Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#20381

dokumentum

Amerika egyik leghátborzonatóbb sztorija, amelyben félelmetes vörös szemekkel izzó lény terrorizálja az embereket.

Rendező: Seth Breedlove

#20382

akció | vígjáték

Surge elhagyja otthonát, Big City-t, hogy legnagyobb ellensége nyomába eredjen, aki most Las Vegas-ba ment egy rejtélyes kristály után kutatni. A kristály pedig egy nagyobb ördögi terv... több»

#20383

50 Megfizetsz!  (1998)

(1)

akció | dráma | thriller

Egy pénzhamisító nagy zűrbe keveredik, amelyből úgy tűnik csak akkor tud kikeveredni, ha lepaktál azokkal, akik belekeverték élete legnagyobb balhéjába.

Lorenzo Lamas az egyik kedvenc színészem és ez a film is méltó volt a nevéhez, végig izgalmas volt és volt benne egy két csavar is. Ajánlani tudom .
#20384

50 The Aviary  (2022)

(1)

thriller

Két nő az új-mexikói sivatagba menekül egy alattomos szekta karmai közül. Útjuk során nemcsak félelmeikkel kell megküzdeniük, hanem a szervezet vezetőjének gyilkos elszántságával is. több»

Rém unalmas, alsókategóriás nulla film, amit sem Messina, sem Malin Akerman nem tud megmenteni. Kerüljétek el messziről!
#20385

dráma

Telekom TVGO

A kilencvenes évek végén egy család elhagyja Kolumbiát, hogy az Egyesült Államokban kezdjenek új életet. Az egyik rockrajongó gyermekük azonban mindent megtesz, hogy megvalósítsa... több»

#20386

animáció | vígjáték

A Télapó elég nagy slamasztikába kerül, mikor a kapuzárási pánikban szenvedő Rozsdás, a rénszarvas egyszer csak úgy dönt, hogy lelép az Északi-sarkról, hogy megtudja, mi is az ő... több»

#20387

dráma | vígjáték

Egy önmagát túlhajtó üzletasszony megtanulja, hogy mit jelent az, hogy "légy óvatos, mit kívánsz".

#20388

krimi | vígjáték

Egy középiskolás fiú élete egy csapásra a feje tetejére áll, mikor kiderül, hogy az édesapjától kapott leharcolt vén csotrogány valójában igazi csodajárgány, amely képes... több»

#20389

50 Snatched  (2016)

vígjáték

Egy kedves férfi bemegy a kórházba egy műtét miatt, azonban olyan balesetek sorozatát éli meg, ami felér egy rémálommal. több»

#20390

dráma

HBO Max

Elvis Presley, a Rock and roll királya örökre legendává vált, népszerűsége pedig a mai napig töretlen. A zenész dalait mindenki ismeri. Így van ezzel az a szociális munkás is, aki... több»

#20391

50 A másik életem  (2021)

(1)

thriller

Connie és lánya válása után Hawaiira költözik, hogy új életet kezdjen, és hogy Connie húgához közel legyen. Connie egy szállodában dolgozik, de a költséges válás és a... több»

Nem rossz, nézhető, bár az utolsó pár perctől kiakadtam. Szórakoztató tud lenni, egy esélyt érdemes neki adni.
#20392

dráma

A jómódú tervezőmérnök Chris és a gyönyörű call-girl Elanie újtai véletlenül találkoznak. A férfi nem tud ellenállni a nő vonzásának, s Elanie szenvedélyes viszonyba kezd a... több»

Nem mondanám nézhetetlennek, de annyi bizonyos, hogy a film nem igazán képes túllépni az egyszer nézhető kategórián. Az alakítások szerintem egyszerűen pocsékak voltak, nagyon sablonosak a karakterek.
#20393

50 Mankillers  (1987)

akció

Egy nő CIA-ügynököt felbérelnek, hogy képezze ki és vezesse a nőkből álló csapatot Kolumbiába, hogy megállítsanak egy renegát ügynököt, aki a drogkartellek világára cserélte... több»

#20394

animáció | kaland | vígjáték

Telluria bolygójának három tizenéves lakója egy véletlen folytán igazi űrutazásra indul. Egy másik bolygóról érkező idegen veszélyt jelent otthonukra, ezért a fiatalok szembenézve... több»

Rendező: Einar Gabbassov

#20395

horror

Abból a legendából kiindulva, hogy a hírhedt Manson család tagjai folyamatosan videókat készítettek magukról, ez a film azt próbálja visszaadni, hogy milyen is lehetett egy ilyen... több»

#20396

50 Parched 2: Hangry  (2019)

(1)

horror

Egy influencer egy tóparti házban partit rendez a barátaival. A vízbe azonban véletlenül egy stimuláns kerül, ami teljesen kifordítja az embereket önmagukból.

#20397

horror

Halloween éjszakáján három fiatal lány Las Vegasban igencsak nagyot tép, így a dolgok rövidesen teljesen más alakot váltanak számukra. több»

#20398

horror | thriller

A Rejtett düh című drámában egy pszichopata férfi megtudja, hogy AIDS vírussal fertőződött meg és a női nemet hibáztatja a betegsége miatt. Bosszúból csinos lányok nyomába ered,... több»

#20399

50 Adáshiba  (2021)

(4)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

A kilencvenes évek végén egy videoarchívumban dolgozó férfi feltárja a kalózmásolatok készítőinek hálózatát, rövidesen pedig egy mindenre kiterjedő összeesküvés-elmélet... több»

Szörnyen lassan, már-már kibírhatatlanul lassan halad a történet előre. Dráma, horror, krimi - mindhárom akar lenni, de egyiket sem tudja jól hozni.
#20400

thriller

Valentina férjével közösen működtet egy nightclubot Los Angelesben. A gyönyörű táncosnő iszonyatosan féltékeny férjére. Túláradó szerelmének csillapítására jótékonyan hat... több»