Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21321

animáció | fantasy

Egy gonosz lény fenyegeti a békés gnómok közösségét. Ismét az ifjú gnóm, Junior feladata, hogy visszaállítsa a békét az erdőben és biztonságossá tegye azt. Ám ezúttal... több»

#21322

dráma

Egy történet két srácról, akik soha nem akartak felnőtté válni... több»

Rendező: Shunsuke Okubo

#21323

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

A film története szerint a kémkedés begyűrűzik egy déli kisvárosba. Egy nyugdíjba küldött kémekből és újoncokból álló kémcsapat érkezik a városba, hogy lefülelje a korrupt... több»

#21324

akció | kaland

Évekkel azt követően, hogy Batman semlegesítette Jokert, úgy tűnik, a gonosztevő mégis életben van, és támadást tervez Gotham City ellen. Batmannek újra szembe kell néznie legnagyobb... több»

#21325

NA Ghibah  (2021)

horror | vígjáték

A történet néhány lányról szól, akik előszeretettel pletykálkodnak, mígnem az egyikük testében különös változások indulnak be.

#21326

misztikus | thriller

Jonas Olsent, a sakkmestert állandóan kísérti a múltja. A sors viszont megajándékozza egy új eséllyel, amikor meghívást kap egy titokzatos sakkjátszmára. több»

Újév-köszöntő Örüljetek, örvendjetek
#21327

dokumentum

A Megváltó születése a keresztény világ örömünnepe. Az előadásban az örömhír vivői az angyalok üzenetét viszik haza szerte a Kárpát-medencébe, a hír hallatán pedig táncra... több»

Rendező: Komlós András

#21328

NA Keleti Éva  (2018)

dokumentum

Ha valaki nem hallott volna még Keleti Éváról és az interneten próbál információhoz jutni, könnyen belefut a „magyar fotóművészet nagyasszonya” kifejezésbe vagy, hogy „iskolát... több»

Rendező: Borsody István

Puskás Öcsi és barátai - A rongylabda
#21329

animáció

A hatéves kis Puskás Öcsi amint hazaér az iskolából, sietve ledobja táskáját, és el is rohan otthonról a közelükben lévő grundra. A pályához érve találkozik legjobb... több»

#21330

dráma | romantikus | vígjáték

Amikor egy pár szerelmes, a különböző nyelvek és kultúrák csak süket fülekre találnak. Szó szerint. több»

A Dargay
#21331

NA A Dargay  (2020)

életrajzi

Dargay Attila, rajzfilm, Pannónia Filmstúdió, Henrik Irén, magyar rajzfilm története. Gusztáv, Pom-pom meséi, A nagy ho-ho-horgász, Lúdas Matyi, Vuk, Szaffi, Az edő kapitánya és még... több»

Rendező: M. Nagy Richárd

A világ legnagyobb fehér cápája?
#21332

dokumentum

Amikor Oahu partjainál egy nagy ámbráscet vízen lebegő tetemére bukkannak, három búvárfotós elhatározza, hogy megörökít minden állatot, melyet a lakoma reménye a cethez vonz. több»

Keresztesek egykor és ma
#21333

dokumentum

Az iszlám mindig harcban állt a kereszténységgel, annak ellenére, hogy a „könyv népeinek” sorába tartozónak tekintették a keresztényeket és a zsidókat, így a hódítások során... több»

Rendező: Varsányi Ferenc

Mátyás éve
#21334

dokumentum

Pontosan 575 éve született Kolozsváron Hunyadi Mátyás magyar király és 560 éve választották királlyá. Ezért 2018 Mátyás király emlékéve. Ebből az alkalomból Mátyás király... több»

Digicica
#21335

NA Digicica  (2020)

animáció

A tökéletesen élethű házi-kedvenc kiváló társ az elfoglalt anya kisfia számára, amíg a konzolban le nem merül az elem... több»

Rendező: Fülöp Péter

Szenes Iván szilveszter 2/2.
#21336

dokumentum

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

Vihar lett úrrá a rejtett szívemen
#21337

dokumentum

Portréfilm Almásy Aladár festőművészről. A portréfilmben maga a festőművész kalauzolja a nézőt saját világában, lehetőséget adva így egy izgalmas elme és tudat, csak általa... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Amerika szuperkígyója
#21338

dokumentum

A film egy nőstény texasi csörgőkígyó küzdelmes életét követi nyomon a forró sivatagban. E mostoha tájon a puszta túlélés is bravúrszámba megy, hősünknek azonban az... több»

#21339

NA Sri Asih  (2022)

akció | dráma | kaland

Alana elszakadt a szüleitől, és egy gazdag nő fogadta örökbe. Felnőttkorában rájön az igazságra származásával kapcsolatban. több»

Templom az Óceán közepén
#21340

dokumentum

2018. július 1-én a franciaországi Sables D’Olonne-ból elrajtolt a Golden Globe Race, azaz az egyszemélyes Föld-kerülő vitorlásverseny, ahol született tengerészek küzdenek meg... több»