Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Dawgtown
#21301

NA Dawgtown  (2018)

akció | animáció | dráma

#21302

horror | sci-fi

Egy fegyverkereskedő zűrös életével ismerkedhetünk meg - hogyan terjed és növekszik hatalma, s lesz egyre nagyobb és nagyobb birodalma.

The Last Days of Night
#21303

thriller | történelmi

A film az amerikai elektromos forradalom két nagy alakját mutatja be, George Westinghouse-t és Thomas Edisont, akik idővel komoly rivalizálásba kezdtek... több»

#21304

NA The Trouble  (2020)

vígjáték

Egy lecsúszott korábbi gyermekszínész, Billy Mack keserédes története, aki egy kutyával osztja meg mindennapjait. több»

#21305

rövidfilm

Max

2020 tavasza, Finnország a koronavírus-járvány idején. Hét finn filmrendező egy-egy rövidfilmet készített, bemutatva azt, az emberek hogyan élték meg a COVID-19 világjárvány okozta... több»

Náci Titanic
#21306

dokumentum

A II. világháború egy bizarr szakaszában a náci propaganda miniszter, Joseph Goebbels eldöntötte, hogy filmet készít az elsüllyedt Titanicról. A dokumentumfilm az alig ismert... több»

#21307

thriller

A film története szerint a Sátán fogadást köt Istennel, miszerint a modern időkben Jézus nem lenne képes szent életet élni. Isten belemegy a fogadásba... több»

Rendező: Ken Policard

#21308

akció

Egy csapat főiskolás egy iskolai projekten dolgozik, azonban véletlenül jóval nagyobb eredményt érnek el, mint amire számítottak.

#21309

akció | családi | dráma | zenés

Egy fiatal nashville-i nő álmait egy régi családi ellenség kezdi fenyegetni.

#21310

dráma

Vérfagyasztó, dokumentarista stílusú film egy szexuális zaklatóról és annak áldozatáról. több»

#21311

NA Fene  (2018)

horror | rövidfilm

Egyedül állsz a hóban, távol mindentől és mindenkitől. A távolban egy fekete alak tűnik fel, és egyre csak közeledik. Lemerevedsz. A sorsodra maradtál... több»

Rendező: Mile Tibor

Szereplők: Mile Tibor

#21312

horror

Egy filmes stáb egy műsoron dolgozva megérkezik egy elhagyatott házba a 90-es években. Azonban valami már várja őket ott, amitől többet kapnak, mint amire felkészültek. több»

Az Everest tudósai
#21313

dokumentum

Milyen hatással van a klímaváltozás a Mount Everestre és a híres Khumbu gleccserre? A látványos filmben erre keres választ egy népes tudóscsapat a Himalájában. Míg a jégáron a... több»

Édesapám, Imre
#21314

dokumentum

A 20. század magyar fotósai világhíres mesterek lettek. Ott volt például Moholy-Nagy, Brassai, Kertész és Capa is. Legtöbbjük zsidó volt, de ők elmenekültek. Kinszki Imrének és... több»

A Cvetković-ügy
#21315

játékfilm

1944. november 27. A szerb Politika napilap leközölt listájából értelmiségi személyeket a megszálló erőkkel való állítólagos együttműködés miatt kivégezték. Vajon ezek a... több»

Extrém iskolák
#21316

dokumentum

A műsor a legkülönlegesebb iskolákat mutatja be szerte a világon kicsi és nagy nézői számára. A három részes sorozat 8 és 17 év közötti fiatalokat kísér végig egy átlagos... több»

Dodók hősei
#21317

dokumentum

Történetek a világ minden tájáról nehéz helyzetben levő állatokról és bátor férfiakról és nőkről, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek rajtuk. több»

#21318

vígjáték

Netflix

Kolja és Vaszja az apjukat keresik, aki gyermekkorukban elhagyta őket, miután megtudják, hogy Luxemburgban haldoklik. Kolja hősnek tartja őt, míg Vaszja szerint egy gazember. több»

Rózsa Miklós a filmzenekirály
#21319

dokumentum

A háború kitörése Kordáékkal együtt az Egyesült Államokba kényszeríti, ahol végül Rózsa megállapodva éli filmzeneszerzőként életét. Óriási karriert befutva 1945-ben kap... több»

Így látták ők – szemtanúk Hamvas Béláról
#21320

dokumentum

A filmben még élő (kivéve Dúl Antalt, aki idén februárban hunyt el) szemtanúk mesélnek Hamvas Béláról, olyanok, akik személyesen ismerték őt vagy mint családtag, vagy mint... több»