Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21361

dráma

Egy amerikai katona súlyos agysérülést szerez az afganisztáni harcokban, és hazatérve nehezen találja a visszailleszkedéshez vezető utat. több»

The Anarchists vs ISIS
#21362

akció | dráma

Egy amerikaiakból álló aktivista csoport kapcsolatot létesít egy kurd milíciával, hogy segítséget nyújtsanak, és közös erővel legyőzzék az ISIS-t Szíriában. több»

Rendező: Daniel Espinosa

Szereplők: Jake Gyllenhaal

#21363

thriller

A film története szerint a Sátán fogadást köt Istennel, miszerint a modern időkben Jézus nem lenne képes szent életet élni. Isten belemegy a fogadásba... több»

Rendező: Ken Policard

The House Beneath the Sea
#21364

fantasy

Egy hatalmas áradást követően egy fiatal férfi a szomszédja vízálló házában tér magához, és ketten próbálják megmenteni az emberiséget a megsemmisüléstől.

Rendező: Jon Jacob Turner

#21365

dráma | krimi

Egy feketepiaci marihuána-kereskedő megpróbál még egy utolsó üzletet nyélbe ütni, mielőtt kiszorul az üzletből, amikor a kannabisz legálissá válik. több»

Rendező: Jonathan Salemi

#21366

horror | thriller

Egy seriffre és néhány társára hárul a feladat, hogy minél több életet mentsenek meg egy coloradói városkában. Élő holtak hullanak az égből, de senki sem képes megfejteni a... több»

#21367

akció | háborús | kaland

Master Chief visszatér a legendás Halo Infinite videójáték sorozat következő fejezetében. A 343 Industries égisze alatt fejlesztett videojáték alatt az új Slipspace Engine-motor... több»

#21368

NA Fene  (2018)

horror | rövidfilm

Egyedül állsz a hóban, távol mindentől és mindenkitől. A távolban egy fekete alak tűnik fel, és egyre csak közeledik. Lemerevedsz. A sorsodra maradtál... több»

Rendező: Mile Tibor

Szereplők: Mile Tibor

Driven
#21369

dráma

Emerson Graham taxisofőrként sokszor kerül kellemetlen helyzetbe, és rengeteg bosszúság éri, főleg az éjjeli fuvarozások alkalmával. Miután egy éjjel egy rejtélyes utas száll be a... több»

A Wettstein-napló – Trianon 100
#21370

dokumentum

Wettstein János, a béketárgyalásokban résztvevő diplomata hagyatékának köszönhetően részletesen ismerhetjük meg a magyar békedelegáció öt hónapi munkájának legfontosabb... több»

A szellem arisztokratája
#21371

életrajzi

70 éve hunyt el Bánffy Miklós. Nemcsak a magyar, az európai művelődéstörténetben is kevés olyan sokoldalú, rendkívül széles műveltségű alkotó személyiséget találunk, mint az... több»

Rendező: Dala István

Harc közben eltűnt
#21372

játékfilm

Miután Searing közlegény beszorul egy bombatalálatot ért épület romjai alá, az életben maradásért meg kell küzdenie a saját démonjaival. több»

Vad Peru: Harc az életért
#21373

dokumentum

Az amazóniai esőerdőtől az Andok láncain át a mindig szomjas Parti-sivatagig Peru a Föld egyik legsokszínűbb és fajokban leggazdagabb országa – tele nyüzsgő élettel és váratlanul... több»

Suicide Squad: Kill the Justice League
#21374

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A DC univerzum legveszélyesebb gazemberei összefognak egy új küldetés érdekében, melynek célja az Igazság Ligája elpusztítása.    több»

Plakátmagány
#21375

dokumentum

A film a magyar plakátművészet történetének azt a korszakát mutatja be, melyet sokan a műfaj utolsó aranykoraként tartanak számon. Ez nagyjából a 80-as évekre tehető. Ekkor ugyanis... több»

#21376

dokumentum

1964-ben a Széchenyi házaspár fontos megbízatást kapott a kormánytól, kenyai vadászatra küldték őket, hogy pótolják a Nemzeti Múzeum 1956-ban részben megsemmisült tárlatának... több»

Rendező: János Lerner

Egy olasz diplomata a magyar viharban
#21377

dokumentum

Fabrizio Franco tapasztalt diplomata volt, de csak 1956 szeptemberében kapta első misszióvezetői megbízatását. Budapest periférikus helynek számított, az olasz diplomaták alig... több»

Rendező: Eckhardt Balázs

Perújrafelvétel
#21378

játékfilm

Nagyvárad, a Pece-parti Párizs. Ide érkezik a 24 éves Ady Endre, hogy ebben a forrongó, arcát kereső városban, rögtön magára vonja a figyelmet. Szerkesztőségek, éjszakai élet,... több»

Illényi Katica Jubileumi Koncert
#21379

dokumentum

Illényi Katica február 17-én ünnepelte születésnapját és pályafutásának 25. évfordulóját. Ezen a napon adott Jubileumi koncertet, amelyben egy egyedülállóan színes életművet... több»

Nős tények
#21380

dokumentum

Végre egy természetfilm, mely kizárólag a nőstényekre fókuszál! Gyilkos túlélési stratégiák, lenyűgöző párosodási rítusok, megdöbbentő anyai ösztönök. Ezek a lányok... több»