Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#20421

rövidfilm | vígjáték

A szellemek és a szörnyek visszatértek - és ehhez az eredeti csapat kell, hogy ismét leszámoljanak velük.  több»

#20422

40 Back to Black  (2024)

(4) (2)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban

A Back to Black páratlan bepillantást nyújt Amy Winehouse gyors felemelkedésébe a hírességek közé, és az ezt követő, szintén Back to Black című, korszakalkotó albumának... több»

Amy Winehouse élete egy jelenség volt. A film ezt a jelenséget ragadja meg, mint egy mikrofont, és harsogja bele a legfontosabb pillanatokat. Olyan érzelmekkel teli és lángolóan szenvedélyes képsorokat kapunk, ami méltó megemlékezés egy többszörös problémákkal terhelt élethez.... több»
#20423

akció | thriller

Miután egy milliomos feleségét elrabolja a fegyverkereskedő, Rico Santos, a férfi felérel egy zsoldoscsapatot, hogy hozzák vissza a nőt.

Tiger vs. Phil
#20424

sportfilm

Tiger Wood és Phil Mickelson a profi golf világszerte ismert játékosai. Hosszú éveken át rivalizáltak egymással, ketten együtt 19 (14+5) Major bajnokságot nyertek. Az HBO... több»

#20425

50 Simlis  (2023)

(5)

dráma

Apple TV+

Senki sem az, akinek látszik a Simlisben, a New York-i hálószobák, bárok és tárgyalótermek között játszódó, titkokkal és hazugságokkal teli neo-noir thrillerben. A szereplők a... több»

Nem győzött meg, legjobb esetben is egy közepes film, amit a nagy nevek visznek a hátukon, mint Julianne Moore és John Litgow.
#20426

50 Entropy  (2017)

dráma | sci-fi

Egy ragyogó elméjű, de nehéz körülmények között élő nő felfedez egy kozmikus anomáliát, melynek következtében két héten belül elpusztulhat a világegyetem. A katasztrófával... több»

Secret Santa Sex Party
#20427

dokumentum | életrajzi | rövidfilm | történelmi

Egy csapat meleg férfi minden hónapban összegyűlik a társaság és a szex kedvéért.

Rendező: Charles Lum, Todd Verow

#20428

50 Feltámadás  (2023)

(4)

horror | sci-fi

Telekom TVGO

Valamikor a közeljövőben a katolikus egyház felfedez egy módszert, amellyel visszahozhatja a nemrég elhunyt embereket. Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen egy második esélyre az életben,... több»

Mit is mondhatnék...ennek a filmnek egyszerűen nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Hihetetlenül gagyi a megvalósítás, amelyen csak tovább rontanak a pocsék alakítások...
#20429

dráma | vígjáték

Humánus, ugyanakkor fájdalmas mai történet egy fiatal mexikói lányról, aki teljes odaadással ápolja édesanyját. Lupe keményen dolgozik nap, mint nap. Takarítást vállal, hogy... több»

#20430

50 A bosszú ára  (2022)

(4)

akció | thriller

Miután lányát brutálisan meggyilkolják, William Duncan saját kezébe veszi az ügyet, hogy megtalálja a gyilkosokat.

Ez nem is olyan rossz. Úgy értem, messze nem nagyszerű, de évek óta ez a legjobb film, amiben Bruce Willis szerepelt. Ez egy alapvető bosszúhadjáratos film. Egy fiatal lányt meggyilkol egy bandatag, és az apja úgy dönt, hogy megöli őt, ahelyett, hogy tanúskodna ellene. Ez feldühíti... több»
#20431

dráma | fantasy | vígjáték

Disney+

Darby Harper mindennapjait követhetjük nyomon, akinek megadatott a szellemlátás képessége, miután gyermekkorában halálközeli élményt élt át. Ezután mellékállásban helyi... több»

Becca Greene írónő olyan forgatókönyvet és történetet dolgozott ki, amely nem tudott szórakoztatni. Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy rossz vagy unalmas film volt, határozottan rendben volt, de egyszerűen nem tetszett nekem. Úgy éreztem, hogy a film a fiatalabb közönséget... több»
#20432

50 Marlowe  (2022)

(2)

thriller

A rosszul menő üzlet és a magány teljesen megviseli Philip Marlowe magánnyomozót, hamarosan felkeresi őt egy gyönyörű lány, aki megbízza, hogy találja meg volt szeretőjét, aki egy... több»

Sajnálatos, hogy ennyire elpazarolták Liam Neeson tehetségét. Természetesen ehhez hozzátenném, hogy nem ez volt a legrosszabb szerepe. Könnyen felejthető film és eléggé unalmas.
#20433

50 A látogató  (2023)

(3)

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

Hen és Junior egy eldugott földdarabon gazdálkodik, amely már generációk óta Junior családjának tulajdonában van, de nyugodt életük felfordul, amikor egy hívatlan idegen jelenik meg... több»

Az alakítások jók voltak, a színészek közötti interakciók hihetőek és eredetiek. A ház a semmi közepén egy remek helyszín, erre sincs panasz. De a forgatókönyv egy katasztrófa, egyetlen eredeti ötletet sem találtam az egészben. Kár érte.
#20434

50 Utolér a végzet  (2022)

(1)

krimi | thriller | vígjáték

Telekom TVGO

A történetben két illegális bevándorló a gyors fizetség reményében egy egyszerű feladatot vállal – gödröt ásnak a sivatagban. Viszont munkaadóikról gyorsan kiderül, hogy... több»

Az ötlet nem hangzott rosszul, de a film elég gyorsan darabjaira hullott. Semmi koherens sztori, csak egyik lövöldözésből a másikba vándorolunk. Gyorsan érdektelenné válik.
#20435

misztikus

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Andyt lopással vádolják, amikor gazdag barátja birtokáról hirtelen eltűnik egy több millió dolláros drágakő. Egy híres krimiíró segítségével Andynek a gazdag vendégek... több»

A sztori egy hatalmas klisé, a színészek pedig teljes amatőröknek tűnnek. Az ilyen karácsonyi tucatfilmeknél nincsenek nagy elvárásaim, de ennek sikerült alulteljesítenie.
#20436

vígjáték

Egy céltalanul élő nő idegenvezetővé válik egy történelmi birtokon, ahol rövidesen összebarátkozik egy helyi szellemmel. több»

Valahogy élveztem ezt a filmet, de kissé nevetségesnek találtam a hülyeség burjánzó ábrázolását.
#20437

50 Under Wraps  (2021)

(2)

családi

Disney+

Marshall, Gilbert és Amy jó barátok, akik véletlenül felélesztenek és kiszabadítanak egy múmiát a sírjából nem sokkal Halloween előtt. Először megijednek, de aztán rájönnek,... több»

Néhány dolog, amit a történettel csináltak, jó volt, de kimaradtak a frappáns párbeszédek és a vicces poénok. Szerintem ez összességében túl biztonságosnak tűnik, a Disney nem igazán próbálkozik semmi újjal vagy feszegeti a határokat.
#20438

50 Betekeredve 2  (2022)

(2)

családi | fantasy

Miközben Amy az apja halloweeni tematikájú esküvőjére készül, ő, Gilbert és Marshall felfedezik, hogy Harold és Rose veszélyben lehet. Egy gonosz múmia váratlanul felébred, és... több»

Azt hiszem, hogy végre ilyen családi filmre volt már szükségünk. Szerintem nagyon kalandos és persze korántsem annyira rémísztő, mint amilyennek elsőre látszik.
#20439

animáció | kaland | vígjáték

Telekom TVGO

Jerry és unokaöccse, Tuffy egy hóegeret készítenek, amely csodával határos módon életre kel. Hogy új barátjuk, Larry, a hóegér ne olvadjon el, Tuffynak és Jerrynek versenyt kell... több»

Aranyos mese, szerintem egész jó történettel. Az animációban sem nagyon tudok mit kifogásolni, gyerkőcöknek ideális.
#20440

thriller

Dylant új iskolába helyezik át, miután az édesanyját fájdalomcsillapítókkal való visszaélés miatt rehabilitációs központba helyezik. Miután összefut a gimnazista Tiffanyval,... több»

Egyáltalán nem volt rossz, a történet logikusan bontakozott ki, érdekes volt. Kicsit elfogott a nosztalgia, mert inkább régebbi filmekre emlékeztetett ebből a műfajból/stílusból. A karakterek is hihetőek voltak, szerintem érdemes megnézni, ha az ember szereti az ilyen jellegű... több»