Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#20461

50 Checkmate  (2010)

dráma | misztikus

Hat embert összehoz egy bonyolult bankrablás, mely során bármely apró részlet megváltozása hatással lehet a dolgok kitervelt menetére. Véletlen lenne, vagy ők is csak bábok nagyobb... több»

#20462

50 Envisage  (2016)

dráma

Egy normális nap három abnormális ember életében.

#20463

50 Shapeless  (2021)

dráma

Ivy, a New Orleans-i énekesnő étkezési zavarokkal küszködik, most azonban szembe kell néznie függőségével, amely szörnyeteggé változtathatja őt. több»

Végtelen kegyetlenség – A nácik (Nácik: a gonosz gépezete)
#20464

dokumentum

Amikor a nácikra gondolunk, az első ember, aki eszünkbe jut az nem más, mint Adolf Hitler. Azonban ő nem lett volna képes egyedül minden gonoszságot kitervelni: ehhez kellett a náci párt... több»

#20465

dokumentum

Max

Sandra Day O’Connor, az Egyesült Államok legfelsőbb bíróságának tagja modellt ült 25 festőművésznek, hogy a hagyományokhoz méltón elkészítsék a portréját, mindeközben pedig... több»

#20466

40 Back to Black  (2024)

(4) (2)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban

A Back to Black páratlan bepillantást nyújt Amy Winehouse gyors felemelkedésébe a hírességek közé, és az ezt követő, szintén Back to Black című, korszakalkotó albumának... több»

Amy Winehouse élete egy jelenség volt. A film ezt a jelenséget ragadja meg, mint egy mikrofont, és harsogja bele a legfontosabb pillanatokat. Olyan érzelmekkel teli és lángolóan szenvedélyes képsorokat kapunk, ami méltó megemlékezés egy többszörös problémákkal terhelt élethez.... több»
#20467

50 Vape  (2016)

rövidfilm | vígjáték

Egy öntudatos ingatlanügynök beleszeret egy gépészbe.

There's No Such Thing as Ghosts?
#20468

dokumentum

Pszichológusok, tudósok, szkeptikusok és kutatók erednek a paranormális jelenségek nyomába, hogy megválaszolják a kérdést, ami mindenkit foglalkoztat. Vajon léteznek szellemek? több»

#20469

50 Feltámadás  (2023)

(4)

horror | sci-fi

Telekom TVGO

Valamikor a közeljövőben a katolikus egyház felfedez egy módszert, amellyel visszahozhatja a nemrég elhunyt embereket. Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen egy második esélyre az életben,... több»

Mit is mondhatnék...ennek a filmnek egyszerűen nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Hihetetlenül gagyi a megvalósítás, amelyen csak tovább rontanak a pocsék alakítások...
#20470

akció | romantikus | thriller

Egy szemfüles fintess edző nyomozásba kezd. Szeretne megakadályozni egy robbantást, amely rengeteg ember életét követelné. több»

#20471

50 Simlis  (2023)

(5)

dráma

Apple TV+

Senki sem az, akinek látszik a Simlisben, a New York-i hálószobák, bárok és tárgyalótermek között játszódó, titkokkal és hazugságokkal teli neo-noir thrillerben. A szereplők a... több»

Nem győzött meg, legjobb esetben is egy közepes film, amit a nagy nevek visznek a hátukon, mint Julianne Moore és John Litgow.
#20472

50 Bisonhead  (2016)

dokumentum | rövidfilm | western

Egy amerikai őslakos család Yellowstone-ba indul. több»

Rendező: Elizabeth Lo

#20473

50 A bosszú ára  (2022)

(4)

akció | thriller

Miután lányát brutálisan meggyilkolják, William Duncan saját kezébe veszi az ügyet, hogy megtalálja a gyilkosokat.

Ez nem is olyan rossz. Úgy értem, messze nem nagyszerű, de évek óta ez a legjobb film, amiben Bruce Willis szerepelt. Ez egy alapvető bosszúhadjáratos film. Egy fiatal lányt meggyilkol egy bandatag, és az apja úgy dönt, hogy megöli őt, ahelyett, hogy tanúskodna ellene. Ez feldühíti... több»
#20474

rövidfilm | thriller

Arthur Shawcross-t két gyermek és tizenegy prostituált meggyilkolásával vádolták meg. A kegyetlen kannibál-gyilkos most bocsánatot kér tetteiért és szörnyű gyermekkori családi... több»

Facing North
#20475

dráma | rövidfilm

A falu majdnem minden férfija elment, hogy megkeresse Európa zöldebb legelőit. Egy menyasszonynak választania kell két lehetséges jövő között, és nem tudja biztosan, melyik a jobb.  több»

Monsters, Madmen & Machines: 25 Years of Science Fiction
#20476

dokumentum | fantasy | sci-fi

A dokumentumfilm egyfajta visszatekintés a sci-fi és fantasy filmek műfajának kezdeteitől, az úttörőnek számító Utazás a Holdba (1902) című filmtől egészen az óriási... több»

#20477

dráma | vígjáték

Az őrült és komikus Mabel Simmons – aki Madea-ként is ismert, megpróbálja összehívni a családját egy vacsorára az unokahúga egészségügyi állapota okán. több»

#20478

50 A látogató  (2023)

(3)

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

Hen és Junior egy eldugott földdarabon gazdálkodik, amely már generációk óta Junior családjának tulajdonában van, de nyugodt életük felfordul, amikor egy hívatlan idegen jelenik meg... több»

Az alakítások jók voltak, a színészek közötti interakciók hihetőek és eredetiek. A ház a semmi közepén egy remek helyszín, erre sincs panasz. De a forgatókönyv egy katasztrófa, egyetlen eredeti ötletet sem találtam az egészben. Kár érte.
#20479

50 Marlowe  (2022)

(2)

thriller

A rosszul menő üzlet és a magány teljesen megviseli Philip Marlowe magánnyomozót, hamarosan felkeresi őt egy gyönyörű lány, aki megbízza, hogy találja meg volt szeretőjét, aki egy... több»

Sajnálatos, hogy ennyire elpazarolták Liam Neeson tehetségét. Természetesen ehhez hozzátenném, hogy nem ez volt a legrosszabb szerepe. Könnyen felejthető film és eléggé unalmas.
#20480

dráma | fantasy | vígjáték

Disney+

Darby Harper mindennapjait követhetjük nyomon, akinek megadatott a szellemlátás képessége, miután gyermekkorában halálközeli élményt élt át. Ezután mellékállásban helyi... több»

Becca Greene írónő olyan forgatókönyvet és történetet dolgozott ki, amely nem tudott szórakoztatni. Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy rossz vagy unalmas film volt, határozottan rendben volt, de egyszerűen nem tetszett nekem. Úgy éreztem, hogy a film a fiatalabb közönséget... több»