóját, a lány... több»

Anthony nyolcvan körüli férfi, egyre mélyebbre süllyed a demencia állapotába. Éppen elmarja maga mellől az ápolóját, amikor lánya, Anna bejelenti, hogy Londonból Párizsba költözik a barátjával. Ha az apa visszautasítja a gondozóját, a lánya kénytelen őt idősotthonba vinni. Anthony állítja, hogy nincs semmi problémája az emlékezőképességével, de egyre jobban kételkedni kezd szeretteiben, és nem tud visszaemlékezni élete fontos eseményeire sem. Elmosódnak a határok múlt és jelen között, eltorzul az idő, eltűnnek az ismerős arcok. 27903 megtekintés.
#1

58 Nincs, aki megmentsen  (2023)

(25) (4)

horror | sci-fi | thriller

Disney+

Brynn Adams egy kreatív és tehetséges fiatal nő, akit elidegenítettek a közösségétől. A magányos, de mindig reménykedő Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között,... több»

Brynn Adams egy kreatív és tehetséges fiatal nő, akit elidegenítettek a közösségétől. A magányos, de mindig reménykedő Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között, ahol felnőtt – egészen addig, amíg egy éjjel különös zajokra nem ébred, amelyeket határozottan földöntúli betolakodók okoznak. Ezután egy akciódús összecsapás következik Brynn és egy sereg földönkívüli lény között, akik fenyegetik a jövőjét, miközben arra kényszerítik, hogy szembenézzen a múltjával. 49361 megtekintés.