Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20041

dráma

Az egész úgy kezdődött, mint egy nagy álom az óceáni életről: Heike Dorsch húszévesen megismerkedett a vidám diák Stefan Raminnal. Mindketten vágynak a világ felfedezésére.... több»

#20042

musical

Disney+

A sorozat Santa és Mrs. Claus kalandjait mutatja be, akik a Disney Channel sztárjait hívják segítségül, hogy megmentsék a karácsonyt Ebeneze Scrooge karmai közül. több»

#20043

animáció | családi

Netflix

A legújabb kiránduláson a buszba villám csap, ami három részre szakítja a buszt és az osztályt, Miss Mitziből pedig három különbözőt teremt. Ám jobb, ha a világ három... több»

Szereplők: Kate McKinnon

Mi szerettük, mert aranyos az alapsztori - régebben nem ismertem -, és nagyon eredeti a története, elvégre egy ilyen varázslatos világban bármi megtörténhet!
#20044

dráma

Adam, a fiatal zenész tökéletes élete egyik napról a másikra vált szörnyű rémálommá. Édesapja, a kiváló nyomozó könyörtelen harcra kényszerült, hogy megmentse fia lelkét az... több»

#20045

animáció | rövidfilm

Filmio

Egy oroszlán érzéseket táplál egy fiatal tigrislány iránt egy vulkánszigeten. több»

#20046

dráma | romantikus

A történész, Nina Petersen öt év múlva tér vissza Oxfordba. A múlt nem ereszti, és hirtelen két férfi közül kell választania. A taxiban a régi professzora, Rothwell lepi meg, aki... több»

#20047

53 Święty  (2023)

krimi

A Szent című film a Szent Adalbert-szobornak a gnieznói székesegyházból az 1980-as években történt merész ellopása ügyében folytatott nyomozás valós eseményeken alapuló története. több»

#20048

53 Venus  (2023)

(1)

dráma

TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Az 1970-es években Paula és Miguel épp zenekaruk utolsó koncertjére készülnek. Közel negyven évvel később Jorge megérkezik abba a kávézóba, ahol fiatal éveit töltötte, és ahol... több»

Engem személy szerint nagyon megérintett a film, hihetetlenül érzéki.
Katie Fforde: Nefelejcs
#20049

dráma

A New Yorki doktornő, Natalie Wayne arra készül, hogy nyilvánosságra hozza kutatásai eredményét. Egy Új Angliából érkező telefonhívás azonban mindent megváltoztat. Apja, Daniel... több»

#20050

dráma

Egy film arról, hogyan készített Thomas Heggen és Joshua Logan Mr. Heggen díjnyertes regényéből egy díjnyertes musicalt a Broadway-en. több»

Éljenek a gyerekek!
#20051

vígjáték

Mattes és Hannah Wiebeck, a kétgyerekes házaspár kísérletet végeznek: a háztartást és annak költségvetését egy hónapra gyerekeik, Emily és Tommy kezébe helyezik, ami a... több»

Az előzetes alapján nem vártam túl sokat ettől a filmtől, de tulajdonképpen ha összességében nézem ötletes és elgondolkodtató sőt még mulatságos is volt. Lehet hogy némelyik szülőnek vagy éppen gyerkőcnek is a javára válhatna ha beleképzelné vagy éppen kipróbálhatná a... több»
#20052

családi | dráma

A 11 éves Jacob sosem ismerte az édesapját. A férfiról csakis egy idealizált kép alakult ki, legalábbis annyit tud róla, amennyit az anyja elmesélt róla. Jacobot gyakorlatilag csak nők... több»

#20053

családi | fantasy

Telekom TVGO

A 9 éves Gina rátalál egy igazi sárkányára, aki úgy tűnik, hogy árva sorsra jutott. Ők ketten garantáltan a feje tetejére állítáják az idei karácsonyt, amit persze sikerül is egy... több»

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag nagyon meseszerű a történet, egy percig sem fordul komolytalanságba. Kellemes és családias a hangulata.
#20054

romantikus | thriller

Amy visszatér szülővárosába, ahol már senki sem ismeri fel. Felbérelik, hogy tervezze meg első szerelme esküvőjét, viszont a nő elhatározza, hogy bármi áron visszaszerzi a férfit. több»

The Pandemic Anthology
#20055

horror

2020-ban egy vírus az egész bolygónak megálljt parancsolt. Az első hónapokban, a karantén és a növekvő bizonytalanság közepette a Fantaspoa Filmfesztivál versenyt hirdetett a... több»

#20056

53 Trumpet Man  (2016)

animáció | rövidfilm

Az animációs film a vágyról és a szerelemről szól.

Rendező: Emily Wong

#20057

dokumentum

Eric Bellion 99 napot töltött egyedül egy vitorláson a Vendée Globe földkerülő versenyen - a film az ő megpróbáltatásai dokumentálja.  több»

Rendező: Eric Bellion

#20058

dokumentum

Az Almedalen hét egy évente megrendezett esemény Svédországban, ahol polgárok ezrei, politikusok, lobbisták gyűlnek össze, hogy politikai ügyeket vitassanak meg. Ilyenkor aztán nem... több»

#20059

Az HBO max egy készülődő projektje keretében tehetséges énekeseket toboroz egy musical megalkotásához, aminek szereplői otthonról énekelnek majd. több»

#20060

dráma | vígjáték

Egy drámai vígjáték a bánatról...